Почувайте себе екстравагантно і чарівно в наших жіночих трусиках-стрінг з мереживом від бренду Fleri! Ці трусики розміру XS-S створені для того, щоб ви почували себе комфортно і впевнено в будь-яку пору року. Вони виготовлені з якісного матеріалу - 75% поліаміду, 15% еластану та 10% бавовни, що забезпечує м'якість і ніжність на вашій шкірі.

Наші трусики мають низьку посадку на талії, що додає їм пікантності та спокусливості. Вони мають бавовняну підкладку для додаткового комфорту і зручності. Мереживо додає унікальності і неповторності цим трусикам, а напівпрозорий ефект робить їх ще більш спокусливими.

Ви можете бути впевнені в якості наших товарів, адже вони виготовляються в Україні, з використанням найкращих матеріалів. Кожна деталь цих трусиків продумана до найменших дрібниць, щоб забезпечити вам максимальний комфорт і задоволення.

Трусики-стрінг входять до лінії Fashion від Fleri, яка завжди слідує останнім тенденціям моди. Вони чудово підійдуть для будь-якої фігури, адже є повнорозмірними. Ви можете носити їх як у будні дні, так і на особливі вечірки. Вони стануть відмінним доповненням до вашого гардеробу.

Наших трусиків можна прати вручну при температурі води до 30 °C, що збереже їх яскравість і красу на довгий час. Вони поставляються з картонною біркою і упаковуються в пакет, що робить їх ідеальним подарунком для себе або ваших близьких.

Не відкладайте своє задоволення на потім! Замовте наші жіночі трусики-стрінг з мереживом від бренду Fleri прямо зараз і станьте справжньою королевою стилю і комфорту!

Трусики стрінг Fleri 55688 з можливістю замовити від виробника Fleri в нашому каталозі інтернет магазину спідньої жіночої білизни за адекватною ціною 187.38 грн. Intimo.com.ua - каталог, який надає унікальну можливість оформити покупку товарів категорії Стрінги з широким асортиментом пропозицій реальної якості наприклад: з доставкою по Україні та проживаючим в містах: Суми, Ужгород, Кам'янець-Подільський. Якщо у Вас виникли питання по даній одиниці наберіть нашому фахівцеві і він з легкістю прийме замовлення.
Трусики стрінг Fleri, Україна F20005-53 фото
Немає в наявності
Бажаєте ще ближче розглянути товар?
Зробимо додаткові фото і відео саме для Вас
Отримати фото / відео

Жіночі трусики, стрінг з мереживом Fleri 55688

Fleri
Ціна
187.38грн 
Fleri
Товар тимчасово відсутній на складі.
Будь ласка, подивіться інші товари цієї категорії: Стрінги
Доставка на 20.03.2024
Не підійшов розмір -  обмін без проблем!
Жіночі трусики, стрінг з мереживом
Склад тканини:

75% поліамід, 15% еластан, 10% бавовна

Характеристики
Код товару 55688
Артикул F20005-53
Бренд Fleri, Україна
Країна виробництва Україна
Лінія Fashion
Тип товару труси
Вид трусів стрінг
Особливості однотонне, підкладка з бавовни
Картонна бірка так
Упаковка пакет
Посадка (талія) низька
Повнота розміру повнорозмірний
Особливості тканини мереживо, напівпрозоре
Декор мереживо
Особливості прання ручне прання за температури води до 30 °C
Сезон Весна-літо, Осінь-зима
Тип фігури звичайна

Залишити свій відгук про товар:

Ваша оцінка:
Доповніть відгук фото або відео, зробивши його більш цікавим:

Задати питання:

97% наших клієнтів задоволені нашою роботою!
Супер!!!!
Сергій, Ровно
12 февраля 2024
Всё померяли, всё супер, сидит идеально. Спасибо вам большое за помощь. Жена очень довольна. Подарок от меня для любимой на день влюбленных просто супер)) спасибо вам огромное. Хорошего дня и отли...
Олександр Шокот
09 февраля 2024
Отримала. Все підійшло. Дякую за швидкий обмін .
Ірина
07 февраля 2024
Добрый вечер. Посылку получила. Костюм- бомбический. Спасибо большое. Отдельная благодарность за упаковку и бонус это доставка. Хорошего вечера и мирного неба
Алла
07 февраля 2024
Дуже красивий і якісний купальник, підійшов ідеально
Марина, Крукеничи
31 января 2024
Даже погано зроблений сайт, немає да задати свій розмір та побажання.....навіщо переглядати купу сторінок з непотрібним товаром.....витримала 10 сторінок і кинула.... Хоч я реальний покупець....тож...
Руслана, Запорожье
28 января 2024
Дуже сподобалось боді.
Олена, Киев
27 января 2024
Ми в месенджерах:
Безкоштовно навіть з мобільного:
Консультації:
Ми в месенджерах:
Безкоштовно навіть з мобільного:
Консультації:
Бажаєте ще ближче розглянути товар?
Зробимо додаткові фото і відео саме для Вас
Отримати фото / відео