Труси для Бонда: що і як дарувати чоловікам, щоб справді їх порадувати

Ви замислювалися чому ми часто розчаровуємось ранком після Нового року? У цей час ми мріємо про казку в її прояві. Чарівним має бути все: місце святкування, вбрання, частування, подарунки… І з останнім пунктом буває затримка, бо вгадують не всі і не завжди. У чоловіків є навіть жарт про очікування та реальність: «Сподіваєшся на щось чарівне, а отримуєш шкарпетки».

Ох та гумористи! Ми теж можемо пожартувати про одинадцятого плюшевого ведмедя – з них уже можна зібрати футбольну команду! Або третю сковорідку – всі вони дужекорисні в господарстві, але готуйся тоді до чергових шкарпеток, друже! Тим більше що зараз існує негласний тренд на функціональні презенти.

Раніше я вже розповідала вам про «принцип чотирьох», придуманий психологами. Спробуємо підібрати за цією схемою подарунки і для наших чоловіків. alt=”” width=”550″ height=”337″ class=”aligncenter size-medium wp-image-6834″ />

1.Те, що він буде носити

І при цьому носити із задоволенням, та ще й згадуючи вас! А якінакше, адже це ви подбали про те, щоб йому було комфортно, і при цьому він виглядав так, що хотілося б підморгнути і «дати п’ять» своєму відображенню в дзеркалі. . Ось костюм Enrico Coveri – між іншим, класика світу італійської високої моди. А в «Інтимо» його можна замовити за пару хвилин! Тут є секрет: ви робите подарунок не лише йому, а й собі. Тому що для чоловіка це покращений аналог його улюблених «спортивок», а для вас — стильна брендоваодяг.

Погляньте самі: латочки на рукавах, імітація багатошаровості… Такий собі стильний casual — навіть не відразу розбереш, що костюм у спортивному стилі! А якщо презент планується для тата, то ви встигаєте ощасливити ще й маму. Бо одягти для дому за сучасною модою консервативного батька — зазвичай той ще челендж!

А як щодо домашніх чобіт утеплених Ysabel Mora — вдала альтернатива домашнімтапочкам!

2. Для уяви

Ось тут вони, голубчики, і попалися: розпаковуйте свої шкарпетки! Насправді такий презент чудово тренує фантазію не тільки чоловікам, а й нам, жінкам у процесі вибору та упаковки. Справді, спробуйте піднести буденну річ з «вау-ефектом», ніби це щось особливе — те, що дійсно дарують дорогим і коханим людям.

Хіба це не прояв?турботи – зробити все, щоб шкарпетки у коханого завжди були під рукою? І він не бігав би щоранку пораненим оленем по квартирі з криками «ну де ж?» А святковий вигляд їм зараз надають виробники.

Можна відштовхнутися від цікавого дизайну – наприклад, бренд білизни принтованої John Frank випускає колекції і для чоловіків, у тому числі і шкарпетки. Я знайшла кілька варіантів малюнків, за які творцям мимоволі аплодуєш стоячи. Перші – новорічні приємного бордового кольору із Санта-Клаусами та пряничними чоловічками. Другі – сірі із шимпанзе (чисто чоловічийантигламур!) Всі шкарпетки, до речі, дуже якісні – 80% бавовни. noopener” target=”_blank”>

Важливий момент – упаковка. Шкарпетки зараз продають наборами в крафтових коробочках і бляшанках з дотепними написами на кшталт «Шкарпетки-скороходи» та «Недоторканний запас». Навіть маскують під туристичні консерви та пиво! ” width=”550″ height=”367″ class=”aligncenter size-medium wp-image-6838″ />

Щеодна штука, яка вийде з моди ще нескоро – шкарпетки з ефектом непарності. Насправді там концепція продумана до дрібниць: на правому і лівому малюнки перегукуються, і кольори гармонують. Тобто це виглядає, на кшталт «все йде за планом», а не «допоможіть, закінчилися чисті шкарпетки».

