Особливості термобілизни

Термобілизна створена для того, щоб не мерзнути в холодну погоду. Однак це не означає, що воно гріє. Воно зберігає тепло тіла. При цьому важливо, щоб білизна швидко відводила вологу, була легкою, приємною до тіла, не натирала, дозволяла шкірі “дихати”. Також термобілизна не повинна обмежувати рухи, тому тканина має бути максимально еластичною та зручною.

За складом чоловіча термобілизна часто складається з синтетичних волокон абововни.

Синтетика

Сучасні синтетичні волокна дозволяють шкірі “дихати”, добре відводять вологу, є еластичними, не сковують рухів, тому з них найчастіше виготовляють одяг для занять спортом та іншої фізичної активності. Чоловіча термобілизна також часто складається із синтетичних волокон. Для того, щоб така білизна була приємнішою до тіла, до її складу іноді додають бавовну або вовну. Це трохи знижує здатність білизни відводити вологу, але робить одяг м’якшим.

Шерсть

Вовняна дитяча термобілизна – приємна до тіла, м’яка і відмінно зберігає тепло. Також шкірі в ньому зручніше “дихати”. Однак, воно не так еластично і не так добре відводить вологу, як те, що виготовлене із синтетичних волокон. Тим не менш, шерсть, на відміну від синтетики, не викликає алергічних реакцій, абсолютно екологічна та чиста. Вивчаючи склад чоловічої термобілизни для того, щоб визначитися з вибором, варто, крім особистісних особливостей та переваг, врахувати мету такої покупки. Якщо це рибалка, то, швидше за все, вартозадуматися про синтетику, а якщо зимова активність, то, швидше за все, шерсть. Можна також вибрати варіант, де будуть змішані різні волокна (вовна та синтетика, синтетика та бавовна та інші види).

Купити чоловічу термобілизну високої якості Ви можете на сайті інтернет-магазину “Інтимо”. Доставка товару здійснюється у всі міста України, по Києву можлива також примірювальна доставка. Також на сайті за необхідності Ви знайдете номер телефону, за яким можна отримати консультацію спеціаліста та оформити замовлення.

Выбирайте термобельё в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.