Таємниці жіночих колготок

Згадався мені випадок. Якось іду вулицею, а переді мною цокає каблучками струнка дівчина. Свої довгі світлі ноги вона спеціально одягнула в коротенькі шортики, які дуже успішно притягують погляди чоловіків, що проходять. Я піддав газку і за кілька секунд порівнявся з нею. На її засмагло-шоколадному личку блищали виразні очі… Стоп. Шоколадному особі? Я ще раз подивився на ноги – вони ще були білими. Мені здавалося, що мої власні брови від подиву злетіли далеко за лінію чола. І тільки за півгодини я зрозумів, що це було насправді. Ось у цей момент я усвідомив справжню силу колготок.

Колготки для мене завжди були чимось з іншого виміру. Я завжди із задоволенням дивився на дівчат у капронках, доки не дізнався, що існують колготки XXL. У той момент мій запал трохи згас. Але це вже зокрема.

Моя дружина кохаєносити панчохи та колготки, але категорично забороняє мені навіть пальцем їх торкатися. Причина дуже проста: як тільки я торкаюся такого матеріалу, на колготках обов’язково утворюються значні дірки. Я не розумію, як так відбувається. При цьому дружина ходить з дуже примітним манікюром, і це їй зовсім не заважає розтягувати панчохи на всі боки. Ще один приклад побутової магії… Капронові секрети Дуже часто я згадую героя Мела Гібсона з кінофільму «Чого хочуть жінки?». Йому, звісно, вдалося вдягнути колготки. Ось тільки після цього вони стали більше схожі на дірку. Тож я щиро захоплююсь спритністю милих дівчат, які можуть не тільки одягнути цю красу, а й проносити її весь день без пригод.

Хоча чому без подій? Раніше я просто дивувався, що моя дружинаносить колготки майже завжди, але не тут-то було. Подивившись на чеки із косметичних магазинів, я розкрив секрет. Виявляється, вона кожні кілька місяців затарюється новими капроновими виробами. До речі, якщо хочете повеселитися, запитайте свою другу половинку, що означає «ден». Справді, спочатку я думав, що це термін придатності. Наприклад, 10 ден – 10 днів. Але все виявилося цікавішим. Таку ось петрушку вигадали шановні французи. Отож, щоб не ускладнювати процес вимірювання товщини матеріалу, вони подумали: «А чому б не зважити капронову нитку довжиною 9 км і встановити це значення як еталон?». Все ж логічно, ну. Я завжди вважав французів трохи того, але тепер знаю це точно. А якщо врахувати, що колготки історично створювалися в тій же Франції як предмет чоловічого гардеробу, то в ваш Париж я не поїду. Ні-за-що!

Пару місяців тому дружиназаписалася на шейпінгу. Ви можете уявити моє здивування, коли я дізнався, що одним із елементів спортивної форми також були колготки. Щоправда, були вони кольоровими та щільними. Поборовши когнітивний дисонанс, я вирішив розібратися, що ж це таке. Хочу поділитися міркуваннями з вами.

Класичний лікнеп для мужика
  • Колготки звичайні. В принципі, тут сказати особливо нічого, крім того, що саме такими штуками вже понад півсотні років користуються грабіжники всіх мастей під час нальотів на банки та ювелірні магазини.

  • колготки

  • Колготки з малюнком. Коли я вперше побачив, що ноги моєї дружини обмотують бантики, не відразу зрозумів, що це означало б. Але варто відзначити – такі колготки на струнких ніжках виглядають просто божественно. І це факт. Але ключове словотут «струнких».

  • колготки з малюнком

  • Кольорові колготки. Якщо серйозно, вони виглядають весело. Додати сюди коротеньке плаття в горошок – і буде образ у стилі радянських стиляг. Але за таку красу сьогодні до Сибіру не пошлють. І правильно, адже в таких колготках буде там, м’яко кажучи, прохолодно.

  • зелені коглготки

     моделюючі колготки

  • Спортивні. Чи бачили колись відео-тренування для домогосподарок, які свого часу були великою цінністю, записаною на касетах? Ось ці лосини різноманітних яскравих забарвлень і є спортивні колготки. Як тільки я бачу таку пишність, так і хочеться голосом шкільного фізрука прокричати: «Раз-два, раз-два закінчили вправу».

  • спортивні лосини

    Куди подіються колготки?

    Незважаючи на те, що моя благовірна дуже трепетно ставиться до колготок, вони постійно рвуться. Причому причиною абсолютної більшості таких наказів мимоволі є я. Особисто на моєму рахунку близько 15 парваних пар.

    Якось янадихнувся домашніми справами і вирішив влаштувати глобальне прання. Ні, я вже знаю, що кольорове та біле разом прати не можна – біла сорочка у рожевих смужках навчила. Але ж хто знав, що колготки теж не можна прати в машинці! Загалом, після півгодинного борсання в мильній воді я дістав це капронове диво… у трьох екземплярах. Я їх одразу ж викинув, вдавши, що взагалі не бачив жодних колготок.

    Ще один казус стався, коли розвішував випрану білизну. Свої шкарпетки за звичкою кинув на батарею. Заодно поклав туди і колготки дружини. Як я помилився. Ось тут мені не вдалося уникнути відплати – довелося купувати нові капронки у триразовому розмірі.

    Взагалі, колготки – річ досить універсальна та корисна навіть для чоловіка. Була справа, їхали із дружиною на дачу на роздовбаній «п’ятірці». Якраз заїхали в саму глухість через поля — і тут на тобі,порвався ремінь генератора. До найближчого села кілометрів 5, але де наші не пропадали. На допомогу прийшли… колготки! Дружина пожертвувала їх для реанімації машини. Пара вузлів та півгодини часу – і ми поїхали далі. Кілометрів 20 на колготках ще проїхали, поки не дісталися сервісу.

    Ах так, забув повідомити, що у жінок є 2 різновиди колготок: цілі та «під джинси піде». Прямо як чоловік має 2 стани приладів: працює і «на запчастини зійде». Хоча розібрати на запчастини колготки буде набагато складніше.

    PS До речі, дружина нещодавно замовила парочку колготок із малюнком. Сказати, що я ошалів – це нічого не сказати. Чорт забирай, але тепер я обожнюю колготки. Щоправда, зараз боюся відпускати її одну навіть на роботу. Подивіться самі:

    жіночі колготки Ярослав Цимбал

    Додати коментар

    Ваш адрес email не будет опубликован.