Святковий гардероб: ідеї образів для Нового року

«План Б» потрібно мати завжди — навіть коли плануєш відзначати Новий рік. А у нинішніх стресових умовах детальне планування взагалі може стати чарівними ліками від надмірних переживань. Що кому подарувати? Що включити у святкове меню? Як одягтися? Розписуючи відповіді на всі ці питання, ви зможете перемкнутися на передноворічні хвилювання і забути про хвилювання поточні. Чи варто нагадувати, що відповідь на питання з приводу одягу є однією з найважливіших?

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/71398/
https://www.intimo.com.ua/goods/78410/
https://www.intimo.com.ua/goods/71875/

Я твердо вірю в те, что спідня білизна є важливою частиною новорічного вбрання. Дивіться самі: це основа того, что ви носите. Навіть якщо цього більше ніхто не побачить, справа у тому, щоб гарно виглядати та добре почуватися з самого початку року. Адже є повір`я: як зустрінеш Новий рік, так його і проведеш.

Збираєтеся ви на вечірку, плануєте неординарне побачення або залишаєтеся наодинці з котиком чи морською свинкою, ви можете вбратися так, що будете не тільки виглядати, а й почуватися неймовірно. Навіть якщо ви хочете одягти свої найкрутіші труси під наймоднішу піжаму, хто сказав, що ви не можете цього зробити?

Напередодні нового року я завжди ламаю голову на предмет того, що б одягти. Проте з білизною справа набагато краще: у мене завжди є варіанти. Причому для свята з будь-яким сценарієм. Давайте з’ясовувати це разом!

Час вечірки: для неї

Цьогоріч навряд чи на нас чекає багато гучних урочистостей, але це не привід зовсім відмовлятися від ефектних образів. Майже універсальним у подібних випадках стане будь-який look за участю боді. Куди б ви не відправилися, вам знадобиться щось, що, принаймні, захистить вашу спину від протягів. А комбідреси — якраз підходяща історія. Передусім вони забезпечують зручну посадку: ви можете не хвилюватися за зібгану на талії блузку чи тим паче светр. Врешті, виробники постійно підігрівають інтерес покупців, дотримуючися трендів та вигадуючи все нові прикраси. Фігурні вирізи, переплетення та ажурні вставки — ще не найсміливіше, що можна знайти. І це ми зараз говоримо не про «будуарні» фасони, а про такі боді, які можна носити як звичайний одяг — у якості заміни блузки під піджак або кардиган.

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/49730/ 

https://www.intimo.com.ua/goods/66271/

Погляд на «святковий» одяг наразі не обмежується виключно блискучими та напівпрозорими матеріалами. Цікавим модним штрихом вважатиметься в тому числі гра фактур або дрібні цікаві деталі. Наприклад, мереживний бралет+ плетений рельєфний кардиган або цупкий жакет.

Джерело: Nelia L/Anastasia MiPhoto/shutterstock.com

А віскозно-акрилові боді від українського бренду Stimma «грають» за рахунок фігурного шва у області грудей.

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/80131/

https://www.intimo.com.ua/goods/80123/

Якщо ви плануєте вбрання з глибоким вирізом, вам ідеально підійде бюстгальтер планж. Їх можна назвати універсальними для вечірніх виходів. Такі моделі підкреслюють декольте та додають йому об`єму. Дуже цікаві варіанти можна побачити у брендів Marc & Andre та Lormar. А у колекцію українського Anabel Arto входить кілька бюстгальтерів з глибоким вирізом, наприклад, зі знімними чашками або навіть сексуальні бралети. Це означає, що знайдется стиль для будь-якого розміру та форми. Бюстгальтери такого типу чудово поєднується з мереживними трусиками (у тому числі стрингами, але то за бажання).


Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/60677/
https://www.intimo.com.ua/goods/15407/
https://www.intimo.com.ua/goods/64639/

До сукні з відкритою спиною варто одягти невидимий бюстгальтер без бретелей та іноді без спинки. Результат виглядатиме так природно, ніби ви взагалі не носите білизни. Таке рішення виграшно виглядатиме при компактних грудях.


Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/79300/
https://www.intimo.com.ua/goods/39753/ 

Час вечірки: для нього

Неважливо, знаходитеся ви у модному клубі, ресторані або на дружній вечірці з танцями, ви скоріш за все захочете справляти враження. А отже ваш «парадний» образ має бути зручним, практичним та стильним. Оптимальна формула загалом залишається приблизно однаковою:
– перший шар верху: елегантна сорочка, лонгслів або футболка (якщо пощастить з опаленням);
– другий шар верху: піджак, жакет спортивного крою чи кардиган;
– штани: класичні костюмні або джинси;
– взуття — броги або лофери (за необхідності).


Джерело: Nejron Photo/shutterstock.com
https://www.intimo.com.ua/goods/66536/

Розібратися з білизною чоловікам буде значно легше, адже їм не треба щось вигадувати до декольтованих суконь та відкритих спин. Достатньо буде майки чи футболки під колір верху.

А ось нижній частині вбрання варто приділити більшу увагу, бо не всі труси пасують до всіх штанів. Наприклад, під завужену модель краще вдягти брифи, особливо коли мова йде про джинси. Адже цей різновид закінчується у природній складці між тілом и ногою, що не дає білизні муляти як під час тривалого сидіння, так і під час активних рухів (а під час святкування можливі обидва сценарії).

Ну, а найуніверсальнішими за традицією вважаються брифи-боксери (або те, що ми звикли називати боксерами). Крім того, вони мають магічну властивість: робити біль-менш-підтягнутою навіть не дуже спортивну статуру (це може знадобитися,бо ніхто не знає, чим може завершитися вечірка).

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/50522/
https://www.intimo.com.ua/goods/76846/ 

Домашній варіант для неї

Чудовий сценарій святкування для інтровертів та людей, які за рік втомилися від суцільного стресу. Якщо на Новий рік ви залишаєтся вдома, ви автоматично отримуєте бонус у вигляді можливості перевдягтися у щось зручніше, як тільки забажаєте. А можна піти ще простішим шляхом і вбратися у homestyle із самого початку.


Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/48535/ 

https://www.intimo.com.ua/goods/79924/

Ви можете обрати сукню-комбінацію або просторе плаття з широким коміром, піжаму з атласним блиском чи навіть утеплений костюм у спортивному стилі. Оскільки подібний одяг за умовчанням комфортний та просторий, вибір білизни у цьому випадку суттєво розширюється. Можливо, ви навіть взагалі не захочете вдягати щось під низ. Однак якщо ви захочете це зробити у вас є вибір:
бюстгальтер без кісточок — як втілення комфорту;
бюстгальтер с глибоким вирізом — задля сексуального ефекту;
бюстгальтер-топ з чашками балконет як проміжний варіант.

Усі вони зроблені з м’якої тканини, що робить їх ідеальними для відпочинку без збитку для зовнішнього виду. Образ довершать трусики — на вибір, але я, наприклад, завжди виступаю за те, щоб верх і низ були з одного комплекту або хоча б співпадали за кольором.


Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/66064/
https://www.intimo.com.ua/goods/54071/ 

Моделі у стилі «домашній шик» частіше виконані у пастельних тонах. Якщо ви вважаєте, що свято — не свято без яскравих кольорів, для вас знайдуться цікавинки у лінійках італійських брендів (зокрема Effetto) або української марки Anabel Arto.


Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/67341/

https://www.intimo.com.ua/goods/66407/

Іншим несподіваним аксесуаром може стати пончо, яке водночас відтінить та утеплить просту домашню сукню чи костюм. Сполучати можна за кількома схемами:
– пастельне пончо+пастельне вбрання;
– пастельне пончо+яскравий однотонний одяг;
– яскраве пончо+пастельний одяг;
– яскраве пончо+яскраве однотонне вбрання.


