Кожен новий день починається з приємних емоцій

Жінка завжди і скрізь намагається виглядати ефектно і будинок – не виняток. Що може бути краще для ранкового одягу, ніж елітний спокусливий халат? Тільки мереживна модель.

Легка тканина з мережива елегантно підкреслює переваги фігури, створює романтичний настрій. Колись давно, у Франції було заведено зустрічати гостей у мереживному пеньюарі. Але сьогодні часи змінилися, і цейелемент жіночого гардеробу став майже інтимним. Його надягають вранці, увечері перед сном або він є елементом спокуси під час романтичної вечері.

У будь-якому випадку, одягнувши елегантний мереживний халат, жінка не залишиться поза увагою свого коханого чоловіка.

Переваги мереживних халатів

Кружево, ніби наділене магією, яка робить жінку елегантнішою, ніжнішою, створює романтичний настрій. Воно красиве саме по собі та у поєднанні з іншими матеріалами – шовком, шифоном, атласом. Тому халати з мереживами завжди затребувані.

Кружево – дуже делікатний матеріал, тому й догляд за виробами з нього має бути особливим.В першу чергу, потрібно дотримуватися рекомендацій виробника, які вказані на бирці. Не викручувати, а тільки віджати, сушити бажано в тіні, щоб сонячні промені, що палять, не вплинули на колір і структуру тканини.

Елегантні халати з доставкою додому від інтернет-магазину “Intimo”

Інтернет-магазин білизни та купальників “Інтимо” пропонує широкий асортимент жіночих халатів – мереживних та з обробкою мереживом:

  • довгі (у підлогу) – обмежень за віком немає, але він краще виглядатиме на жінок високогозростання;
  • середньої довжини – доречний для леді будь-якого віку, при тому, що це не відвертий варіант, він підкреслює переваги фігури;
  • короткий – рекомендується для молоденьких струнких дівчат, часто є елементом спокуси на романтичній зустрічі з коханою людиною.

Найчастіше ці халати шиються із запахом, але є моделі і на застібках.

Ознайомитись з асортиментом мереживних халатів зручно за каталогом на веб-сайті intimo.com.ua. Зробити замовлення на товар, що сподобався, зручно в будь-який час доби. Наш менеджер зв’яжеться з Вами та уточнить деталі оплати та доставки. Замовлений товар оперативно доставляється до всіх населених пунктів України

Халаты в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.