Трусики, що стягують: правила гри

Сучасна білизна зовсім не нагадує жорсткі корсети минулого, які завдавали дамам справжні страждання. Виробники вдосталь забезпечують жінок якісною коригуючою білизною – у тому числі і трусиками. Це еластичні, найчастіше безшовні вироби з волокнами лайкри, мікрофібри, нейлону, які дарують своїм господаркам не тільки стрункість та впевненість у собі, а й приємні тактильні відчуття. Шкіра чудово дихає, трусики відповідають усім гігієнічним стандартам. За умови правильного догляду (прання, сушіння) вони служать довго і справно, зберігаючи іфункціональність і форму, і зовнішню привабливість.

Моделі трусиків, що зволікають

Найпоширеніший фасон трусиків, що зтягують, – це моделі з підвищеною талією, які зволікають животик. Якщо необхідно одночасно візуально збільшити довжину ніг, вибираються вироби з високими вирізами на стегнах. Зустрічаються й моделі, здатні підтягувати сідниці — їхня форма буквально перетворюється завдяки дії щільніших еластичних вставок, розташованих у необхідних місцях. тягаючі панталончики < /a>

Нашим консультантам часто ставлять питання: чи є якісь нюанси, що відрізняють вибір трусиків, що обтягують, за розміром від звичайногобілизни. Зазвичай це звучить так: на скільки розмірів менше мені потрібно підібрати трусики, щоб виглядати якомога стрункішою? Найчастіша помилка – це придбання занадто тісної білизни, що коректує. Так і з трусиками, що стягують. Ефект корекції закладено у них спочатку. Тому виріб слід купувати максимум на розмір менше. Це дає ефект візуального схуднення на два-три розміри. Якщо ж погнатися за нездійсненними 60-90 (ми свідомо опускаємо верхні 90), то результат може бути протилежним. Трусики або спресують всю надмірну, на думку господині, тіло в некрасиві, що виділяються під одягомскладки, або видавлять накопичений жирок вгору – там можна буде спостерігати солідний валик, що нависає безпосередньо над гумкою. приховування зайвих кілограм Але ж наша мета полягає не в маскуванні гумки від трусиків, а в приховуванні зайвих кілограмів! До речі, відчуття після перебування протягом пари-трійки годин під постійним тиском будуть далекі від приємних. Хіба нам потрібні садна і потертість на шкірі чи, не дай Боже, хвороби від порушення кровообігу?Та й сам виріб від надто сильного розтягування швидко вийде з ладу – витончені волокна рвуться від сильного навантаження. Значить, тримаємося в розумних межах: вибираємо трусики розміром.

Тишкова білизна — це нормально

Як носити труси, що зтягують? Спокійно та впевнено. Соромитися того, що ви носите білизну, що тягне, не варто. Мабуть, проблеми можуть виникнути лише у найделікатніших жінок, і то тільки в тому випадку, якщо їм доведеться роздягнутися в присутності кавалера. А ось голлівудські зірки, котрі коригують трусики яких періодично потрапляють у кадр настирливих папараці, зовсім невиглядають зніяковілими. Тільки за кілька останніх років ми мали щастя бачити на сторінках глянсових журналів білизну, що стягує, на зірці «Сексу у великому місті» Сарі Джессіці Паркер, співачці Бейонсе, розкішній Келлі Осборн і навіть на 23-річній Джемі Артертон («Квант милосердя»). утягуюча білизна на знаменитостях Що тоді говорити про Бріджіт Джонс, яка носила трусики, що стягують, через свої пишні форми? Сьогодні це не так відомий персонаж, якзбірний образ, загальне ім’я. Пишечки стягують фігуру, худенькі її коригують, а знаменита Опра Уїнфрі не соромиться висловлювати своє захоплення від продукції однієї з торгових марок-виробників трусиків, що стягують. Теледіва відкрито заявляє, що тільки завдяки їм може дозволити собі носити той одяг, який їй подобається. Постає питання, чим ми гірше? Відкинемо сором’язливість, і сміливо вирушаємо в «Інтімо» — вибираємо найкращі європейські якості! Вибрати білизну, що тягне в Інтимо:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.