Звабливі образи на 14 лютого, у які ви точно закохаєтеся

Звабливі образи на 14 лютого, у які ви точно закохаєтеся

Дві речі, які можна сказати коханому 14 лютого: «Я тебе кохаю» і «Я — твій найкращий подарунок». Це якраз той випадок, коли дарувати те саме можна скільки завгодно разів — аби паковання було вражаючим. Але щоб вразити партнера на День Валентина мало надягти просто «щось красиве». Потрібні бурі емоцій та феєрверки пристрасті! Ми радо пропонуємо вам ідеї святкових образів, що підійдуть і для романтичного вечора при свічках і для його надзвичайного продовження.

  1. Скажіть, де ви святкуєте…
  2. Чим приваблюють «образи-конструктори»
  3. Червона провокація
  4. Портупея врятує все
  5. Сітка: майже одягнені та щасливі
  6. Білизна з доступом
  7. Шовк додасть романтики

Скажіть, де ви святкуєте…

Іноді побачення на 14 лютого взагалі не передбачає зайвого одягу. Можливо, ви взагалі чекатимете на коханого у самій білизні, накинувши тільки халатик (як з опаленням пощастить). У цьому разі особливу увагу варто приділити аксесуарам з області «низу» — поясам, колготкам, підв’язкам, гартерам на ноги. Одягати їх у ресторан чи в клуб буде проблематично через погоду (навіть якщо ви дістаєтеся до місця на машині). Інша річ — дім: там ви матимете повний карт-бланш.

Проте шкіряні портупеї та гартери у поєднанні з повсякденним одягом можуть стати частиною агресивно-сексуального вбрання. Проте будьте готові, що очей з вас не зводитимуть усі чоловіки у закладі, а не лише ваш коханий.

Чим приваблюють «образи-конструктори»

Сексуальність — складне поняття, його неможливо виміряти за допомогою приладів. Але деякі нюанси, які здатні підігріти уяву партнера, все ж існують. Перший і найпростіший принцип — «чим більше речей ти можеш із себе зняти, тим краще». Ясна річ, перед тим, як зняти, все це треба на себе одягти. І мова йде не про багатошарові кардигани зі светрами, а про те, що чим більше деталей, тим більше хочеться розглядати образ. Причому не тільки вашому чоловіку, а й вам самим у дзеркалі. Отже це той випадок, коли аксесуари вирішують все. І одна справа, коли на вас просто мереживні трусики та бюстгальтер. Це безперечно естетично. Але якщо доповнити цю білизну ажурними панчохами та поясом, вона заграє, перетворившись на повноцінне вбрання, карнавальний костюм на вечірці для двох.

В ідеалі потрібно підібрати саме комплект білизни для візуальної цілісності. Бренди рятують модниць, випускаючи цілі серії в одному стилі, де деталі легко комбінуються між собою. Наприклад, V.I.P.A. Antoinette з деталями з вигадливого геометричного мережива. Або колекція So sexy Hypnost української марки Kleo, у якій можна підібрати навіть пояс для панчіх у тон до трусиків.

До такого вбрання підійдуть класичні панчохи Anabel Arto або brabrabra, однотонні з мереживними гумками.

І навпаки, корсаж та трусики з гладенької тканини з невеликим мереживним декором (наприклад, моделі Si e Lei із серії Сhic charme) відтінять вишукані сітчасті стрип-колготки Miss Marilyn.

Взагалі, у «гарячому» образі краще поєднувати різні текстури: це цікаво не лише візуально, а й на дотик.

Червона провокація

У Європі 14 лютого ще називають «червоним Валентином», адже напередодні цього свята у рази зростає продаж подарункових товарів саме такого кольору, особливо троянд та спідньої білизни. І те, що саме червоний асоціюють із любов’ю та пристрастю — не проста метафора. Зокрема, фахівці Каліфорнійського університету ще наприкінці 50-х довели, що тривале перебування у кімнаті з червоним інтер’єром здатне підвищити кров’яний тиск та прискорити серцебиття. І ці результати неодноразово підтверджувалися науковцями з інших країн.

Втім, якщо замінити червону стінку чарівною жінкою у червоному боді, ефект буде не гіршим. А може, ще й сильнішим, адже ніщо так не стимулює фантазію, як дражливе мереживо.

У якості «кольорової бомби» можна вибрати і комплект білизни, але у боді є ряд переваг. Насамперед, у ньому ви почуватиметеся більш одягненою, ніж у трусиках та бюстгальтері. Отже, якщо романтичний вечір проходить вдома, можна не сковувати себе додатковими шарами одягу. Тим більше, що багато навіть спокусливих моделей у поєднанні зі спідницею чи брюками виглядають цілком пристойно (наприклад, боді на кісточках від Anabel Arto або моделі Lisca з відкритою спиною з міксу сітки і мережива). А далі все за сценарієм: низ знімається, а боді перетворюється на знаряддя спокуси.

До нього пасуватимуть панчохи Miss Marilyn, бежеві з червоними підтяжками та імітацією шва.

Якщо ж вам хочеться бути справжньою Lady in red, панчохи можна обрати і чисто червоні: бренд Legs має відповідні 20-денові моделі з гумками різної ширини.

