В якій спідній білизні бути на 8 Березня?

8 Березня – чудовий привід для того, щоб виглядати надзвичайно. Відчувати себе впевненою та бажаною можна лише у тому випадку, коли всі елементи вашого образу досконало продумані. Саме тому ми вирішили підказати прекрасним дамам, в якій спідній білизні бути на 8 Березня? проте в цей особливий день можна відключити свій мобільний, що вічно розривається, зняти суворий вислів і трохи побути ніжною, беззахисною і краплю наївною, як дама з легковажного роману. Для цього вибирайте жіночу білизну світлих тонів. Відмінно підійдуть білий, тілесний, молочний, ніжно-рожевий та світло-бузковий. Віддавайте перевагу моделям змереживом, невагомими напівпрозорими вставками, декоративними бантиками та іншими чарівними атрибутами жіночності.

світло-бузковий ліф бузкові трусики

Для комплекту в стилі «ніжність» відмінно підійдуть бюстгальтери з м’якими філіжанками або ущільненими філіжанками без кісточок. Також зверніть увагу на чарівну модель бандо чи балконет. Жодної навмисної сексуальності! Адже сьогодні ви ніжна недоторка.

Грива і приваблива

Дитячій безпосередності до вашого образу додасть спідня білизна з веселимипринтами. Для цього вибирайте яскраві багатобарвні моделі, моделі з аплікаціями, малюнками, незвичайними нашивками та іншим креативним декором. Дуже оригінально будуть виглядати трусики типу сліп або шортики. Доповніть комплект однотонним ліфчиком або веселим спортивним топом.

трусики” width=”300″ height=”450″ class=”aligncenter size-full wp-image-4162″ />

Фатальна жінка

За визначенням зрозуміло, що головна завдання цього комплекту – зводити з розуму, полонити, зачаровувати з першого погляду. Фатальна красуня неодмінно одягнеться у пристрасний червоний, чуттєвий чорний або підкреслить свої форми глибоким синім. Важливо вибрати правильний бюстгальтер, який не простопідкреслить, але й візуально збільшить ваші природні «гідності». Зробити це може чашка з push-up, а якщо цього вимагають обставини, то і з подвійним push-up. Для трусиків відмінно підійдуть невагомі стрінги або напівпрозорі бразиліани. І, звичайно ж, не забувайте про аксесуари – пояси, підв’язки, панчохи. Всі ці деталі змушують чоловіків тремтіти, а жінок – ставати фатальними.

чорний набір білизни мереживний набір

І, нарешті, найголовніше правило – інтимне вбрання на 8 Березня має бути неодмінно новим! Не відмовте собі у такому маленькому подарунку.

Вибирайте білизну в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.