Словник пляжної модниці, частина 2: види купальників, в яких вам буде зручно 

Який сенс у суцільному купальнику, якщо виріз на ньому доходить до талії? І кому повністю підійдуть високі плавки? Про це поговоримо сьогодні: продовжуємо розбирати види купальників, які зустрічаються в магазинах – як онлайн, так і звичайних.




–>

Пін-ап

Варіанту тут два — цілісний купальник із цнотливими вирізами плавок або роздільний, в якому трусики із завищеною талією (інша їхня назва — мідікіні). Головний пункт ретро-купальників — щоб у них не було видно пупок.

В роки винаходу таким чином намагалися одягнути дам більш-менш пристойно (про задерикувато стирчать з декольте груди не будемо). Зараз ми просто віддаємо данину моді. До того ж у всі часи були любителі поміркувати на тему «закриті купальники еротичніші».

Є у ретро- купальників і практичний ефект – високі плавки миттю надають животу та сідницям підтягнутий вигляд. Бразильських форм, звичайно, не гарантують, але ефектом ви будете задоволені.

До речі, купальникиактуальних фасонів можна буде купити за дуже вигідними цінами протягом усього лютого. У цей час магазин «Інтимо» проводить шалену розпродаж пляжного асортименту — 30% знижка діятиме на всі купальні костюми, незалежно від новизни колекції.

Майо

А ось вам і класичний представник закритих купальників, що «інтригують». На відміну від танка, бретели тут пришивні — товщина знову ж таки може бути різною. Найчастіше зустрічаються трикутні чашки, що догори звужуються до тонких бретелів. А в купальниках з формованими чашками лямки вже широкі. =”wp-block-image”>

Виріз у травень також моделі з круглим чи навіть квадратним. Ступінь закритості у таких купальників максимальний – по лінії грудей вище середини, по лінії спини – вище лопаток. Тому майо часто рекомендують для басейну або регулярних морських запливів: такий купальник точно не забере хвилею!

Кому підійде: практично всім. Худенькі в майо здаватимуться ще тоншими (особливо в однотонних моделях), а повні зможуть приховати животик або вирівняти лінію стегон. Наприклад,в чорно-білому купальнику Lilly для цього боку зроблені однотонними, а вставка залишається строкатою. linkDestination”:”custom”} –>

Тим же, хто соромиться своєї худорлявості, додасть потрібного об’єму декор в ділянці грудей — наприклад, пензлики (Lida) або рюші (Lormar).< br>

Монокіні

< !-- /wp:heading -->

Купальник, здатний зробити талію «на рівному місці». Серйозно деякі моделі для цього і створені. Це той же суцільний купальник, але з боків у нього зроблені вирізи – як правило,округлі. Вони створюють ефект тонкої талії. Глибина вирізів може змінюватись – від цього залежить товщина смуги на животі. Іноді їх прикрашають додатковими стропами або поясами.

Іноді купальники монокіні виглядають швидше як ліф і плавки, з’єднані бретелькою, ланцюжком і т.д. Деякі виробники називають цю крихку конструкцію «трикіні» — очевидно за їхньою логікою, шнурок або ланцюжок теж вважається повноцінною частиною комплекту.

< p>

Кому підійде: дівчатам з широкою від природи талією, але в цілому струнким і з плоским животом. Нарешті, на володарках «пісочного годинника» монокіні виглядатиме приголомшливо. Втім, на такій фігурі відмінно виглядатиме навіть пакувальна плівка — головне, все-таки, як себе подати.

Пландж

З англійської це слово перекладається як «занурення». Що і куди при цьому поринає, дизайнери не уточнювали.Ймовірно, все-таки очі перехожих у виїмки вирізів. А їх у цій моделі аж два і обидва дуже глибокі: попереду – іноді до пупка, а часом і нижче ззаду – до лінії талії, іноді нижче – майже до сідниць.

Кому підійде: дівчатам з мінімальними формами, так званою хлоп’ячою фігурою. Тому що злитим пландж можна назвати лише формально – завдяки великій кількості вирізів він відкриваєвсе, що тільки можна. А ще в ньому варто тримати спину рівно – для оптимального ефекту. >

Свім-дрес

Простіше кажучи, купальник-сукня. Цю модель ви знайдете як у суцільному, так і роздільному виконанні. Але завжди там буде спідничка — як мінімум у вигляді невеликої оборки по стегнах. Забавно, що роздільна версія має і другу назву, причому теж із закінченням «іні» – скертині (skirtiny, все та ж спідничка). Верх у свім-дреса зазвичай класичний: у злитому варіанті це майже завжди майо, в роздільному халтер.

Кому підійде: усім з різних причин. Худеньким дівчатам спідничка додає об’єм, що бракує, а повним — допоможе приховати виступаючий живіт і неідеальну форму стегон.

>

Хай-нек< /strong>

У перекладі – «висока шия» (high neck): горловина тут йде по лінії ключиць, відкриваючи плечі симетричними діагональними лініями. Ще такий тип крою називають «американською проймою». Прототип такого фасону з’явився в1950-х років завдяки Мерилін Монро. Мова про ту саму сукню, в якій голлівудська красуня стояла на вентиляційних ґратах і намагалася втихомирити неслухняну спідницю.

Автор: Corpus Christi Caller

< /a>

Кому підійде: суцільні моделі – дівчатам з фігурою «яблуко» незалежно від комплекції. Роздільні — тим, хто хоче підкреслити гарні плечі та руки або візуально розширити вузькі плечі.




3} –>

Тонг

Це ваш порятунок, якщо ви мріяли про «ноги від вух». Бо тут першу скрипку грають саме плавки. Боковинки у них дуже високі, що відкриває більшу частину стегна. В загальному. плавки відверті, але врамках пристойності: вже не сліпи, ще не стрінги. Якщо у відсотках, приблизно 40% вони закривають.

Плавки-хіпстери

< Вони ж панті (panties) - це короткі шортики з низькою посадкою, чітко по виступаючим тазовим кісточкам. Така модель закриває сідниці майже повністю, так що в ній зручно не тільки стримано дефілювати по пісочку, а й грати у волейбол, наприклад. Верх — топ у такому ж спортивному дусі, халтер чи пуш-ап із чашками.

Шорти-бойфренди

Не хвилюйтеся, це не ті широчені шорти до колін, у яких так люблять розгулювати пляжем хлопці. Ця модель трохи вільніша і справжніша, ніж панті. До речі, в них можна тренуватися влітку, а також відвідувати басейн. У комплекті з такими шортами зазвичай йде закритий топ. Єдиний нюанс: «бойфренди» (особливо мокрі!) можуть візуально вкорочувати ноги і збільшувати стегна,розрізаючи силует. Якщо не впевнені – віддайте перевагу більш обтягуючі плавки. А у вільний від купання час одягайте поверх не шорти, а туніки чи сарафани — благо на лютневому розпродажі «Інтимо» знижка діятиме ще й на них.

Загалом, ви маєте з чого вибирати в передчутті сезону відпусток. Нехай ваш лютий буде теплим, а покупки зігрівають серце та радують гаманець!

Ваша Капризуля

Самые модные купальники в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.