Вибираємо найкращі колготки

Нарешті я знайшла головну причину осінньої депресії. Принаймні у нас, у жінок. Раптові холоди дуже засмучують тим, що позбавляють нас можливості продемонструвати красиві та стрункі ноги. Та навіть якщо й не супергарні — все одно прикро. Спробуємо пошукати виходи із цієї ситуації. Благо, виробники колготок придумали безліч варіантів для тих, хто не хоче раніше часу ховатися в штани. /div>

Якщо навесні в моді були нейтральні відтінки, то ближче до кінця року дизайнери різко змінили курс у бік чорного кольору. Матові, блискучі, в смужку, ромбик або з легким оксамитовим напиленням – модницям у цьому плані дається повний карт-бланш. Враховуючиофісні дрес-коди з усіма проблемами.

Втім, навіть на основі «нудної» для деяких колготної класики можна створити дуже яскравий осінній образ. Усього діл — одягти чорні колготки під будь-який кольоровий костюм. Особливо виграшно виглядають поєднання із червоним, жовтим, синім. Найсміливіші можуть надіти чорні колготки під білу спідницю. Виглядає зухвало, але досить стильно. сірих, бежевих і коричневих відтінках. Якщо ви думаєте, що тут асортимент обмежується тільки цими кольорами, то ви простонеуважно гортали каталог. Графітовий, сріблястий, асфальтовий, шоколадний, кавовий, теракотовий — тільки встигай вибирати.

-367×550.jpg” alt=”бежеві колготки” width=”367″ height=”550″ class=”aligncenter size-medium wp-image-5440″ />

Яка з вищеперелічених гам краще підійде для осіннього образу – це вже справа вашого смаку. Як прихильниця теплих кольорів, я однозначно радила б відтінки коричневого. Але цей колір такий же примхливий, як, наприклад, червоний. Ледве не вгадав з тоном — і все, вважай, наряд пропав. Сірий у цьому плані менш вибагливий. Цікаві поєднання виходять з тим же синім, чорним, жовтим, червоним. .jpg” alt=”сірі колготки” width=”367″ height=”550″ class=”aligncenter size-mediumwp-image-5441″ />

№3 На смак і колір

Зухвалі відтінки не виходять з моди вже третій рік, навіть незважаючи на те, що багато наших жінок дуже консервативні: цієї осені у фаворі вишневий, яскраво-жовтий, морський хвилі, фіолетовий і глибокий синій (так званий королівський).

сині колготки

Найбезбашенніші особи можуть грати з квітами на межі фолу, поєднуючи яскраві колготки з не менш яскравими акриловими гетрами. Зрозуміло, для таких експериментів має бути відповідне вбрання, привід… ну, і форма ніг, звичайно.І те, я б порадила поєднувати не будь-які кольори з будь-якими, а, наприклад, контрастні.Особливо пікантно виглядає жовтий зфіолетовим.

№3 Строката ідея

Ще один раптовий тренд – «два в одному»: кольорові моделі, та ще й з малюнком. Від себе я додала б, що цей аксесуар дуже спірний, але проти когорти дизайнерів не підеш. На прилавку або каталозі такі колготки виглядають яскраво і привабливо. Та ще часто в гарних пакетиках із бантиками… Просто свято якесь! Як тут утриматись від покупки. У такі моменти я раджу, навпаки, включати практичну та консервативну леді. Поставте собі запитання: а, власне, з чим ви маєте намір поєднувати такі колготки? У пошуках відповіді ви «підвиснете» надовго. Яскраві речі з візерунками — самі по собі дуже вимогливі, їх важко зчимось поєднувати. Принаймні так, щоб потім не хотілося сховати «невдалі ноги».

колготки в квіти

№4 З панчоховим привітом

Я називаю це колготками «з сексі-імітацією». Самі поміркуйте: принти а-ля мереживні панчохи і пояс — це не для боязких. І не для несмакових. Деякі виробники, роблячи сексуальні речі, ризикують скотитися до вульгарності. Тому тут важливо не переборщити та зупинитися на чорному чи бежевому варіанті. І ще одне зауваження: такі колготки підійдуть більше для бабиного літа. Все-таки з 60-денними колготами зображати ажурні панчохи не вийде.

Розбираємося з матеріалами

Оптимальний варіант на осінь для міської модниці – це колготки з мікрофіброю. Нитки цього матеріалу скручені з безлічі тонких дрібних ниток. Такий матеріал добре вбирає вологу і дозволяє шкірі дихати. Справжня знахідка для тих, хто весь день на ногах.

А ось дамам з ніжною шкірою підійдуть колготки з біохлопка та бамбукового волокна. Не смійтеся, шкіра на ногах теж може бути дуже примхливою. Суворі експерти з товариства захисту прав споживачів запевняють, що вони вдвічі міцніші за звичайні колготки з поліаміду. Не знаю, наскільки це правдива інформація, але те, щобамбукова пряжа має антибактеріальні властивості – це точно.

На пізніші осінні дні пораджу вам колготки з додаванням акрилу або мікрокотону. Останній варіант просто рятує в вогку погоду – за фактом з внутрішнього боку ніжку гріє натуральна бавовна. При цьому з обличчя колготки виглядають як звичайні глянцеві. Отже, ми з вами з’ясували, що осінні холоди — зовсім не привід одягатися похмуро, до речі. Швидше навпаки – це привід придбати зайву обновку. У тому числі це стосується й оригінальних колготок. Цікаві та якісні моделі можна знайти, наприклад, тут: //www.intimo.com.ua/catalog/47/. А ідеї, як і з чим їх носити, — підкаже вашу уяву!

Ваша Капризуля