Таємниці клубу анонімних пампушок: суцільні купальники, які витягують фігуру

«Мені б скинути кілограмів десять», — зітхає подруга у відділі білизни, крутячи в руках черговий симпатичний купальник. Іноді здається, що всі ці крихітні бікіні та плавки-стрінги – результат світової змови дизайнерів. Тому що ідеально вони сидять лише на струнких та мініатюрних. Добре, якщо ви серед них. А якщо ні?

Є справді повні дами, які примудряються візуально зменшити свою вагу, тільки правильно одягнувшись. Зазвичай учасниці клубу анонімних пампушок не розкривають своїх секретів. Але тут ситуація особлива – у розпалі курортний сезон, і жіноче населення треба рятувати. Спробуємо наблизити вашу фігуру до досконалостіза допомогою нехитрих порад щодо підбору купальників.

Проблема №1. Великі груди

Звичайно, судячи з захоплених поглядів чоловіків із боку, це й не проблема зовсім. Але грамотно запакувати «близнючок» для пляжного дозвілля – заняття не з легких. Перший і головний принцип тут – зрушувати груди ближче, утворюючи ту саму апетитну ямку по центру. Відповідно, потрібно шукати моделі з ущільненими, близько розташованими чашками. Такі є, наприклад, у колекціях італійських марок Amarea та Linea Sprint. До речі, вони використовують у ліфах особливі кісточки, які не сильно тиснуть на груди.

-3-1-367×550.jpg”alt=”Купальники для повних” width=”367″ height=”550″ class=”aligncenter size-medium wp-image-5710″ />

Крім того, володаркам розміру понад XL необхідна підтримка. Певна річ, не моральна — жінки з такими грудьми мають всі підстави бути задоволеними собою. Для комфортного носіння купальник потрібен із широкими бретелями. Надто тонкі просто не витримають натиску і або обірвуться, або жорстоко впиватимуться в шкіру. Звичайно, масивні лямки нагадують більше ремені парашутиста, ніж сексуальну деталь. Але не засмучуйтесь. Зараз виробники йдуть на хитрість, роблячи бретелі в міру тонкими, але такими, що розширюються.

Також відмінно підтримують груди халтери (halter) – купальники,які зав’язуються ззаду на шиї. Вони бувають злитими і окремими, але повним жінкам краще зупинитися на першому варіанті.

Надати грудях більш акуратну форму і візуально зменшити її можна і за допомогою забарвлення. Відкладіть убік однотонні купальники (тим більше що виберете ви все одно чисто чорний, а це нудно).

Особливий привід для смутку — якщо вони в обсязі ширші за плечі. Мовою стилістів це називається фігурою типу «груша». Але будь-якій дівчині чи жінці напередодні пляжного сезону не хочеться бути грушею. Їй хочеться бути ніжним і легкокрилим метеликом. Як «крильця» варто використовувати таку річ, як свімдрес (swimdress). Так називаються купальники з міні-спідничками. Спочатку ця спідниця більше нагадувала широку оборку і ледве досягала середини.стегна. Зараз деталь варіюється по довжині, і такий купальник все більше нагадує повноцінне пляжне плаття.

 Але в будь-якому випадку краще віддавати перевагу моделям з однотонними спідничками темних відтінків. Основа при цьому може бути будь-якою навіть з яскравими візерунками. Ще один варіант маскування важких стегон обв'язати їх парео. Свімдрес у цьому плані зручніша тим, що в ньому ви зможете йти у воду, не роздягаючись.</p><p>Візуально зменшити повні стегна допоможе також уже знайомий нам халтер. Це відбувається за рахунок того, що вся увага сторонніхперемикається на ваші груди та шию. Приблизно такий самий ефект забезпечує злитна версія бандо (bandeau), з тією різницею, що створює в області грудей візуальну «противагу» великій п’ятій точці.</p><p> <img loading= < Щодо колірного рішення, то тут, як і в першому випадку, працює принцип з поділом на дві зони. Причому верх має бути яскравим і в ідеалі візерунчастим, а низ — темним і скромним.

