Зі світу шовку

Шовк – дуже м’який, легкий та зручний матеріал. З часів своєї появи кілька століть тому, він по праву вважається найвишуканішим матеріалом серед різних типів тканин. Особа, одягнена в шовкове вбрання, стає привабливою. З давніх-давен шовк був одягом винятково багатих станів, а секрет його виготовлення довгі роки тримався в таємниці. За його розголошення загрожувала смертна кара. Сьогодні ж шовк є досить поширеним у світі і не є вже не предметом розкоші. З нього шиють різні предмети гардеробу, такі як сукні, шарфи, піжами. Про останні та поведемо розмову.

Шовкова піжама та її унікальні особливості

Чим же такий гарний натуральний шовк і які його переваги серед піжам з інших матеріалів, ми поговоримо більш детально. Статистика стверджує, що людина проводить уві сні третину свого життя. Причому ця третина відіграє важливу роль. В цей час організм людини відпочиває та відновлюється. Тому слід уважно ставитись до одягу, в якому ми спимо. Існуючі сьогодні шовкові піжами якнайкраще підходять для процесу відпочинку. Судіть самі.

  • Шовк дуже легкий та еластичний матеріал. Він майже не відчувається на тілі, тому його використання не викликає ніякого роздратування. Навпаки, його рекомендують людям з алергією, а також тим, у кого дуже ніжна або особливо чутлива шкіра. Шовкова тканина здатна пропускати повітря, дозволяючи тілу постійно «дихати»,водночас, відводячи від тіла зайву температуру та вологу. Це гарантує повноцінний, комфортний сон.
  • Шовк є дуже гігієнічним матеріалом. Він добре бореться з грибком, паразитами та іншими патогенними організмами, одночасно захищаючи тіло їх шкідливого впливу. вид.
  • Матеріал дуже стійкий до різних механічних впливів, будь то розрив або тертя. Ваша піжама з шовку служитиме багато років, приносячи радість від користування.

Вибираючи на ніч піжаму з натурального шовку, ми отримуємо масу корисних властивостей, які допоможуть комфортно та з користювідпочити. Жоден інший матеріал не дає такого набору переваг. Але, в той же час, його не рекомендують носити людям, які мають діагноз гіпергідроз (рясна потовиділення), тому що під впливом поту на тканині з’являються плями. Втім, сьогодні є варіанти, які вирішують цю проблему. m=13″ rel=”noopener” target=”_blank”>піжаму з шовку на сайті інтернет магазину Інтимо, Ви отримуєте відмінний аксесуар для відпочинку, але не забувайте, що йому потрібний певний догляд. Шовкові речі не рекомендують прати у пральній машинці. Рекомендована температура води не вище 30 °C. Невеликий недолік або, скоріше, незручність – при прасуванні необхідно використовувати марлю, тому що через високу температуру Ваша річ може втратити свої унікальні властивості. Бережіть свою піжаму і нехай вона служить Вам довго.

Выбирайте шёлковое белье в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.