 

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/55830/

Домашній варіант для нього

Навіть відмова від гучної вечірки — це якоюсь мірою вечірка. Бажання зустріти 2023-й із пледом, настільними іграми та 500-м ювілейним переглядом «Самого вдома» – це цілком прийнятно. І навіть якщо о пів на першу ви урочисто вирушите у бік спальні, увесь період до цього варто зробити святковим, а тому й одягтися відповідно.

Найпростіший шлях до комфортного новорічного вбрання — плетений светр. Цей елемент одягу є трендовим зараз і залишиться таким у 2023-му. Це спосіб зробити трикотаж більш модним, не жертвуючи при цьому комфортом.
А що вдягти під низ? Можна обрати між просторими джинсами, чиносами або м’якими вельветовими штанами.

Нарешті, ніхто не відміняв стильні домашні костюми, схожі водночас на піжами. Кольори, принти, декоративні кишені та латки на ліктях — за бажання ви відшукєте речі, які асоціюватимуться зі святами. Зокрема, у італійців та іспанців — Massana, Admas, Enrico Coveri тощо. 

Джерело: https://www.intimo.com.ua/ua/goods/75111/ 

https://www.intimo.com.ua/ua/goods/79619/

Я вже не кажу, що саме канун Нового Року — чудовий привід для червоної різдвяної піжами. Можна навіть скористатися прикладом італійців і одягти червоне спіднє, яке має символізувати щастя та процвітання у прийдешньому році.


Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/77623/

https://www.intimo.com.ua/goods/50524/


Ну, а найважливішою деталлю усього образу можуть стати шкарпетки, адже із великою ймовірністю із взуття вам вдома будуть потрібні лише капці і то не весь час. 

Так що докладіть зусиль та підшукайте собі щось стильне. Цьогоріч під стильним мається на увазі кольорове — у стилі Віталія Кіма чи Джастіна Трюдо. Шукати варто у лінійках українських брендів Sammy Icon та Anabel Arto, турецької марки John Frank, польської Cornette та іспанської Ysabel Mora.


Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/80697/

https://www.intimo.com.ua/goods/80636/
https://www.intimo.com.ua/goods/60035/ 

https://www.intimo.com.ua/ua/goods/65325/

Відпочинок на природі: термобілизна для всіх

Одразу пригадується старий мультфільм, персонаж якого радить на Новий рік у селі одягати «парадну тілогрійку та парадні валянки». Але до таких крайнощів нам вдаватися не доведеться завдяки виробникам термобілизни. Її варто вдягнути під будь-який зручний для вас одяг, адже ми добре знаємо: взимку на вулиці найсвятковішим є усе, що є теплим.

Бажаний різновид термобілизни залежить від того, наскільки холодно буде у тій місцевості, куди ви збираєтеся, скільки часу ви перебуватимете на вулиці та власне, чим займатиметеся. Насправді ж, є різниця між новорічним лижним забігом та десятьма хвилинами з бенгальськими вогнями на подвір’ї. Проте у будь-якому випадку ви не прогадаєте, звернувши увагу на речі із вмістом вовни, яка добре зберігає тепло і водночас відводить вологу. При цьому враховуйте, що мішаний матеріал «вовна+синтетика» переносить навантаження набагато краще, ніж «100% вовна».

Для заміського зимового відпочинку надайте перевагу комплекту-двійці з лонгсліва та легінсів (у чоловічій версії — кальсонів). Якщо саме набір придбати не вдалося, можна сполучати довгі верх та низ. Якщо вас турбує питання естетики, то, скажімо, на допомогу жінкам прийшли дизайнери. Вони прикрасили речі мереживом (Gladys та Totalfit) та фігурними швами (Stimma).


Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/69399/

https://www.intimo.com.ua/goods/80709/
https://www.intimo.com.ua/goods/80710/


У чоловічих колекціях термобілизни все більш просто та передбачувано: найчастіше у продажу бувають чорні речі, з поєднанням яких не виникне проблем.

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/66732/ 

https://www.intimo.com.ua/goods/79575/


Бажаю вам відзначити Новий рік якнайкраще та провести святковий період в атмосфері миру та добра!

Щиро ваша Капризуля

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.