Таємний Санта в магазині білизни: як привітати колег із Новим роком і не здурити

Кому ви купуєте подарунки в останню чергу? Дайте відповідь на це питання самі собі — тільки чесно. Швидше за все, у «хвості» вашого списку будуть колеги. І це якщо ви взагалі маєте намір вітати їх якось особливо — серйозніші за шоколадку.

Будь-яке буває: наприклад, колектив у вас численний, і грошей не напасешся на особисті подарунки навіть лише своєму відділу. І так швидше за все подумає кожен із ваших товаришів по службі. І ось результат: у передсвяткові дні всі сидять на робочих місцях без подарунків і думають про те, наскільки світ несправедливий. Ну ні, то справа не піде: давайте самі будемо «ковалями» свого святкового настрою! Вирішення проблеми з презентами для колег очевидне: операція «Таємний Санта».

Про цей принципігри багато хто, думаю, знає з новорічних фільмів: Голлівуд постарався. Кидаєте жереб із записками та визначаєте, для кого з колег ви будете Сантою (якщо хочете, Снігуронькою). Тут градус настрою зрештою залежатиме від того, наскільки вам пощастило з дарувальником. Все-таки у кожного своє поняття про нормальний подарунок — приємний, корисний і допустимий. Безпрограшний варіант – сертифікат, золота середина між грошима в конвертику та черговим марним сувеніром.

Тут важливий ступінь спостережливості: чи добре ви знаєте смаки та звички своїх колег? Можна ж так схибити, що й свято зіпсуєте! Жінки в цьому плані особливо вразливі. А то ви вручите колезі запрошення на дегустацію делікатесних ковбас, а вона виявиться зоозахисницею і вегетаріанкою. Незручнішим може стати хіба крем для зморшок — для співробітниці будь-якоговіку. Втім, іноді навіть жінка може не вгадати з подарунком для іншої жінки — адже ми такі загадкові! Тож хай усі обирають самі, а нам головне — створити обставини.

То які ж сертифікати дарувати?

Магазин білизни виручить вас у будь-якому випадку. Розкрию секрет: у жінки завжди є така річ, яку вона доглянула, але не купує, бо це не предмет першої необхідності. Наприклад, якщо у неї є зручні спортивні шортики, вона буде смикати себе від мереживних стрингів і навіть сліпів, які виглядають так, ніби їх пошили ельфи із сонячних променів та пуху кульбаб.

І навіть якщо жінка вважає білизну в подарунок виходом за рамки пристойності, сертифікату вонавсе одно зрадіє. Тому що на таких сайтах зазвичай продається ще й одяг для дому, комплекти для сну і навіть звичайні базові майки, футболки та джемпери. Все це ви знайдете у магазині «Інтимо». Є ще ряд причин оформлювати подарунковий сертифікат саме тут.

По-перше, картки «Інтимо» справді виглядають як презенти. Малюнок з імітацією мережива ніби натякає на те, що дарують вам саме білизну, а не щось інше. А ще мереживо зараз – модний атрибут для пакування ювелірних виробів. Звичайно, це лише сертифікат, але хто нам заважає пофантазувати! І часом вдало підібрана білизна прикрашає жінку краще за всякі діаманти.

По-друге, сам процес відбувається фантастично швидко – те, що потрібно для трудоголіків, які не мають часу на походи по магазинах і вибір подарунків ( і навіть на тривалий онлайн-шопінг). Ви відразу заходите в розділ із сертифікатами і купуєте їх як звичайний товар. Вибір робити все одно доведеться – там є пропозиції із різними сумами від 250 до 5000 гривень.

Спосіб доставки ви також визначаєте самі — можете забрати у відділенні поштової служби, або кур’єр привезе вам їх до офісу. Останній спосіб — взагалі знахідка для тих, хто не дружить із календарями та зовсім забув про Різдво. Три кроки — і ніхто навіть не запідозрить, що ви згадали про подарунок в останній момент.

чоловічий розділ тут також є. І по-людськи чоловік вам буде вдячний. Як ми вже зрозуміли, трудоголіки у вас в офісі все поголовно. Тут буває, за кавою та піцею не встигаєш вийти, а ви кажете – нові шкарпетки купити! І за іронією долі навіть на Новий рік ніхто не подарує: скрізь пишуть: моветон. А тут ви із сертифікатом — рятівниця! А якщо серйозно, то можна вибрати щось на власний розсуд. Навіть у мінімальні 200 гривень можна вкластися — взявши, наприклад, італійський спортивний джемпер HUE.

Або футболку тієї ж фірми із забавним принтом – до речі, є малюнки і в новорічній тематиці. Які не страшно носити і після свят: ви навіть не уявляєте наскільки чоловіки «на вагу золота» чорна футболка гарної якості!

Загалом, спортсмени знайдуть в «Інтимо» термобілизну, практичні — щось для дому чи пікніка, любителі жартів та розіграшів — шкарпетки з мавпами “Я не жартую: такі реально є. Більше того – багато чоловіків навіть люблять речі в такому стилі. А нам не зізнаються, тому що марку тримають. Ви ще побачите такі на сисадміні – потрап йому тільки в руки подарунковий сертифікат!”

Зрозуміло, мереживний дизайн карток чоловікам не підійде.ви знайдете серед електронних сертифікатів — там оформлення можна обирати.

>

До речі, віртуальна версія подарунка ще практичніша — там навіть не треба витрачатися на доставку (забудьте, що я навчила вас бути жадібними?) Фактично ви купуєте посилання — воно створюється автоматично після оплати покупки. Це посилання ви надсилаєте адресату на e-mail або месенджер.

А ще така штука зручна, якщо ви самі — шеф і стали Таємним Сантою одразу для всіх підлеглих. Все-таки це виглядає набагато ефектніше, ніж гуртки з логотипами та святкове розсилання в корпоративній пошті.

Сподіваюся, ваш подарунковий «улов» від колег справді порадує вас перед Новим роком. Поділіться згодом враженнями в коментарях — що вам особливо сподобалося і запам’яталося.

З наступаючими святами, Ваша Капризуля

Подарочные сертификаты - идеальные подарки в любой ситуации!

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.