До речі, такий фокус ви можете влаштувати і самі. Купуєте дві пари шкарпеток із креативними малюнками — ясна річ, одного бренду.Сортуєте, поєднуючи різні принти у парах. Пакуєте в декоративну жерстяну коробку – вони є скрізь, від магазинів творчості до кондитерських відділів (печиво та пряники з них доведеться вийняти). І презентуєте другу серця: нехай насолоджується тим, яка ви у нього вигадка!

3. Заповітна мрія

А тут доведеться поламати голову. Адже чоловіки мріють глобально, і навряд чи в їхніх мріях фігурують стильні боксери чи затишні сімейники! Їм подавай стрибки з парашутом, експедиції на Еверест, у крайньому випадку річний абонемент до спортзалу (він навіть обіцяв зпонеділка почати, ви самі чули.

Все, звісно, залежить від фінансів — можна й сертифікат на стрибок вручити. Але ж кажуть: даруйте те, що людина сама собі не купить. Тягне в гори? Тримай-но, милий, термобілизну Kifa із суперстійкого полотна із зонами, що відводять вологу.

Хочеш до моря? Тримай найкрутіші італійські плавки Scuba! Вони виконані з тканини, стійкої до ультрафіолету та за міцністю придатною навіть дляпідводного плавання та серфінгу на особливо високих хвилях.

Записувався до спортзалу? Нам і тут є що сказати. Так, бренд Peachy Pink має футболку з опцією «надання стрункості». Простіше кажучи, це чоловічий різновид коригувальної білизни. Цікаві деталі – рельєфний прямокутник у зоні преса, що забезпечує масажний ефект для шкіри та підшкірних тканин. А ще виробник заявляє миттєвевізуальне скорочення обсягів до 5 см. Тут застережуся: при врученні подарунка потрібно впирати на «масажний ефект», а не на обсяги. А ще річ оцінять насамперед ті, для кого боротьба із самим собою за гарне тіло – це гіперціль, а не привід для депресії.

4. Те, що необхідно

Знаю, ви зараз скажете, що, побачивши в пакеті буденну річ, ваш чоловік надується. Мовляв, стосунки перетворилися на таку рутину, що вона вже даруємені труси. Ще б пак: і ви б надулися, якби вам вручали подарунок зі словами на кшталт «на тобі, люба, нові підштанники».

Висновок — даруйте потрібне, але таке, щоб воно було і красивим, і ефектним. Ті ж труси, але від солідного бренду. Дизайнери зі світу високої моди точно не помиляються ні з крієм, ні з забарвленням: все буде за вищим розрядом. А ще це завжди ознака якості, приємні на дотик тканини та гіпоалергенний склад.

Наприклад, білизна Pierre Cardin – сперечаємося, це прізвище знає чи хоча б чув будь-який, навіть далекий від моди чоловік? До речі, тут зновуобігрується принт – я сказала б у стилі Джеймса Бонда. Найкраща модель для того, щоб підійти до барної стійки замовити фірмовий коктейль кіногероя – «змішати, але не збовтувати».

А ще такі в зірочках є – теж «від Кардена» .

Може, вашбойфренд і забобонний, що новий рік неодмінно треба зустрічати в новому. Але даю 90%, що такі труси він одягне. Ви це одразу по обличчю визначите: там так і читатиметься: «Я супергерой». Це вкотре підтверджує той факт, що спідня білизна впливає на наш стан та настрій. І працює цей трюк не лише з жінками!

Ну, і на десерт розвінчаю для вас кілька стереотипів. У нас існує прикмета, що вже роками склалася: якщо подарувати чоловікові білизну, він почне змінювати. А якщо шкарпетки – то він взагалі піде. Невже за такою логікою ваш партнер виненходити по всьому старому і штопану? Зате точно ніколи нікуди не подінеться.

До речі, а що заважає вашому благовірному самому купити собі нові труси, шкарпетки, краватку та вирушити… ну звичайно, вам зраджувати! Куди ж можна ще піти у нових шкарпетках із Дідами Морозами? А якщо серйозно, дозволяти собі ходити в свідомо некомфортних і негарних речах — значить добровільно прирікати себе на зневіру. Ось моя особиста прикмета, яка від підлоги не залежить.

Так що даруйте одне одному кохання, щастя та найзатишніші подарунки!

Щасливих вам свят! Ваша Капризуля

Лучшие подарки мужчинам в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.