Для модних та вільних: ТОП-10 пляжних нарядів літа-2019

уявіть, що ви стоїте на березі моря, задумливо дивіться на смарагдові хвилі і їсте величезний жирний чебурек. Або подвійне морозиво, яке обов’язково стече на одяг, якщо не з’їсти його дуже швидко. Бувають речі, настільки модні та вишукані, що в них ніяково навіть є. Та й взагалі вони якось сковують: ні замок з піску збудувати, ні кромкою води пробігтися, бо «я ж одягнена від кутюр».

Ось і починають нас на відпочинку мучити філософські дилеми: хочеться бути красивою, щоб у всіх дух захоплювало, і відпочивати по-простому, без огляду на моду і бренди. Але йти в ногу із модою теж хочеться! Представляю вам 10 пляжних ансамблів на будь-який смак, 10 пляжних ансамблів, 10 пляжних ансамблів в яких ви наблизитесь до цього ідеального відпочинку. “” width=”550″ height=”367″ class=”aligncenter size-medium wp-image-6594″ />

1. Біла туніка з графічним малюнком

Одна з найпопулярніших забарвлень літа 2019 року – це всілякі квіти. Vogue-Україна навіть рекомендує завести в гардеробі хоча б одну сукню зподібним принтом. Але квітковий малюнок — це найчастіше яскравість. А у відпустці часто так хочеться спокою, умиротворення… і відсутності подібності до ретельно доглянутої клумби. Виходом стане вільна біла туніка довжиною до середини стегна з візерунком із тих самих кольорів. Але виконаних тонкими лініями та темним кольором.

Наприклад, італійський бренд Vacanze Italiane пропонує подібну туніку з віскози. Її крій максимально простий: прямий поділ, широкі рукави на ¾ і відсутність будь-яких застібок. Тобто одягнутися ви зможете за лічені секунди, а якщо раптом обгорите, це вбрання не завдаватиме вам дискомфорту — не зачепить і не подряпає шкіру. Кокетливим доповненням стануть дрібні помпончики по краю подола та рукавів.

2. Міні-сукня з квітковим візерунком

Виручить вас, коли ситуація вимагає цікавого вбрання, а душа — все-таки яскравості. До речі, великі квіти на одязі цього року так само актуальні, як і дрібні. Як правило,мова йде саме про принти, але є версії і оригінальніші, наприклад, вишивка. І саме таку річ ми зустрічаємо в української марки Ora, яка славиться виробами зі 100% бавовни. Йдеться про туніку, що закриває стегна, з невеликими рюшами зверху і квітами на подолі, вишитими петельками, чому вони нагадують тасьму. До речі, купивши таку модель, ви, по суті, купуєте дві. Секрет у тому, що під грудьми розташований шнурок, що регулює обсяг. Так можна робити і ефектну «розлітайку» для прогулянки пляжем, і кокетлива міні-сукня для міста.

3. Біла довга сукня

Ні, зараз ми говоримо не про весільне. Хоча, якщо ви вирішили обмінюватись кільцями на пляжі, за бажання можна «замалюватися» і в такому. Один з найцікавіших варіантів цього сезону пропонує марка Iconique – з відкритими плечима, мереживними вставками і спідницею, що летить, довжиною до литок. Цікавий момент: ліф на гумці став дотепною деталлю років вісімтому, але досі не втрачає актуальності та регулярно з’являється у літніх колекціях. Такий верх хороший тим, що ідеально сідає на будь-який розмір грудей. А купальник під нього одягати краще без бретелів

4. Шорти в морському стилі

Без шортів пляжний гардероб був би неповним — це саме той самий одяг для спорудження замків і безтурботної біганини по березі. Ну, а синьо-біла гама – це неминуча класика. Запропоную вам трохи нестандартний варіант від Ysabel Mora – не у звичну смужку, а у дрібний горошок. Особливість малюнка дозволяє поєднувати шорти не лише з однотонним верхом, та й з іншим малюнком. На фото обрали смугастий купальник з американською проймою, який потрапив у топ іспанського Vogue. _blank”>

