В’язані купальники

В цього сезону в’язані купальники як і раніше в тренді. Що не дивно, адже жодна тканина не в змозі змагатися з відвертими фасонами та візерунками, втіленими у в’язаних купальниках. В’язаний купальник підкреслює сексуальність та жіночність своєї власниці, додаючи до образу нотку пікантності. Особливийшарм виробам надає ажурна в’язка. Спокусливий ефект досягається за допомогою візерунків та орнаментів між якими просвічується оголене тіло. В’язаний купальник здатний привернути не тільки чоловічі погляди, але й захопити жінок своєю оригінальністю. ” align=”JUSTIFY”> В'язані купальники, як і раніше, в тренді

В основному в’язані купальники виконуються на замовлення або в’яжутьсявручну самою господинею. Відповідно модель буде в одному екземплярі, що є гарантом ексклюзивності. Ви самі вільні вибирати фасон, колір, малюнок, фактуру. Можете експериментувати та фантазувати, як вашій душі завгодно. У хенд-мейд купальнику можна поєднувати будь-які відтінки, наповнити виріб улюбленими фарбами та надати йому будь-якої форми.

 В'язані купальники - повна свобода вибору у відтінках, формах, фарбах

Зв’язати можна практично будь-яку модель. Це може бути суцільний купальник, що за ступенем відкритості не поступається бікіні; модель суїм-дрес з ажурною спідничкою; танкіні із закритим топом, шортиками або сліпами; чуттєві міні бікіні і монокіні.

Різноманітність в'язаних моделей: монокіні, танкіні, бікіні

В’язаний купальник досить вибаглива річ, проте його переваги з лишком перекривають недоліки. Вся річ у ефекті, який він справляє на оточуючих.Це жіночно, витончено та сексуально. У в’язаному купальнику можна не лише засмагати. У ньому ви можете вирушити на пляжну вечірку, поїхати на прогулянку яхтою; накинувши повітряне парео або прозору туніку прогулюватися набережною або вирушити на шопінг у прибережні сувенірні лавочки.

У в'язаному купальнику можна не тільки засмагати

Мінус в’язаного купальника із щільної пряжі в тому, що він довго сохне. Деяка пряжа при намоканні деформується і розтягується, стає важкою і мішкуватою. Тому для тих, хто боїться осоромитися, рекомендуємо в цьому купальнику тільки засмагати.Завбачливі дівчата беруть із собою на пляж 2 комплекти: для засмаги – в’язаний, для купання – звичайний.

В’язаний купальник набагато ефектніше виглядає на засмаглому тілі, до того ж не всі моделі ідеальні для засмаги, так як сіточки, мережива та інші деталі можуть залишити нашкіра небажаний малюнок. Як альтернатива можна підготувати шкіру до пляжного сезону в солярії і не хвилюватися про нерівну засмагу.

Процеси вибору пряжі та моделі купальника є найважливішими. Вирушаючи в магазин прийміть кілька порад щодо вибору пряжі.

В'язаний купальник

Пряжа, що рекомендується для в’язаних купальників:

  • бавовна зі стрейчем (пряжа “Камтекс”, бавовна 98%, лайкра 2%)

  • бавовна з віскозою (“YarnArt”, 70% бавовни та 30% віскози)

  • віскоза + поліамід + поліестер (“YarnArt”, віскоза 26%,поліестер 18%, поліамід 56%)

  • бавовна та акрил 50/50 (“Linate”, бавовна 50%, акрил 50%)

  • бавовна та поліестер (“Lana Grossa”, бавовна 96%, поліестер 4%)

  • акрил та поліестер (“Naco Comfort Stretch” мікро акрил 90%, поліестер 10%

; line-height: 100%;”багато рукоділок віддають перевагу бавовняній пряжі зі стрейчем і відзначають, що купальний костюм з даної пряжі більш практичний і довговічний.

Також Варто відзначити кілька нюансів при в’язці купальника. Пряжа з додаванням еластану дає усадку, тому, якщо ви в’яжете вперше або вперше використовуєте подібну пряжу, спочатку зв’яжіть зразок і намочіть його. Під час в’язання пряжу з еластаном не потрібно натягувати. У краї в’язаного купальника необхідно вв’язувати тоненьку гумку, можна брати прозору гумкубісероплетіння.

Виберіть модель, фасон та малюнок з урахуванням індивідуальних особливостей. Вибирати модель, фасон та малюнок, рекомендується з урахуванням індивідуальних особливостей фігури також варто приділити достатню увагу кольору купального костюма. Відвернути від проблемних зон або додати об’єм, наприклад, на грудях або на стегнах ви можете драпіруванням, декоративнимидеталями, бахромою на ліфі чи трусиках; зробити акцент у вигляді стразів, квіткової композиції. Розтяжки після пологів та шрами після апендициту легко закриваються ажурною сіточкою. Також у купальник можна вплести різні прикраси та аксесуари.

В'язаний купальник - це унікальна річ

В’язаний купальник – це унікальна річ. З одного боку, ценеймовірно жіночний та сексуальний елемент гардеробу. З іншого боку одягнути в’язаний купальник наважитися не кожна жінка. Кажуть, що в’язаний купальник добре сидить тільки на струнких дівчатах з пишними грудьми та довгими ногами. Однак якщо виявити кмітливість і вибрати правильний фасон, приховавши недоліки і підкресливши переваги – додати трохи бахроми, сіточки та аксесуарів; підняти і збільшити груди за допомогою вшитих чашок – в’язаний купальник буде вигідно виглядати практично на будь-якому типі фігури. ” align=”JUSTIFY”>в'язаний купальник буде вигідно виглядати практично на будь-якому типі фігури

В'язаний купальник це неймовірно жіночний і сексуальний елемент

Стати сексуальніше можна якщо виявити кмітливість і вибрати правильний фасон

Выбирайте модные купальники в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.