Так одягаються багаті: навіщо та з чим потрібно носити кольорові колготки

Різнобарвний гардероб – одна з ознак того, що у жінки багато грошей. Зустрічала таку думку в інтерв’ю популярного російського стиліста. Звучить, звісно, дуже провокаційно, але з цим важко погодитись. Багатство – це не тоді, коли «вдягнути нічого, повісити нікуди». Дивіться самі.

в магазині «Інтимо».< /p>

Ця деталь тримається на подіумах уже років десять. Достатньо для того, щоб модниці усвідомили: кольорові ніжки більше не символізують вульгарність та розбещеність. Ну, а шанувальниці яскравого одягу давно протнули цю фішку. Цієї зими щільні кольорові колготки будуть особливо актуальні: їх включили до своїх колекцій Moschino, Fendi та Missoni.

Втім, буває й так: купили ви ті п’ять пар, а потім носите під джинси, бо соромитеся. «Ну як це, я в червоних колготках серед білого дня». Насправді на базі кольорових колгот можна створити навіть повсякденний образ — такий, щоб на вас не косилися, як на цирку, що відбився від цирку.клоуна.

Ваш перший ключ – тони темні, але насичені. Наприклад, синій, фіолетовий, зелений (від смарагдового до болотного). А якщо ви, як і я, не можете обійтися без червоного, спробуйте ягідні відтінки.

Другий ключ – носите під «нудне» ». Вірніше, поєднуйте яскраві колготки з однотонними речами без принтів, орнаменту, вишивок та паєток. Якщо вже зовсім боїтеся за модну репутацію, віддайте перевагу класичній гамі — темні тони, сірий, відтінки коричневого або білого.

Третій ключ – у тон одязі. Про це лайфхаку ви, звичайно,вже чули неодноразово. Хитрість у тому, що кольорові колготки стануть продовженням вбрання та візуально подовжать все, що тільки можна. І тіло, і ноги, а якщо ви ще встанете на підбори…

Цікаві варіанти виходять, якщо колготки гармонують з водолазкою. Деякі фірми навіть роблять серії ідентичних відтінків, що перетинаються, і навіть з схожого матеріалу — однаково гладкого або блискучого. Подібні знахідки є, наприклад, у італійської фірми Trasparenze.

Але тут вам доведеться повернутися до теми великої колекції туфель і заплакати від недосконалості світу. В точності кольору все одно не вгадаєте, але можна взяти взуттяспорідненого відтінку. Виграшніше виглядають образи з кросівками. Зараз у магазинах представлена дуже багата палітра та й підбирати їх легше, ніж взуття. Ті ж човники з лакової шкіри можуть не вписатися зі своїм блиском в образ із матовими колготками, буде надто видно різнобій. А повсякденні кросівки з блискучої тканини практично не роблять.

Загалом кольорові колготки вдало поєднуються реально з будь-яким типом взуття. Це і ботильйони, і ботфорти, і кросівки і рокерські черевики… Будь-який образ, що вийшов, буде яскравим і зухвалим. Просто зухвалість буде різна-десь грубувата і провокаційна, десь жіночна і сексуальна, десь пустотлива та грайлива.

Ах так, не забудьте, що ноги у кольорових колготках гарантованопривертають увагу. Помічатимуть, говоритимуть, коментуватимуть. Ви готові до цього? Якщо ви своєю фігурою загалом задоволені, тут все просто: готуйтеся приймати компліменти. Якщо ж у вас ноги «середні», як у Людмили Прокопівни, то їх, звичайно, треба трошки «сховати». Не обов’язково під максі, як пропонувала секретарка зі «Службового роману». Є чудові варіанти у вигляді кюлотів чи спідниць до середини коліна.

Тепер ви бачите, що яскравих кольорів у панчішній палітрі не потрібно боятися – головне використовуватися їх з розумом. Точніше, з емоціями, бо ноги відтінку соковитої чорниці чи гарбузового латте напевно і вам піднімуть настрій та порадують оточуючих.

Розфарбуйте цю негоду та вдалих вам покупок Ваша Капризуля

Модные колготки в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.