Портупея врятує все

Останнім часом різноманітні портупеї впроваджуються у повсякденну моду під назвою «фетишкор». Навіть Dior та Valentino пропонують нам носити їх із чим завгодно — від білої сорочки до романтичної сукні максі. Не залишаються осторонь і чоловіки: Тімоті Шаламе на вручення премії «Золотий глобус» з’явився у блискучій портупеї Louis Vuitton поверх класичної чорної сорочки. Якщо вже Віллі Вонка дає добро на такі витівки, хто заважає нам влаштувати свою шоколадну фабрику з перчинкою та модними аксесуарами!

На прикладі селебрітіз бачимо, як кілька ремінців і бретелек можуть тотально змінити образ. Так у вашого одягу з’являється темперамент. А де ще оцінювати темперамент, якщо не на любовній зустрічі?

Існують різні види портупей: імітації бюстгальтерів, трусиків та поясів для панчіх, а також гартери на ноги (дивіться лінійки Balconette, Julimex або Anabel Arto). Можна зібрати весь арсенал та експериментувати, комбінуючи різні деталі. Білизняні бренди, дбаючи про нашу зручність, часто роблять їх з еластичних матеріалів — матових або блискучих. Вони точно не натруть, якщо носити їх на голе тіло, поєднуючи з трусиками або боді. Варіанти – міні-гартер на ногу, який буде видно у розрізі спідниці.

Тут також працює принцип «я надягаю — ти розглядаєш». Партнерові надається можливість оцінити ваш політ фантазії. Так, з мереживним комплектом чи боді гартери дають ефект поєднання протилежностей, ніжного та зухвалого. А з сітчастою білизною у вас вийде образ у дусі фетишкору.

До речі, якщо панчохи краще підбирати в тон білизні, з портупеями та гартерами, навпаки, працює правило контрасту: кожна деталь повинна бути помітною.

Сітка: майже одягнені та щасливі

Слоган «коли все видно, це несексуально» є старим як світ і навіть трохи маніпулятивним. Адже білизна — лише приправа до «основної страви», і якщо вже чоловік виявляє інтерес до самої жінки, то цей потяг не зіпсує «недостатньо спокуслива» або «надто розпусна» білизна. Навряд чи в такій ситуації взагалі можна бути «надто розпусним».

Сітчаста білизна вирішує багато подібних етичних проблем. Бренди часто використовують сітку для комплектів досить простого крою: це можуть бути бралет і сліпи. Але цікавими їх робить сам матеріал, кольори чи дрібні деталі на кшталт розрізів на боках.

Перевага такої білизни в тому, що її можна носити щодня під звичайним одягом. Це дуже спрощує життя тим, хто має дуже насичений графік, і на «побачення століття» доводиться нестися прямо з роботи. Зате коли доходить до близькості, цей прозорий нюанс просто змушує чоловіка підбирати щелепу з підлоги. Як же просто їх здивувати!

Експертна порада:

Наталя Щербань,
експерт Intimo.ua

Існує стереотип, що звабливо можуть виглядати лише жінки. Але і чоловіки за допомогою білизни можуть підтримувати вогник пристрасті. Адже виробники давно почали виготовляти спокусливу білизну саме для чоловіків. Це можуть бути стрінги, мереживні боксери чи футболки і навіть анатомічні дайтреси, які привернуть до себе неабияку увагу, а також незвичні манкіні від Doreanse. Головне не боятися спробувати щось нове.

Білизна з доступом

Це те, що називається фліртом без слів: моделі, зручні для повсякденного носіння, але з невеликими сюрпризами у вигляді розрізів на пікантних місцях. Один з найбільш вдалих прикладів – колекція «Квітка пристрасті» бренду brabrabra, де розрізи на грудях стали головними акцентами помірно облягаючої сорочки та бюстгальтера-бралета. І все це — у поєднанні з напівпрозорою тканиною.

Тим, хто любить виявляти почуття ще пряміше, підійдуть комплекти Lisca із серії Donna з бюстгальтерами-получашками. Там груди відкриті настільки, що сама каже: «Привіт!» щойно ви розстібаєте блузку. Такі ліфи доповнюються стрінгами з додатковими ремінцями — деталями, які не потребують додаткового підігріву для спекотного вечора.

Шовк додасть романтики

Ця тканина впливає на чуттєвість майже магічно. Ще б пак: шовк приємний на дотик і має м’який блиск, який надає вашому вигляду аристократичних ноток, незалежно від того, чим ви зайняті. І це чудова нагода на 14 лютого замінити похід у ресторан «піжамною» вечіркою з продовженням і вибрати для цього заходу вбрання з чистого шовку або тканини з його 50% вмістом. Це може бути піжама з кімоно (Nokaya) або сорочка з мереживним подолом, схожа на маленьку вечірню сукню (German Volf). У такому вигляді можна з шиком пити вино та насолоджуватися душевним фільмом, не вилазячи з ліжка.

Ще один аргумент на користь шовку для домашнього побачення — шовковій білизні віддавала перевагу визнана кіноспокусниця Мерилін Монро. Як бачимо цей лайфхак працює без збоїв!

Отже, любі дами, зробіть на День святого Валентина вражаючий подарунок коханому та модний – собі! І пам’ятайте, що ви чарівливі та привабливі у будь-який день!

Підібрати спокусливий образ:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.