Як дізнатись свій розмір бюстгальтера

размер

Недавнє опитування українок віком від 18 до 60 років показало, що 64% жінок орієнтуються на розмір своїх грудей на базі бюстгальтерів, які вони постійно носять.

Все б нічого, якби це були ліфчики виробництва різних компаній. Але коли ви орієнтуєтесь на свій розмір в одному бренді й при цьому вибираєте білизну іншого, може вийти конфуз. Щоб уникнути таких ситуацій, виділіть дві хвилини свого часу та проміряйте себе сантиметровою стрічкою.

Як знімати виміри

При підборі бюстгальтера важливо знати лише два обхвати:

  • грудей у найширшому місці (по лінії сосків);
  • тіла безпосередньо під грудьми.

Обхват грудей

Обхват під грудьми

Якщо ви взяли в руки сантиметрову стрічку, заразом можете поміряти талію в найвужчому місці й стегна в найширшому. Ці дані стануть у пригоді при виборі трусиків, піжами, термобілизни або купальника.

Повернемося до грудей. Два отримані значення в сантиметрах можна ввести в калькулятор онлайн і дізнатися про свій розмір або згадати арифметику з початкової школи.

визначення розміру бюстгальтера

Зробивши просте порівняння даних та вирішивши одне рівняння, ви отримаєте свій поточний розмір білизни. Тільки цей розмір є цілком правдивими даними при виборі бюстгальтер, незалежно від країни виробництва або назви бренду.

визначення розміру бюстгальтера

Маючи на руках козир у вигляді точного розміру бюстгальтера і знаючи тип своїх грудей, ви можете самостійно вибрати білизну або звернутися до консультанта магазину з питанням підбору ідеального фасону під ваш бюст.

Вибрати бюстгальтери на Intimo.ua:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.