Шоколадка чи курочка гриль? 10 секретів ідеальної засмаги від Intimo

Улягтися на морському піску з книгою та пакетом черешні — і нехай увесь світ зачекає! Це була погана ідея, як з’ясувалося наступного ранку. Роздивляючись у дзеркалі свої червоні ноги і спину у пухирцях, я подумки шукала бункер, де можна сховатись на весь залишок цієї поїздки. А все тому, що єдиний вільний день я вирішила повністю присвятити засмагу і… переборола, пролежавши на сонці майже весь день. З того часу я виробила чіткий план дій з приїзду на море: як гуляти, що носити, якими мазатися кремами і навіть чим харчуватися. Поділюсь цими секретами і з вами. “” width=”550″ height=”367″ class=”aligncenter size-medium wp-image-6609″ />

1. Засмагайте вдома заздалегідь

Хоч би дивно це звучало, але це необхідно для того, щоб гарно засмагнути на морі. Найшвидший варіант – кілька 3-хвилинних сеансів солярію. Обсмажуватись «до рум’яної скоринки», звичайно, не варто, достатньо максимум двох візитів.

У такій підготовці є й медично обґрунтовані причини.По-перше, чим темніша ваша шкіра, тим менше можливості обгоріти. По-друге, у солярії шкіра «тренується» виробляти пігмент меланін, необхідний засмаги. Так і на пляжі ви загорите швидше та рівномірніше.

2. Захисні креми – SPF мінімум 30

Думаю, про те, що сонцезахисний засіб на пляжі – це must have, вам нагадувати не потрібно. Питання, яке саме вибирати для морського вояжу. Звертайте увагу на креми з фактором SPF 30 та більше. Ці цифри на етикетці означають час, на який засіб захистить від променів, що палять. Просто помножте на той час, протягом якого ви можете перебувати на сонці і не згоряти. Тримайтеся 10 хвилин – значить «30-ка» вбереже вас приблизно на 5 годин. до кремів з мінеральними фільтрами – вони відбивають ультрафіолет, як екран. Лікарі рекомендують їх навіть дітям.

3. Наносьте тонким шаром

Здавалося б, чим товщі кремова плівка, тим надійніше «щит» від сонця. Насправді ні. Знала кількохперестаралися: вони примудрилися заробити червоні плями через неправильне нанесення крему. Вся ця «каша» нагрівалася від сонця і починала пекти як така, як гарячий компрес. Щоб такого не трапилося з вами, намагайтеся нанести захист рівномірно, втираючи в шкіру рухами, що масажують. І так, мазатися варто заздалегідь, у будиночку чи готелі: на пляжі вже буде пізно. Спочатку обробіть плечі та зону декольте — найвідкритіші «зони ризику».

4. Вибирайте час та налаштовуйте таймер

І я не жартую. Співробітник будь-якої гарної студії засмаги вам скаже, що меланін під впливом ультрафіолету утворюється лише протягом 50-60 хвилин. Тобто цілеспрямовано «вилягати» на сонці шоколадний колір вам просто нема рації. Ніхто вас, звичайно, з пляжу не жене, просто є набагато цікавіші заняття, ніж «тюлені стиль». До речі, для сонячних ванн краще підходить час, з 7 до 10ранку та ввечері після 16:00, коли сонце не таке «агресивне».

5. Активний відпочинок корисний не тільки для загального тонусу, але і для «інстаграмного» зовнішнього вигляду. Коли ви рухаєтеся, засмага на шкіру лягає рівніше. Не треба думати про те, коли перевернути своє ледаче тільце — сонячні промені охоплять його самі. Чи вважаєте себе недостатньо спортивною для пробіжки «а-ля рятувальники Малібу», а для волейболу не знайшлося команди? Хоча б просто пройдіться біля води, покажіть оточуючим новий купальник. Особливо якщо це у вас трендовий монокіні з усілякими зав’язочками, стропами та вирізами. Знайти такий можна в каталозі Intimo – і нехай усі гадають, на чому він там у вас тримається!

=10″ rel=”noopener” target=”_blank”>https://www.intimo.com.ua/catalog/2/?pages=1&vapl=10 )

6. Пийте більше води та відмовтеся від кави

Погана новинадля кавоманів, але ароматний еліксир, на жаль, активно виводить рідину з організму. А в зневодненому стані ми легко обгораємо. Тому похідна пляшечка з водою вам на допомогу. Медики із ВООЗ за нас уже всі порахували: 30 мл води на кілограм ваги — ось і наша денна норма.

Якщо вже зовсім не можете відмовитися від кави, хоча б скоротите його кількість до однієї чашки на день. А ще краще – пийте з молоком.

7. Їжте омлет та червоні овочі

А все тому, що там є секретний інгредієнт — вітамін А, який регулює стан клітин шкіри в процесі засмаги та після нього. У перекладі з мови дієтологів на народний: він відповідає за швидкий прояв пігменту на шкірі та закріплення відтінку. А заразом береже від опіків. Крім звичної нам моркви, багато вітаміну А є в будь-яких овочах червоно-жовтогарячої гами – у тих же помідорах, перці та абрикосах (благо останні у нас часто продають прямо на березі). Також багато його вяєчних жовтках і вершковому маслі. =”550″ height=”367″ class=”aligncenter size-medium wp-image-6614″ />

8. Лягайте ближче до води

Це чиста фізика: водоймище відбиває ультрафіолет, і засмага липне до вас подвійно сильніше. Прийом працює не тільки з морем або річкою, але й біля басейну. Але намагайтеся не лягати під сонце мокрими: краплі води на тілі можуть діяти як додаткові лінзи для сонячних променів. Адже ви не хочете відчути себе папірцем, з якого розпалюють багаття за допомогою лупи? Аж до того, що мокрий купальник перед сонячними ваннами краще переодягнути на сухий (якщо ваша мета – саме засмага). До речі, ще одна причина придбати запасний купальник якщо у вас його досі нема.

(https: //www.intimo.com.ua/blog/novyiy-kupalnik-7-priznakov-togo-chto/ )

9. Закривайте обличчя, плечі та груди

Саме ці місця ми найчастіше підставляємо сонечку, просто пересуваючись пляжем. Щоб потім не дивуватися, чому ви схожі не на шоколадку, а на прапор Індонезії (згори червоний, знизу білий), прикривайте плечі, коли лежите – в останній час вони загорять самі по собі, як правило, вони набувають потрібного відтінку вже на перший, максимум другий день Так що «пляжний модний вирок» радить одягати щось оголююче ноги, але що прикриває гору. =”noopener” target=”_blank”>туніку від Ysabel Mora з лимончиками – вітамін С також сприяє рівному засмагу?

1 0.Зволожуйте шкіру

Це не дурість, а необхідність. Я б навіть сказала, питання життя та смерті. Тому що від тривалого перебування на сонці шкіра зневоднюється, покриваючись шаром клітин, що ороговіли. Взагалі цепередбачувана реакція: ми смажимося, шкіра протестує. В результаті маємо легку «наждачку», якщо не забезпечуємо грамотний догляд. Оптимальний засіб підбирайте самі: це може бути як баночка олії Ши чи кокосу з аптеки, так і фірмовий лосьйон чи гель.

І з цим моментом вам знову допоможе Intimo. Протягом усього липня в магазині проходить акція: при покупці будь-якого купальника ви отримуєте в подарунок лосьйон 2 в 1 Asther Taboo Re-Vitalizer! Це засіб із професійної лінійки косметики саме для сонячних ванн: пом’якшує шкіру, збагачує вітамінами і закріплює засмагу. У складі знайдете і масло Ши, і жожоба, і навіть пелюстки троянд. Загалом, у поєднанні з морквяно-яєчною дієтою – те, що потрібно. < /a> Докладніше про роздачу подарунків можна почитати тут.

https://www.intimo.com.ua/actions/view/163/

Вдалих вам сонячних ванн і будьте «в шоколаді»!

Ваша Капризуля

Выбирайте самые красивые купальники для загара в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.