Туніка – нехитрий фасон, що відрізняється своєю елегантністю

Жіноча туніка відома з давніх часів . Завдяки фантазії дизайнерів, сьогодні це вбрання носять жінки та дівчата різного віку та комплекцій. Різноманітність фасонів і матеріалів роблять туніку затребуваною взимку і влітку, вона доречна на пляжі і в ресторані. Все залежить від правильного вибору моделі, тканини, кольору та поєднання з іншими елементами одягу.

Туніка неодмінно має бути в гардеробі жінки, тому що вона:

  • універсальна – гармонійно поєднується з будь-яким стилем;
  • комфортна – вільний крій не обмежує рухів;
  • різноманітна за стилемвиконання;
  • здатна приховати недоліки фігури, врівноважити силует;
  • широкий асортимент матеріалів виготовлення.

З чим носити бавовняну туніку?

Класична туніка має прямий крій без застібок і коміра, бічні розрізи, рукави можуть бути різної довжини або відсутні зовсім. Сьогодні вона трохи модифікована і має вигляд подовженого топу різного крою з різноманітною горловиною, довжина трохи нижче пояса до максі (в підлогу). Обмежень використання кольорових рішень і тканин немає.

Як не розгубитися в такому різноманітті фасонів, вибрати “свою” модель і правильно поєднувати її з іншими елементами гардеробу? За порадою дизайнерів цей універсальний одяг з бавовни в теплу пору року носять із бриджами, капрі, штани, спідницямирізної довжини, шортами. Бавовняна туніка чудово поєднується з різним взуттям, це можуть бути кеди, балетки, ботильйони, сандалії та ін. /30/?t=596″ rel=”noopener” target=”_blank”>туніки. У довгій моделі тепліше взимку, а влітку довжина до підлоги вбереже тіло від палючих сонячних променів. Моделі “літаючого” силуету з м’якої тканини, що струмує, приховують повноту і особливо елегантно виглядають на жінок високого зросту.

Щоб обраний образ був завершеним, не варто забувати про аксесуари. Пояси, браслети, ланцюги, кулони, великі сережки в поєднанні з модною тунікою зроблять Ваш образ стильним і елегантним. Поверх туніки можна одягнути жилет, шкіряну або джинсову куртку. доставкою додому відінтернет-магазину “Інтимо”

В інтернет-магазині “Intimo” можна вибрати всілякі моделі тунік, які підкреслять індивідуальність Вашого образу. У каталозі представлені моделі для жінок будь-якого віку та комплекції.

Ми працюємо з надійними виробниками та постачальниками, які дбають про свою репутацію, тому пропонують лише високоякісний товар. Кожну модель зручно розглянути по фотографії в каталозі та дізнатися про її характеристики з опису. При необхідності, на всі питання відповість наш фахівець по телефону або онлайн.

Підписавшись у соціальних мережах на оновлення магазину “Інтимо”, Ви не пропустите надходження новинок та проведення акцій. Всі подробиці – на сайті intimo.com.ua.

Туники в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.