Шорти чи щось краще? Топ-9 супержіночих купальників Ysabel Mora

«Уявляєш, вони начепили ці страшні треники тільки тому, що це модно!» Подруга щиро обурюється на адресу наших спільних знайомих, які пішли на поводу у реклами і масово придбали мішкуваті шорти як родзинку літнього гардеробу. І навіть попрямували у такому вигляді на пляжну фотосесію. І посміли поводитись при цьому як компанія британських аристократок під час five-o-clock. Чи жарт — у тренувальних шортах!

Виникає питання: де її взяти, «правильну» моду? Ті ж дизайнери видавці модних журналів виходить вирішують за нас, що нам носити. Втім, іноді вони потрапляють навіть у крапку. Ми вже писали про те, як колекція купальників Ysabel Mora потрапила на сторінки Vogue як must have. І це якраз той випадок, коли мода, зручність та вишуканість не суперечать один одному.

Акцент №1 Купальники з рюшами

Один з визнаних пляжних трендів сезону-2019. В іспанського бренду він реалізований щонайменше у трьох образах лише у новій колекції. І всі вони справді різні! Візьмемо,наприклад, смугастий роздільний купальник зі сліпами та чашками-трикутниками. Оборка, що йде від плечей через область декольте, надає моделі схожості з повноцінною літньою маєчкою в морському стилі, що в принципі є літньою класикою, що не старіє.

При цьому творці безстрашно грають із класичними принтами, надаючи їм другого дихання. Наприклад, з чим у вас асоціюватиметься клітина? Напевно, багато хто згадає стиль кантрі, ковбойські сорочки або інтер’єр будинку з радянського фільму про Мері Поппінс, де картатими були навіть шпалери… але як же це було мило і ностальгічно! Подібне розчулення можна випробувати побачивши цього купальника: м’яка чашка на кісточці з тканини в темно-синю клітинку з пікантною дрібною оборочкою на грудях… З такої ж тканини виконана верхня частина плавок з імітацією зав’язок (до речі, ще одна темацього літа).

Звичайно, складно уявити у купальнику казкову няню з дитинства. Однак цього персонажа можна піднести і по-іншому як Леді Досконалість. Що ж, приклад, цілком гідний наслідування.

У третій версії оборка поєднується з драпіруванням і утворює щось на кшталт незакінченої вісімки. Невідомо, чи зашифровано тут таємний знак від модельєра, але на стрункій фігурі купальник виглядатиме дуже ефектно.

Акцент №2 Квітковий візерунок

Тут першу скрипку грає тканина: її забарвлення одночасно і яскраве, і стримане. На чорному тлі — мальовані квіти в блакитних, бузкових і рожевих тонах з ефектом легкого свічення.

Цікаво, що на офіційному сайті Ysabel Mora ця добірка моделей називається Energia. ->https://www.ysabelmora.com/en/categoria /energia_en/ ) І справді, схоже, незвичайний малюнок настільки надихнув дизайнерів, що саме він повторюється в цілій галереї різноманітних фасонів — від майже спортивного з топом і сліпами до ретро з високими трусиками . Є навіть просторий сарафан-розлітайка та короткі вільні шорти, з якими горезвісні треники просто не зможуть конкурувати.

Акцент №3 Білий у всіх проявах

< Цей колір зараз не оминають уваги як і українські, так і західні журнали мод. Білі купальники хоч і вимагають від власниць великої сміливості (особливо при купанні), проте вже не перший сезон тримаються в трендах. Ysabel Mora пропонує нам цілу гаму образів — усі дуже різні, але так чи інакше з ретро нальотом.

Ось, наприклад, любителькам білого кольору в чистому вигляді варто звернути увагу на балконет без бретелів з чорною облямівкою. Він до того ж корисний для іміджу, головним чином тим, що дозволяє максимально засмагнути без смуг на плечах. А навіщо ще потрібен білий купальник, якщо не для демонстрації шикарної золотистої засмаги? Тут, головне не обгоріти допочервоніння — як іспанські купальники поєднуються з цим відтінком, експериментально не перевіряв жоден європейський кутюр’є.

Ще один улюблений принт команди дизайнерів Цього сезону — широкі і тонкі смуги, що чергуються. З цієї тканини пропонують суцільний купальник на корсажній основі з виточками з боків, що при такому малюнку створює цікавий графічний ефект. І бонус — оптична ілюзія дозволяє вам «зробити талію» в тому місці, де, як вам здається, її немає або недостатньо тонка.

Роздільних купальників також пропонується кілька видів. Найцікавіший складається з топу з американською проймою та плавок-бікіні.

Взагалі, тема з безліччю моделей з однієї і тієї ж тканини у Ysabel Mora цього сезону простежується особливо чітко. Нам з вами дають зрозуміти: неважливо, яка у вас насправді фігура і які є «заморочки» щодо уявлення про ідеальне тіло. У будь-якому випадку ви знайдете для себе цей ідеальний купальник. І вже точно не наживете ворога в особі іншої пляжної леді, одягненої точно так, як ви. Тому що потрібно ще постаратися, щоб у Ysabel Mora виглядати однаково. Бажаєте остаточно переконатися в цьому? Загляньте в каталог на офіційному сайті бренду чи будь-якого магазину, де ці купальники є у продажу. Особливо багато їх, наприклад, в «Інтимо» – за бажання ви можете навіть зібрати колекцію на всі випадки життя. І відчувати себе ніжною та жіночною хоч у бікіні, хоч у шортах.

https://www.intimo.com.ua/brands/ysabel-mora/?pages=11&sort=view Вдалих вам покупок! Ваша Капризуля

Выбирайте купальники Ysabel Mora в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.