Все, що ви хотіли знати про коригуючу білизну

Яка тягне або коригуюча білизна – один з найпростіших способів буквально за секунду зробити фігуру візуально стрункішою і підтягнутою. Не варто думати, що моделювальну білизну необхідно лише повним дівчатам, адже навіть струнка, вирішивши одягнути сукню, що обтягує, може скористатися корсетом корсетом що дозволить зробити фігуру просто бездоганною. До речі, до поняття коригувальну білизну відносять не тільки тягаючі трусики, грації або корсети, а й улюблені багатьма бюстики з ефектом пуш- ап, які надають груди спокусливих обсягів, незалежно від параметрів вашої фігури. Звичайно, навіть самеякісна моделююча білизна не допоможе вам «скинути» 10 кг, але візуально прибрати кілограми десь три-чотири – запросто. моделююча білизна чорна < div class="h2">Як вибирати коригуючу білизну?

Вимог до коригуючої білизни не так багато:

  • Головне, чітко визначитися зі своїм розміром, оскільки, якщо взяти модель на розмір менше, замість того Щоб підтягнути фігуру, ви лише спотворите її контури, що виглядатиме дуже непривабливо. З іншого боку білизну на розмір більше не зможе виконати своєї коригуючої функції тавиявиться марним.
  • Також не можна забувати про колір – суть моделюючої білизни в його непомітності під одягом, тому оптимальним варіантом буде тілесний або білий комплект, залежно від кольору вашого вбрання.

< a href="//www.intimo.com.ua/blog/wp-content/uploads/2015/09/36.jpg">моделююча білизна бежева

Чи можна носити коригуючу білизну щодня?

Загалом, слід розуміти, що за всіх переваг коригуюча білизна не є панацеєю за винятком тих випадків, коли станом здоров’я є показання для носіння компресійної білизни, але цеокрема розмова – не для формату модного блогу. В іншому, якою б ефектною не здавалася фігура в білизні, що коригує, все ж зловживати ним не рекомендується. Навіть ідеально підібрана білизна трохи сковує рухи і назвати її мегазручною для повсякденного носіння складно. коригуюча білизна чорна Краще всього використовувати модельну білизну на вихід або з особливих випадків, коли вам хочеться бути особливо сексуальною, а в повсякденному житті більш продумано підбирати одяг для корекції фігури. Дивіться коригуючу білизну в Intimo: