ТОП-5 предметів білизни, які підійдуть усім і до всього

Навесні у нас, милі пані, завжди трапляється загострення. Звичайно, я говорю про кохання… правда, не до чоловіків, а до шопінгу. Щойно на деревах розпускаються перші нирки, у нас спрацьовує древній інстинкт, званий «повна шафа, а одягти нічого». І ми починаємо чистити пір’їнки… ну чи міняти шкіру, як змії, кому що.

Причому більша частина бюджету чомусь йде на видимий одяг. Далеко не всі приділяють належну увагу спідній білизні. Когось лякають ціни, когось — надмірна різноманітність моделей. Купити хочеться все й одразу, але куди потім все це носити? Втім, це питання вирішується легко. Сьогодні запропоную вам кілька універсальних ідей – можете зробити з цього необхідний мінімум на весну.

1.За наукою: трусики бразиліана

Саме вони добре виглядають на будь-якій фігурі за версією стилістів британського Cosmopolitan. Принаймні в цьому запевняють самі стилісти. Набір аргументів експертів бронебійний. По-перше, такі трусики візуально піднімають сідниці, роблячи їх привабливішими. Нині гарна п’ята точка взагалі стала одним із головних трендів краси. Надивившись на «зразки» в Instagram, ми автоматично тягнемо руку до речей із позначкою push up. Так, у магазинах на цінниках трусиків іноді так і пишуть — для простоти розуміння.

Залежно від фігури танастрою вибір можна зупинити на моделях різного крою – наприклад, з високою посадкою або широкою гумкою на поясі, яка надає трусикам спортивного вигляду. Всі ці варіанти можна детально розглянути і порівняти на сайті «Інтимо». https://www.intimo.com.ua/catalog/10/< /a>

2. За логікою: всі види бежевого

Білизна, що поєднується з усім, має бути непомітним, як друга шкіра. А значить бути під колір шкіри. А значить – вам на озброєння 50 відтінків бежевого. Цей колір ідеально вписується в будь-який ансамбль — будь ваш одяг хоч білим, хоч прозорим, хоч у сіточку.

Деякі вважають таку білизну надто нудною, закликаючи: ну що ви, один раз живемо. У цьому світі занадто багато умовностей, то давайте хоча б під нудні повсякденні вбрання одягати яскраву білизну. Я до речі, згодна з цією точкою зору і при будь-якій нагоді намагаюся її довести, але ми зараз говоримо про універсальність!» І потім спробуйте розповісти про «одноразово живемо» суворому шефу якоїсь міжнародної компанії, де в правилах при прийомі на роботу прописується носіння тілесних колготок навіть улітку.

Відкрию секрет: про це не кричать на кожному кутку, але колір білизни в дрес-коді такожвказано. І воно саме тілесне. Це не нудьга, а елементарні норми пристойності. Адже, що бачать ділові партнери? Красива, зі смаком одягнена жінка. Відволікатися на деталі — це вже щось схоже на недоречний флірт.

3. Темно-синій

Висловлюючись мовою fashion-блогерів цей колір можна назвати «новим чорним». Він поєднує в собі дві переваги, незаперечних для жінок. По-перше, темний і органічно виглядає з нарядами стриманих кольорів. По-друге, він таки ненудний …. особливо для тих, хто називає чорний банальним і побитим.

Звичайно, краще якщо такий комплект буде з гладким бюстгальтером — все-таки починається сезон тонких речей, що облягають. А в таких костюмах мережива та об’ємні принти набілизна можуть сплутати нам усі карти.

4. Сірий з атласним блиском

Ще один варіант, що поєднує у собі повсякденність та елементи святкового. Це той випадок, коли важливу роль відіграє подача. Сірий матовий — як не крути, він і є сірий. А ось перловий — це претензія на аристократичність.

5. Гладкий боді будь-якого кольору

Тут головний секрет полягає саме у відсутності рюш, страз, збірок та інших надмірностей. Подібність боді з класичними блузками та водолазками вже розглянули не лише виробники білизни, а й покупниці. І тепер одягати подібні речі під жакет або піджак — просто must wear для міської модниці.

Можна навіть просто скомбінувати зі штанами. Непосвяченим навіть на думку не спаде, що це на вас не традиційна кофточка. А ще боді дуже зручні для тих, хто любить носити “верх” під заправку. Погодьтеся, дискомфортно, коли закороткий светр або водолазка вибиваються, підставляючи голу талію веснянимпротягам.

Активувати безкоштовну доставку

Выбирайте необходимое бельё в Intimo: