Спокуслива білизна: гайд для тих, хто любить «гарячіше»

Спокуслива білизна: гайд для тих, хто любить «гарячіше»

«Закоханому чоловікові ви сподобаєтеся навіть у гірськолижному комбінезоні». Як часто ви чули щось подібне? А як часто хотіли посперечатися? Кохання, звісно, — прекрасна річ. Але бувають моменти такої близькості, коли хочеться одягнути щось особливе. І бажано з мінімальною присутністю на тілі. Ми розповімо, якою саме білизною можна запаморочити коханому голову, а головне — як при цьому порадувати ще й себе.

  1. Трохи психології: як білизна впливає на особисте життя
  2. Стиль сексі: особливості
  3. Види звабливої білизни

Трохи психології: як білизна впливає на особисте життя

Те, що зручність білизни здатна вплинути на наш настрій — то вже, мабуть, не секрет. Проте її спокусливі різновиди «працюють» з нами ще й на більш тонких рівнях. Шикарний корсет із мереживом і запаморочливий пояс для панчіх — це більше, ніж просто м’якість тканини або щільність гумки. Коли ви обираєте такий образ для спальні, ви відчуваєте себе королевою, та що там — богинею! Чи варто говорити, що це відчуття додасть вам впевненості наодинці з партнером? Ви позбудетеся скутості та деяких внутрішніх заборон і відтак зможете повністю віддатися процесу та отримати ще більшу насолоду.

А деякі види еротичної білизни (про них ми поговоримо нижче) також допоможуть створити відчуття таємниці та привабливості, що додасть нових ноток до вашого любовного досвіду.

Є й ще один момент — неочевидний. Сам факт носіння вишуканої білизни може сприяти поліпшенню спілкування між партнерами. Тут спрацьовує психологічний чинник: коли ви витрачаєте час на вибір і вдягання всіх цих «чудернацьких штучок», це показує вашому супутникові, що ви дбаєте і про його бажання. Це може призвести до більш відкритого і чесного спілкування про вподобання та фантазії, що посилить вашу близькість.

Стиль сексі: особливості

Ось кілька універсальних прийомів, які додадуть «гостринки» у ваш образ.

Відкриті плечі

Можливо, це не найвідвертіша частина жіночого тіла, але оголення плечей справляє на чоловіків сильне враження. У цій грі можна використовувати відкриті сукні, топи та блузи. Чудового ефекту можна досягти за допомогою простої білої сорочки, що оголює одне плече — щоправда, за умови, що під низом буде щось контрастно-відверте. Наприклад, сітчасте чорне мереживне бюст’є, стрінги та панчохи з поясом. Або боді та колготки-сітки. А можливо, вам до душі бодістокінг із хижим принтом? Зрештою, тренд на «звільнення леопардів» із нами надовго.

Напівпрозорість

Елемент, на якому, власне, грунтується увесь сексуальний стиль. Недарма мереживо та сітка є основними матеріалами в колекціях спокусливої білизни. Ба більше, вони нерідко змушують «заграти» навіть ті бюстгальтери та трусики, які замислювалися як моделі для повсякденного носіння.

Акцент на спині

Це може бути або глибокий виріз (якщо це боді чи комбінезон), або красиво оформлена спинка (у бралетах та бюст’є). В останньому випадку дизайнери часто використовують для декору мереживні аплікації, банти або перехрещені бретелі (дві або багато, так, щоб вийшла подоба сітки).

Вирізи у «гарячих місцях»

«Білизна з доступом» — ось за якими словами слід шукати такі моделі. Власне, «доступ» робиться на:

  • Грудях — це круглі або довгасті вирізи на боді, сорочках або комбінезонах. Зокрема, це є особливістю колекції «Квітка пристрасті» бренду brabrabra;
  • Сідницях — у вигляді фігурних отворів на бодістокінгах та трусиках. Це можуть бути два симетричних вирізи або один — безпосередньо над улоговинкою, що утворює друге «декольте», але вже в неочікуваному місці;
  • Інтимній зоні — таке бачимо на трусиках та колготках. При цьому на ключовому місці робиться особливий акцент: його прикрашають мереживом, бантиками або блискучими намистинами.

