Навіщо вибирати купальники на осінь? ТОП-9 моделей для оксамитового сезону

Засмучуєтеся через те, що відпустка припадає не на літо? А ось і дарма! Сперечаємося, вирушаючи до моря на початку осені ви почуватиметеся переможцем перед друзями та колегами. І причин цього кілька. По-перше, погода вдала: все ще тепло, але сонце не таке зле. По-друге, легше забронювати житло — більшість розумників уже відпочивали за попередні кілька місяців. І головне: ви зможете хизуватися на пляжі найтрендовішим купальником сезону, але купіть його набагато вигідніше! Як це зробити? Я вам розкажу.

Головна хитрість осінніх модниць – відслідковувати найсмачніші сезонні знижки. І серпень – саме той період, коли всі магазини влаштовують розпродажлітнього асортименту одягу, купальників та аксесуарів. Якщо пощастить, вдасться знайти чудові дизайнерські речі навіть за півціни — особливо на інтернет-платформах. І при цьому без штовханини та ажіотажу! Ідеально для тих, хто не божеволіє за брендами і в той же час цінує стиль. Наприклад, в Інтимо зараз діє знижка в 24%! Мінус чверть ціни — це дуже непогано. Згадайте про те, що в червні в таких же купальниках ходили моделі Vogue, а зараз ви будете. І невідомо ще, хто зрештою виявиться крутішим!

Отже, подивимося, що саме краще взяти в поїздку на море в оксамитовий сезон. Пропоную 9 актуальних фасонів для різних випадків.

Ситуація №1 — Море, сонце, острови

Така розкіш, звичайно, знайдеться у будь-якій точці всього світу. Але з нашою аномальною погодою за бажання можнавлаштувати тропіки навіть у Одесі. Головне – зробити все атмосферненько. Як? І за допомогою строкатого принта. На цей раз пропоную вам роздільний купальник від Lida з численними воланами та крильцями.

Ще один пляжний must have – речі у синьо-білій морській гамі. Цього сезону дизайнери не змовляючись оголосили моду на хусткові принти. Серед них є такі, які нагадують кахлі, наприклад, грецькі чи голландські. Пропоную втілити цю тему в пляжному образі.

І не забувайте про злитікупальники! Наприклад, такі: відкрита спина дозволить максимально комфортно засмагнути, а відсутність застібки забезпечить надійну посадку. Ну, а східний візерунок скрасять будь-яку, навіть найпізнішу відпустку.

Ситуація №2 Басейн у пафосному готелі

Або не дуже пафосному — все залежить від вашого бажання. Втім, кількість зірок не повинна вам завадити і виглядати, і почувати себе шикарно. Поняття розтяжне, але я знаю секрет, який б’є на розмах. Це абсолютний nude з яскравими аксесуарами, що створює ефект оголеності. Один із топових купальників цього літа — бікіні Vacanze Italiane елегантного бежевого кольору, схожого на пінку капучіно. Пікантності йому надаютьбретелі та зав’язки на плавках, виконані на кшталт матроських канатів.

< img src="https://www.intimo.com.ua/blog/wp-content/uploads/2019/08/56751-4-367x550.jpg" alt="" width="367" height="550" Нарешті, класика відпускного пафосу - всілякі монокіні. У топі цього літа моделі зі стропами на боках. Найчастіше такі фасони зустрічаються у благородному чорному.кольорі - напевно, через повальне бажання здаватися стрункішими на відпускних фото. Втім, лінії монокіні і так візуально звужують талію. >

Ситуація №3 Аквапарк і веселощі догори дригом

І щодо «кишенят» я не пожартувала. Ви ж пробували хоч раз покататися на одній із водних гірок, якими нас так заманюють аквапарки? На деяких атракціонах вас носить і крутить так, що буде потрібно вестибулярний апарат космонавта і купальник, що дуже щільно сидить. Краще навіть злитий – щоб нічого не відстебнулося, не відв’язалося і не вилетіло в невідомому напрямку.повністю закритий живіт та відкрита спина. Застібок про всяк випадок – теж ніяких. Запаковавшись таким чином, ви можете дати волю своїй внутрішній дитині: крутитися, бігати, стрибати і грати в м’яч скільки завгодно.

Однотонний купальник здається занадто нудним? Спробуйте той самий тропічний рисунок. До речі, у цієї моделі від Lida позаду дуже цікава система кріплень на лямках. У комплекті з модними рюшами виходить особливо пікантно.

Підходящий роздільний купальник для активного відпочинку митеж підберемо. Пам’ятаєте я говорила про Vogue? У червні рекомендували іспанські купальники Ysabel Mora. Так ось, у їхній лінійці є й майже спортивні версії — зі сліпами та ліфом на широких бретелях.

https://www.intimo.com.ua /catalog/3376/?pages=10&sort=view

Насолоджуйтесь відпочинком, куди б ви не вирушили! Ваша Капризуля

Выбирайте купальники для бархатного сезона в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.