5. Кольорова жата сукня

А це must have у відпустці з будь-якої точки зору. Почнем з того,що день жінки у відпочинку нагадує хаос. Спека на пляжі стоїть така, що прийшовши в будиночок (або в номер) після денних сонячних ванн ви тільки й зможете, що втомилося стягнути з себе сукню, кинути в кут і заповзти в душ. А ввечері – вуаля! – Ви надягаєте ту саму сукню (благо вона не меніться) і йдете гуляти королівською ходою. І потім жата тканина сама по собі виглядає ефектно. Як правило, популярні білі та бежеві моделі. Але я вам раджу все-таки ризикнути і взяти червоний футляр від Ora. Пам’ятаєте, на дівчину, в якій сукні, задивився головний герой фільму «Матриця»? Це й воно!

6. Біла коротка сукня з рюшами

Відмінна можливість продемонструвати стрункі ноги, засмагу та тонку внутрішню сутність. Тому що, глянувши на це вбрання, будь-хто зрозуміє: його володарка мила і ніжна, як весняний бутон. У віскозній сукні від Ysabel Mora дрібні рюші та мережива практично скрізь: на спідниці, грудях, комірі, рукавах… Ще одинзручний бонус — широка м’яка гумка по лінії талії, яка не впиватиметься в шкіру.

7. Сарафан з акварельним принтом

Ідеально для тих, хто віддає перевагу кольоровим речам, але не любить забарвлення «вирви очей». Малюнки з ефектом легкої розмитості особливо виграшно виглядають на тонкій напівпрозорій тканині. Це можуть бути як пастельні тони, так і насичені як квіткові феєрверки, так і набори геометричних фігур. Обидва ці варіанти пропонує Ora – вони прикрашають довгі сарафани на гудзиках. Там є і шнурок під грудьми — його можна використовувати замість застібки, щоб сарафан майорів як крила.

8. Біле просторе плаття до колін

Ще один варіант, що охолоджує в спеку (саме такою властивістю наділяють білий колір). В арсеналі Iconique знайшлися моделі і для аматороккороткі плаття. Прямий силует, що розширюється донизу, мереживні вставки на спідниці і вишивка з перфорацією на ліфі — від цієї сукні так і віє простотою і свободою!

9. Яскравий однотонний сарафан з бавовни

Відмінний варіант для любительок фотографуватися. Самі поміркуйте: коли вашим фоном на найближчий час стали море і широка смуга піску, краще вибирати соковиті кольори, щоб не загубитися на знімку. І тут Ora знову пропонує нам сарафани-трансформери зі шнурком під грудьми. Вибирайте: задерикуваті з високою талією або практичні, що летять. Такі можна носити поверх хоч купальника, хоч звичайної білизни.

10. Біла коротка туніка оригінального крою

Вона знадобиться тим, хто захоче виділятися з натовпу — у будь-якому місці, де з’явиться. Підійдуть будь-які нестандартні деталі.акценти у вигляді малюнка або вишивки на несподіваних місцях, відкриті плечі, розрізи, отвори, асиметричний поділ, декоративна облямівка і т.д. Як вам, наприклад, бретелі з мереживних квітів у поєднанні з спадаючими рукавами, які утворюють отвори в районі плечей. Що це – блузка, туніка чи нічна сорочка? Нехай ворожать оточуючі, а ви насолоджуйтесь ефектом.

Мінімум три вбрання з цієї добірки – і вважайте, у вас є вбрання на всі випадки пляжного життя. У таких «обладунках» ви готові підкорювати навіть екзотичні пляжі. Цікаво, що придбати хоч усю десятку можна в одному місці. Наприклад, в «Інтимо» доступний не тільки швидкий перегляд товарів з фото (https://www.intimo). com.ua/catalog/3377/?sort=view), але й повноцінне порівняння у віртуальній примірювальній.

Вдалих покупок, Ваша Капризуля

Самая красивая одежда для пляжа:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.