Що купити в міжсезонний сейл для осінньо-зимового гардероба

Що купити в міжсезонний сейл для осінньо-зимового гардероба

Час із кінця серпня до середини вересня є найспекотнішим, і не лише через погоду. Зазвичай у цей час активно проводять розпродажі крамниці одягу, взуття та білизни. А отже люди отримують чудову можливість підготуватися до прохолодного сезону за максимально вигідними цінами.

  1. Колготки
  2. Теплі шкарпетки
  3. Термобілизна
  4. Теплі капці
  5. Домашні костюми
  6. Кардигани
  7. Сукні-максі

На перший погляд, звучить дивно: на початку осені зі знижками частіше продають літні речі. Але той, хто шукає, завжди знайде потрібне. Головне — моніторити правильні розділи інтернет-магазинів. Ми допоможемо вам напрацювати спостережливість справжніх детективів! До ваших послуг — чекліст категорій, по яких варто в першу чергу пробігтися у пошуках знижок.

Колготки

Ось що не буває зайвим — незалежно від стилю, якому ви надаєте перевагу. Навіть найміцніші колготки періодично рвуться та потребують заміни. А розпродажі чудово вирішують проблеми з запасами цього «витратного матеріалу».

Найзручніше, що на осінніх розпродажах можна відшукати знижки на колготки будь-якої щільності. Бажаєте — отримуйте 20-денові, які можна носити і у спекотному вересні (якщо цього потребує офісний дрес-код). Бажаєте урізноманітнити свій look в холоднішу погоду – ось вам лінійки яскравих 60-денових моделей. Ну, і за бажання можна знайти навіть варіанти понад 100 den, які дозволять навіть узимку скласти ефектні образи зі спідницями та вкороченими штанами.

Найчастіше знижки роблять на однотонні кольорові моделі. І це явний плюс: адже самі по собі такі колготки не виходять з моди, можуть змінюватися лише трендові кольори. До того ж під час найближчого сезону модницям пропонують зробити ставку якраз на яскраві барви (дотепні блогери назвали це «підходом Skittles»). Найбільш хітовими відтінками осені-зими вважаються мандарин, зелений лайм і, звісно, рожевий. Ще у тренді сіточки з комірками різної величини, а також імітація мережива.

Однак, якщо ви любите конкретний візерунок, а він вважається вже не гостромодним – не соромтеся і купуйте. Зрештою, це може стати вашою особливістю, частиною вашого стильового ДНК. Та й врешті від покупки таких речей буде більше вигоди, ніж від гонитви за всіма трендами одразу.

Теплі шкарпетки

Ще більш корисна та практична річ, яка може бути як необхідною деталлю гардероба, так і модним атрибутом. Причому часто не заперечує інше! Зокрема, універсальними можна вважати білі шкарпетки у рубчик. Вони поєднуються як з кросівками, так і з тандемом «колготки та балетки», створюючи екстравагантний образ.

Ну, і ніхто не скасовував моделі з принтами та написами. У контексті української моди такі шкарпетки стали новою базою серед аксесуарів. Адже вони здатні з першого погляду показати настрій, сферу інтересів і навіть ступінь патріотизму власника.

Термобілизна

Справжній скарб для будь-якої пори року. Особливо якщо ви займаєтеся спортом, практикуєте піші походи або полюбляєте довгі прогулянки парком або лісопосадкою. Для подібного відпочинку оптимальним вибором буде комплект з гольфа або лонгсліва та легінсів, а також цілісний термокостюм, під який точно не задуватиме пронизливий вітер.

Головне – визначитися із матеріалом: від нього залежить функція термобілизни. Так, для активного відпочинку та спорту вам знадобиться синтетична термобілизна або комбінована, де натуральна частина поглинатиме вологу, а синтетична — відводити її надлишок.

Для спокійних прогулянок більше підійдуть моделі, що зберігають тепло. Як правило, це вовняна білизна, часто з додаванням бавовни або віскози (як взірець – колекції брендів German Volf та Kifa). Вовна у цьому випадку гріє та стимулює кровообіг, а натуральні волокна помірковано поглинають вологу.

Втім, є і легші речі, які допоможуть вам зігрітися у квартирі або офісі, що не дуже добре опалюються. Термолонгслив або гольф можна одягати під звичайний одяг (ми не забули про модну багатошаровість). Зі знижною можна знайти навіть «рятівні» труси-шортики та боді з комбінованої тканини вовна+бавовна (зокрема, у марок Key та Totalfit).

Теплі капці

Розпродаж цих позицій влаштовують тому, що осінь у нас часто настільки спекотна, що мало хто навіть думає про те, як утеплитися до зими. Проте опалювальний сезон підкрадається як завжди непомітно, і холод теж. Тому обирайте свої затишні капці зараз, тим більше, що є з чого вибрати.

Зокрема, дуже широкий асортимент саме теплих капців представлений турецькою маркою Apollo, польською Sensis та іспанською Ysabel Mora. Тут є варіанти з будь-якою текстурою та декором — під хутро, тедді, в’язане полотно, велюр, букле, аплікація та вишивка.

Домашні костюми

Спочатку тривала ізоляція вдома, потім — численні вимушені переїзди… Після таких випробувань ми протягом останніх років як ніщо інше цінуємо комфорт у повсякденному одязі.

Хороша новина полягає в тому, що існує багато брендів домашнього одягу, які пропонують нам потрібний рівень комфорту, а зараз ще й за вигідними цінами. Саме час для того, щоб інвестувати у чудову теплу піжаму або домашній брючний костюм для себе чи коханої людини.

Головна перевага в тому, що більшість із цих костюмів можна носити не лише вдома. Шляхетні забарвлення та цікаві деталі крою роблять їх цілком придатними для виходу в люди. Наприклад, трикотажні костюми-двійки від американо-українського бренду Janerations створять грайливий настрій, а комплекти Effetto з мереживним декором – жіночний та романтичний. Ну, а сірі флісові костюми Massana та Doremi елегантно зігріють вас та чудово пасуватимуть до курток та пальто різних стилів.

Кардигани

Курс на багатошаровість в осінній та зимовій моді не лише утворює візуальну вертикаль та надає фігурі стрункості. Цей стильовий хід також допомагає регулювати температуру тіла: верхній шар можна знімати та надягати залежно від температури у приміщенні. Класичні домашні кардигани чудово впораються з обома завданнями. Ну, а базові кольори, приємні на дотик тканини та лаконічні фасони роблять моделі практично універсальними. Відповідні речі шукайте у торговельних марок Sensis, Jadea, Key та brabrabra.

Сукні-максі

Та ж історія з продовженням тренду на loungewear та популярністю зручного одягу, який можна носити як удома, так і на вулиці. І тут ми скажемо вам прямо: трикотаж – усьому голова!

Сукні з цього матеріалу мають вільний крій і не сковують рухи. Вони приємні на дотик і водночас мають родзинки у вигляді принтів, фантазійного оздоблення та додаткових функціональних деталей на кшталт каптурів і величезних накладних кишень, до яких влізають як мінімум телефон та гаманець.

Особливо багато теплих суконь з цікавими малюнками є у польського бренду Key – сукні-сорочки, сукні-худі та затишні сукні-кокони. На увагу заслуговують також елегантні трикотажні італійські сукні міді та максі з об’ємними комірами, у які так зручно загортатися довгими холодними вечорами за горнятком какао та улюбленим серіалом.

Сподіваємося, гарячі знижки стануть вам у пригоді, а придбані з їхньою допомогою речі збережуть це тепло до самої зими!

Товари з розпродажу:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.