Імітація латексу

Вдала знахідка для тих, хто б хотів приміряти образ суворої Пані, але ще морально не дозрів для справжнього латексу. Виходом стануть речі з так званої тканини «з мокрим ефектом». Такий ефект досягається завдяки легкому блискучому напиленню, яке в поєднанні з насиченим кольором (найчастіше чорним або червоним) породжує божевільні мрії в голові того, хто носить такий костюм, і тим паче того, хто дивиться.

З подібних матеріалів роблять боді, комплекти з бюстгальтерів і трусиків, гетри, а також цілісні бодістокінги. Звісно, це синтетика, але на відміну від латексних речей, «мокрі» моделі не створюють такого сильного парникового ефекту для шкіри.

Експертна порада:

Наталя Щербань,
експертка Intimo.ua

В нашому магазині ви можете обрати не лише одяг та білизну для повсякденного життя, а й для романтичних вечорів та пікантних ночей. Це можуть бути мереживні або прозорі блузи від Anabel Arto; боді та корсети від Prelude та Gracija Rim; панчохи від Miss Marylin, Mura, а також величезний асортимент портупей від Balconette. Головне – не стримуйте себе та обирайте моделі, які робитимуть вас розкутими, сміливими та впевненими в собі!

Види звабливої білизни

Найпопулярнішми видами звабливої білизни є:

Корсет

Річ, яка допоможе вам із дуже важливою частиною любовної гри — ефектною появою перед коханим. Адже корсети забезпечують і струнку поставу, і пікантні вигини, і врешті-решт, гарне вбрання, яке хочеться роздивлятися та якого хочеться торкатися.

Приклади: модель Si e Lei з мереживною баскою на талії, прозорі мереживні моделі від Prelude з подобою шнурівки спереду або від Anabel Arto з вибагливим комірцем.

Корсети можна носити і під одягом, у складі образу, і окремо — як акцентну білизну, яка підкреслює ваші переваги.

Примітна риса корсета — каркаси, які проходять по всій довжині виробу і забезпечують легкий коригувальний ефект, надаючи талії стрункості та підкреслюючи лінію стегон. Найчастіше зустрічаються моделі з ущільненими чашками.

Існує кілька різновидів корсетів:

  • без чашок — ці моделі закінчуються під грудьми, на талії. Їх можна збирати в ансамблі з панчохами, трусиками та бюстгальтерами (або без — залежно від настрою)
  • з чашками — суцільні моделі, які підійдуть тим, хто хоче не тільки підкреслити жіночні форми, а й підтримати груди.

Бюст’є

Ця річ схожа на подовжений бюстгальтер і на вкорочений корсет. Основна відмінність полягає в тому, що в корсеті завжди робиться більший акцент на талії, а в бюст’є — на грудях та їхній підтримці.

Ще одна особливість бюст’є — ширша смуга під грудьми, яка досягає ребер чи талії. Ця ділянка може являти собою широку мереживну оборку — суто для прикраси (Sambario) або для маскування кісточок.

Бюст’є можуть бути і м’якими, безкаркасними, але найспокусливіші варіанти, як правило, йдуть з бічними кісточками. Так, дизайнери бренду Marc & Andre цей нюанс перетворили на декор: каркаси в чорному облямуванні надають деталям графічного вигляду, створюючи додаткові лінії.

Боді

Багато жінок вже встигли оцінити універсальність боді в повсякденному носінні. Але про моделі з категорії спокусливої білизни варто поговорити окремо. Передусім, до них відносяться так звані тедді — напівпрозорі моделі, повністю виготовлені з мереживного полотна, сітки або їхнього поєднання (дивіться лінійки брендов Leilieve та Kleo).

Боді самі по собі акцентують на жіночій сексуальності, адже їхній крій підкреслює риси тіла, приховуючи при цьому проблемні зони, що додає впевненості в будь-якій ситуації. Так, вирізи з боків «роблять» талію (моделі Jolidon і Prelude), високий виріз трусиків подовжує ноги (Anabel Arto), декольте підкреслює груди (Gracija Rim).

Ну, а простіші прозорі моделі (як у Jiber) миттю перетворюються на еротичні, залежно від того, вдягли ви під них бюстгальтер чи ні.

Деякі боді цілком можна носити з простими джинсами під піджак, але є моделі, які, здається, не потребують додаткового одягу. І по них це видно: бренди явно намагалися перетворити свої творіння на суцільну провокацію. Як-от мереживне боді VIPA з колекції Casino, що нагадує пазл з мереживних трикутників, приєднаний до сітчастих, суто символічних стрингів.

