З чим носити трикотажне плаття

Мода змінюється, але сукні, як і раніше, залишаються незамінним елементом жіночого гардеробу. Щоб завжди виглядати елегантно, жіночно і доречно, достатньо мати в арсеналі кілька простих трикотажних суконь, які можна вдало обіграти, використовуючи аксесуари та інші деталі, що відповідають нагоді. трикотажне плаття

З чим носити трикотажне плаття: рекомендації стилістів
  • Якщо ви вибрали трикотажне плаття-водолазку, поєднуйте модель зі шкіряними або замшевими чобітками вище коліна. Такий образ виглядатиме дуже стильно, трохи зухвало і водночас жіночно.

трикотажне плаття-водолазка

  • Щоб прикрасити трикотажне плаття нейтральних бежевих або сірих відтінків, підберіть правильні аксесуари. Ваше вбрання стане яскравим, жіночним і незабутнім, доповніть ви класичну трикотажну сукню оригінальним атласним поясом або шарфиком.

трикотажне плаття з оригінальним поясом

  • Тонке трикотажне плаття з короткими рукавами можна поєднувати з мокасинами, сандалями-гладіаторами або легкими шльопанцями-в’єтнамками. У літній день такий look буде доречно виглядати і в офісі, і в кафе, і на прогулянці містом. Втім, цей образ можна з легкістю перетворити і для прохолодної пори року – достатньо доповнити сукню теплими колготками, черевиками на каблучці, а зверху накинутикардиган або пальто.

< img class="aligncenter wp-image-2450 size-full" src="//www.intimo.com.ua/blog/wp-content/uploads/2015/04/44.jpg" alt="трикотажне плаття з мокасинами width="450" height="406" />

  • Трикотажне плаття допоможе створити і повсякденний, і більш святковий образ. Так, якщо ви збираєтеся на прогулянку з подружками, сукню можна надіти зі зручними черевиками на плоскій підошві. А для вечірнього виходу краще підібрати елегантні туфлі-човники. target=”_blank”> Трикотажне плаття сірого кольору
    • У моді приталені короткі сукні-сарафани, які чудово виглядають з джинсами – у прохолодну погоду образ можна доповнити теплим стильним блейзером . Щоб підкреслити талію, надягніть поверх сукні шкіряний ремінець у тон сумки абочобіткам.

    приталені короткі сукні-сарафани

    • У холодну пору року трикотажна сукня може бути базою для вашого щоденного гардеробу. Залежно від ситуації, доповнюйте його теплим кардиганом, стильним піджаком, пальто, яскравими колготками та чоботами заввишки до середини ікри.

    тепла трикотажна сукня трикотажне плаття з теплим кардиганом Не бійтеся приміряти на себе нові образи, і ви обов’язково знайдете те саме – ідеальне трикотажне плаття, в якому виглядатимете надзвичайно!

    Выбирайте платье в Интимо:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.