Сміливіші модниці можуть ховати стегна за допомогою комбінації смужок: горизонтальні на ліфі, вертикальні на животі і плавках. Ще один варіант – великий малюнок зверху, дрібний -знизу. Комбінації, на перший погляд, неймовірні. Наприклад, анімалістичний принт та квіти. Але варто лише приміряти, і все відразу стає на свої місця. До речі, художній достаток чудово відволікає від усіх ваших проблемних зон. Навколишнім просто не до них: треба ж розглянути всю цю красу.

Який грубі люди через незнання називають «жирами». Через цю фізичну особливість багато жінок взагалі не наважуються роздягатися на пляжі. Межа їхньої модної відваги — широкий сарафан максі та «хованки» на весь деньпід кущем у тіні.

Проте животик у жінок може вдало поєднуватися з талією — не осиною, але яскраво вираженою. Тоді купальника точно не варто боятися. Вам потрібні моделі із щільної тканини з додатковими вставками на животі і боках.

Ще один варіант — більш трендовий і сучасний — танкіні (tankini). Спочатку цей купальник існував лише в окремому вигляді і був комплектом з довгого топу з плавками. Але згодом ці дві деталі здогадалися зшивати на кшталт комбінезону. 415×550.jpg” alt=”” width=”415″ height=”550″ class=”aligncenter size-medium wp-image-5721″ />

Що стосується колірноїгами, то тут застосовується старе правило «чорний стрункіш». Крім чорного, допустимі будь-які глибокі відтінки – смарагдовий, бордо і, звісно, темно-синій. Матеріал може бути обов’язково матовим; блиск лише підкреслить виступаючі частини фігури.

Відвернути увагу від живота допоможе перевірений фокус з акцентом на декольте, наприклад, оздоблення контрастним кольором (світліше основи) або навіть ряд паєток або намистин.

Ще один спосіб швидкої корекції фігури — за рахунок флористичного принта. Від модного цього літа набивного малюнка вам, на жаль, доведеться відмовитися. Дрібні милі квіточки виглядатимуть на великих формах досить дивно: підбирати потрібнощось більш відповідне розміру. Також пампушкам йдуть принти в стилі імпресіонізму — з розмитими контурами квітів, листя та іншої рослинності.

Якщо не хочете демонструвати «світський тусовці» свої голі боки, можна замінити вирізи контрастними вставками з боків. Цікаво виглядають купальники з асиметричним принтом з одного боку. Цікавий варіант пропонує Amarea: біла вставка на стегні, що імітує східний орнамент. У поєднанні з чорним тлом виходить майже класика.

Самим купальником ви їх, звичайно, не прикриєте. Але віртуозних фокусів щодо відволікання уваги ще ніхто не скасовував. Одягаємо купальник з великим червоним маком на грудях або з лілеєю з паєток. На вашу користь також купальники пландж (plunge) із глибоким декольте. А якщо у вас ще шикарний бюст… Хто тоді взагалі запам’ятає, що там не гаразд з руками?

З ногами буде складніше – у деяких випадках їх доведеться буквально формувати. Візуально подовжити їх і зробити стрункішими допоможуть високо вирізані плавки. Якщо стегна у вас повні, не захоплюйтесь – вистачить ікласичних сліпів Але низ за типом шортиків володаркам повних ніг протипоказаний: такі плавки створюють у силуеті зайву горизонталь, яка «ріже» фігуру навпіл і розширює її.

Проблема №6 . Масивна шия і подвійне підборіддя

Здавалося б, ці недоліки треба маскувати швидше крислатим капелюхом. Але купальники, виявляється, цього горя теж допомагають. Просто не привертайте увагу до проблемної зони. Для цього вам потрібні моделі з V-подібним декольте (настільки глибоким, як дозволяє ваша комплекція).

А ось купальники зверхи у вигляді американської пройми вам категорично протипоказані.

Взагалі, краще «розкрити» верх, наскільки можливо. Власниці не дуже пишних грудей можуть ризикнути і вдягнути купальник без бретелів. Але, звичайно, цей варіант більше підходить для променаду по пісочку, а не для купання. Розглядаючи себе в дзеркалі, майже кожна жінка знаходить у зовнішності деталь, яку неодмінно потрібно виправити. Сподіваюся, рекомендації від клубу анонімних пампушок допоможуть вам стати на крок ближче до ідеалу. А новий купальник створить необхідний для відпочинку настрій.

Змінюйтесь на краще і будьте красивими у будь-яку пору року!

Ваша Капризуля

Выбирайте купальники в Intimo

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.