Бебідол (Babydoll)

Це коротка нічна сорочка вільного крою, зазвичай до середини стегон. Бебідол може мати формовані чашки для візуального збільшення бюсту або чашечки з м’якою підкладкою.

Спідничка зі струмуючого матеріалу може спереду розділятися на дві або кілька секцій секції, додаючи образу грайливості (подібні моделі є у бренду Philippe Matignon). А варіанти з прозорим верхом та непрозорою суцільною спідничкою (як у Leilieve чи Anabel Arto) підійдуть тим, хто комфортніше почувається з прикритим животом.

Обтисла сорочка

Такі сорочки часто нагадують відверті сукні і наділені всіма атрибутами зваблення:

  • мінімальна довжина — зазвичай до середини стегон або трохи нижче;
  • приємна на дотик тканина — гладенька та блискуча або легка та напівпрозора;
  • глибоке декольте;
  • несподівані акценти на грудях: у вигляді чашок push up (LingaDore) або вирізів (brabrabra).

Бодістокінг

Назва цього предмета білизни говорить сама за себе. Вона складається з двох англійських слів: body (тіло) і stocking (панчохи). Простіше кажучи, «панчоха на все тіло», облягаючий комбінезон. Подібні «футляри» бувають більш закритими (зокрема, з латексу або тканини, що імітує його) або напівпрозорими з численними вирізами та отворами.

Останній варіант користується найбільшим попитом: подібні речі легше тягнуться, що полегшує вибір розміру. Так, ажурні бодістокінги настільки еластичні, що часто йдуть в одному розмірі або у двох — стандартному та plus size.

Фасони бодістокінгів відзначаються різноманітністю. Найпростіші — це сітчасті костюми на все тіло, з вирізами на боках або між ногами. Вибагливіші моделі поєднують кілька матеріалів (мереживо, сітку тощо) та відтворюють комплекти з кількох речей, наприклад, боді, панчіх і гартерів.

Бодістокінги надзвичайно зручні у плані підбору пікантного образу через дві причини:

  • треба комбінувати менше речей;
  • немає необхідності знімати одяг у процесі.

Панчохи та пояси до них

Пояси з тримачами на стрічках або шнурках спочатку були розроблені для того, щоб утримувати панчохи від сповзання. З появою еластичних гумок, а пізніше і силіконових кріплень така необхідність зникла. Однак багато білизняних брендів, як і раніше, включають у колекцію пояси для панчіх: сьогодні вони можуть «працювати» самі по собі як спокусливе доповнення до будь-якої білизни.

Ба більше: панчішні пояси можуть легкими штрихами коригувати фігуру. Так, довгі тасьми подовжують ноги, а баска на поясі звужує талію. А деякі широкі моделі ще прикривають животик.

Стрип-колготки

Від звичайних колготок вони відрізняються вирізами на стегнах, сідницях або у інтимній зоні. Результат виглядає як пояс із панчохами, до яких можна не одягати трусики. Найчастіше такі колготки роблять сіткою, та є й гладенькі чорні моделі щільністю до 200-250 den, що нагадують дуже відверті лосини. Такі моделі є у брендів Miss Marylin, Mura та Anabel Arto.

Портупеї

Аксесуар, здатний одним своїм виглядом розбурхати фантазію навіть найскромніших людей. Це перехрещені ремінці або бретелі, які одягаються на голе тіло або поверх білизни. Портупеї можуть складатися з резинок (також вони називаються стрепи), шкіряних або лакованих ременів і навіть тонких ланцюжків. Фасони також бувають різні: є варіанти «на все тіло» з імітацією зухвалого боді, є окремо портупеї на груди або талію, є гартери на ноги. Якщо ви не готові до брутальної шкіри, придивіться до стрепів від української марки Balconette.

У якості портупей можна розглядати також фігурні бретелі до бюстгальтерів із чокерами, перехресними бретелями, «крильцями» тощо. Такі випускають, зокрема, Anabel Arto та Sambario. Такі імітації можуть зваблювати навіть протягом дня, проглядаючи крізь декольте.

Як бачите, гарячі зустрічі – точно не привід сказати «мені нема чого вдягти». Є безліч способів урізноманітнити інтимний гардероб. Бажаємо вам тільки вдалих та стильних експериментів у цій області!

Обрати спокусливу білизну на Intimo.ua:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.