Наймодніша жіноча спідня білизна сезону осінь-зима 2017-2018 в магазині Intimo

Давно доведено, що якісна та гарна спідня білизна дає можливість себе почувати впевненіше. Правильно підібрана модель підвищує самооцінку, робить образ сексуальнішим і даєте ще більше ідей для повсякденного гардеробу. Але щоб слідувати трендам, потрібно бути в курсі всіх змін у світі моди, тому представляємо вам стильні та сексуальні моделі колекцій осінь-зима 2017-2018 року.

Модна нижня білизна цього сезону: від пастельних відтінків до зухвало червоного

Пастельна гама дозволяєстворити романтичний образ – красуня, одягнена в спокусливий комплект у ненав’язливій кольоровій гамі, створює враження крихкості та невинності. Відкриті моделі з тонкими мереживами підійдуть струнким дівчатам з ідеальною фігурою – білизна відкриває більше, ніж прикриває.

09/Фото-1-1-550×413.jpg” alt=”” width=”550″ height=”413″ class=”aligncenter size-medium wp-image-5928″ /> Відтінки слонової, що торік торік ведуть голову кістки, пісочні та молочні поступаються криваво-червоним кольором. Він впевнено зайняв своє місце всвіті нижньої білизни, тому купити такий яскравий комплект зобов’язана кожна модниця.

Сексуальні боді та мереживні шортики

Боді вважаються одним із найсексуальніших предметів спідньої білизни. Сьогодні різноманітність моделей настільки велика, і представлена у великій кольоровій гамі, що кожна дівчина зможе підібрати собі спідню білизну за смаком залежно від того, під що вона хоче одягнути боді. Деякі моделі мають довгий рукав, і при належному підході до створення гардеробу їх можна одягати відкрито як стильну кофту.

Модні тенденції нижньої білизни на 2017-2018: витончене мереживо моди

Якщооцінювати тренди спідньої білизни 2017 за колекціями європейських брендів загалом, то можна помітити, що більшість нових каталогів обов’язково включає мереживні моделі. Щільне і напівпрозоре тонке мереживо зустрічається в багатьох моделях: сексапільних трианглах, домашніх трусах-шортиках, ліфчиках і трусиках бондажного стилю (з додатковими стрічками),

  • бюстгальтерах-балконетах, які повернулися в моду у 2017 році.
  • Яскравим прикладом різноманітності моделей може послужити каталог новинок інтернет-магазину Intimo – тут представлені всі модні тенденції та тренди , що приходять до нас з Європи У каталозі зібрані найкращі бренди та їх останні колекції з фото.

    Обширний спектр пропозицій дозволить дівчатам у 2017 та 2018 роках підібрати відповідний варіант під одяг за стилем, фасоном та кольором. і трусики знайдуть як любительки тонкого мережива, так і лаконічного спортивного стилю, що забезпечує комфорт та зручність у будь-якій ситуації.

    Додати коментар

    Ваш адрес email не будет опубликован.