Трендові купальники, які зроблять вам фігуру. Частина 1. 

Над жартами із серії «як схуднути до літа » ми сміємося цілий рік. Особливо процвітають у цьому жінки. Вже як ми любимо акцентувати увагу на конкретних деталях своєї фігури і примовляти: «От мені талію вже, груди побільше, ноги довше …» (потрібне обведіть кружальцем). У розпал пляжного сезону ця самокритика особливо заважає… чи ні? Адже коло проблем ми вже окреслили, а значить, час підбирати правильний купальник. : 3 кориснихпоради

Таку фігуру ще називають підлітковою. Головна хитрість тут у тому, що якщо здається, що грудей немає, її потрібно створити.

1) Цей ефект досягається в першу чергу за рахунок численних рюшів і оборок в області верху. На щастя, такі моделі зараз вважаються дотепними. У каталозі «Інтимо»цю тенденцію представляють в основному бренди Lida та Ysabel Mora.


Прийом з оборками відмінно реалізовується як в окремих, так і в злитих моделях. Часто в них зустрічаються також оборки і на стегнах – приємний бонус для тих, кому потрібно моментально забезпечити обсяг одразу в усіх місцях. “:”custom”} –>

2) Далі вам на допомогу прийдутькласичні «анжеліки». Верх такого типу забезпечить вашим грудям необхідну підтримку. Важливий момент: при виборі купальника не ганяйтеся за красою, враховуйте також зручність. Здавалося б, цю пораду застосуємо в принципі вибору будь-якого одягу. Але при пошуку купальника, оптимального для ваших грудей, до нього потрібно поставитися особливо відповідально. Зараз навіть незважаючи на «карантинні тренди» і моду на комфорт багато хто всеі за звичкою прагнуть вибрати такий бюстгальтер або верх купальника, який би спокусливо підтягував груди до середини. Але за прагненням отримати сексуальну «ложбинку» модниці часто ігнорують особливості своєї постаті. Наприклад, близько чи далеко в них розташовані молочні залози. Звичайно, чим вони ближче, тим легше вам дасться ця сама улоговинка – вона просто вийде сама собою! А стягуючи груди силоміць, ми отримуємо непотрібний ефект корсету. Адже ви не хочете займатися історичною реконструкцією на узбережжі або ваквапарку?

Зрештою, адже вам доведеться активно рухатися: плавати, грати в м’яч, діставати з моря зазевавшихся дітей, друзів або чоловіка (дивлячись з ким ви відпочиваєте). І навіть просто засмагаючи на килимку, ви, швидше за все, захочете почувати себе комфортно і не думати про те, що на вас надіто.
:paragraph –>

Отже, порівняйте два варіанти на фото. Перший – від голландської фірми LingaDore, він нагадує купальники 60-х.


А ось вам та сама «анжеліка» від іспанського бренду Gisela, але явно розрахована на широко посаджені груди.


Як бачите , обидві моделі виглядають органічно та жіночно. Більше того, в обох задіяні тренди 2021 року: у перший — ретро-стиль, у другому — квітковий принт.


3) Якщо ви хочете груди одночасно і приховати, іпоказати (що тут говорити, у жінок бувають дуже суперечливі бажання), спробуйте купальники із двох видів тканини. Такий хід зараз зустрічається дуже часто, і допомагає водночас візуально витягнути фігуру за рахунок ефекту завищеної талії та вертикальних «морських» смуг.

< a href="https://www.intimo.com.ua/goods/58069/" target="_blank" rel="noreferrer noopener">

4) Такожвеликі груди відмінно тримають купальники, що нагадують спортивні топи, або маєчки з американською проймою. Діагональні лінії, які вони утворюють, візуально зменшують груди. Звичайно, тут потрібно стежити, щоб купальник її плескав: це і виглядає так собі, і для здоров’я непотрібно.

Просто рекордсмени з випуску моделей з американською проймою – український бренд Anabel Arto. У них ви знайдете купальники різних кольорів: і однотонні, і принтовані, і в стилі color block. Придатний для пишних грудей верхможе обігруватись і в суцільних, і в окремих моделях. Що віддати перевагу залежить від інших особливостей фігури. Наприклад, чи хочете ви показати тонку талію або приховати животик. Ось як виглядає один із злитих варіантів:

А ось і відкрита версія – вона буває і у великих розмірах так що тут потрібно приміряти і дивитися. До речі, магазин «Інтимо» практикує послугу «Виїзна примірювальна». За бажанням кур’єр привезе вам додому до семи купальників, а ви виберете, які сидять на вас найкраще. Чому саме «які», а не «які»? Тут я розповідала, для чого вам у відпустці обов’язково потрібні кілька купальників.


Выбирайте идеальные купальники для своей фигуры в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.