Догляд за бюстгальтером-невидимкою

Нещодавно гардероб жіночої половини людства поповнився так званим невидимим бюстгальтером, але чудова деталь жіночої спідньої білизни відразу ж стала неймовірно популярною. І не дивно. Хто ж відмовиться від такої конструктивно простої і при цьому зручної речі, що чудово підтримує груди, залишаючись невидимою в повному розумінні слова! На сайті intimo.com.ua Вас чекає ця чудова спідня білизна.

  1. Бюстгальтер-невидимка: переваги
  2. Правильно користуємося невидимою білизною
  3. Де купити невидимий бюстгальтер

Бюстгальтер-невидимка: переваги

Невидимий ліфчик – це американський винахід. Виконаний він із м’якого, приємного на тілі силікону тілесного кольору, зовсім непомітного на шкірі. Дизайнери залишили у звичній спідній білизні лише чашечки, наповнені силіконовим гелем, з’єднавши їх «невидимою» прозорою застібкою-гачком, що замикається. Спеціальне внутрішнє покриття філіжанок дозволяє їм ніжно, але в той же час надійно прилипати до грудей. Таке супер-прилипання дало можливість винахідникам зовсім відмовитися не лише від бретельок, а й від застібки на спині.

Основними перевагами бюстгальтера з силікону є:

  • абсолютна непомітність під одягом, що дозволяє милим дамам носити сукні та топи з відкритими плечима і спиною, найвідвертіші купальники;
  • слухняний матеріал допомагає коригувати бюст, надавати грудях будь-яку форму, висоту, об’єм, глибину улоговинки;
  • водонепроникність силікону допоможе зберегти спочатку задумане погруддя навіть після купання в басейні та у водоймах;
  • зручність, комфортність, практичність.

Є маленький нюанс: як відомо, «ніщо не вічне під місяцем», і Ваше придбання з часом може не так добре облягати груди. Але, якщо деталь нижньої білизни правильно доглядати, то ліфчик здатний відновлювати свої властивості, тим самим збільшуючи термін користування ним.

Правильно користуємося невидимою білизною

Надягаються і знімаються силіконові чашки надзвичайно просто: спочатку приклеюються під потрібним кутом і фіксуються застібкою, потім знімаються легким рухом вгору. Для тривалого використання важливо готувати груди: очищати від жиру та висушувати шкіру. Не рекомендується користування косметичними засобами, у тому числі парфумерією типу дезодоранту та туалетної води.

Є деякі правила догляду за бюстгальтером-невидимкою та зберігання силіконової білизни:

  1. після кожного носіння виріб необхідно мити теплим розчином рідкого мила, не вдаючись до різноманітних мочалочок або щіточок (важливо для збереження клейкого шару);
  2. сушиться виріб на повітрі, при кімнатній температурі, далеко від прямих сонячних променів. Клейку поверхню слід прикривати тканиною, щоб уникнути попадання на неї пилу. Жодних опалювальних та сушильних приладів, а також спиртових розчинів;
  3. на просушені філіжанки наклеюються захисні плівки;
  4. на зберігання білизну вкладається в «рідну» коробку.

Дотримуйтесь цих нескладних для виконання правил, і непомітний на тілі бюстик прослужить Вам довго.

Де купити невидимий бюстгальтер

В інтернет-магазині «Intimo» Ви завжди зможете знайти найкращу брендову жіночу білизну у супроводі сертифікатів якості та гарантій виробників. У нас лише актуальні моделі, ми ретельно стежимо за трендами в моді. Слідкуйте за оновленнями та поповненнями асортименту, користуйтесь вигідними пропозиціями, акціями, знижками.

Покупки можна робити в онлайн-режимі. Можливий будь-який спосіб оплати, обміну чи повернення товару. Доставка здійснюється по всій Україні.
Любіть себе, радуйте себе, а Intimo допоможе Вам у цьому!

Покупайте бюстгальтеры-нивидимки в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.