Як перетворити банальні презенти на оригінальні подарунки на 8 Березня.

Спочатку я хочу звернутися до чоловіків. Якщо ви вже купили подарунок до 8 Березня для своєї дружини чи подруги… негайно віднесіть його назад до магазину. Тому що це, по-перше, неоригінально, а по-друге, не те, що потрібно. Не має значення, про що саме мова: швидше за все, ви не вгадали. Жарт, звісно. А якщо серйозно, то напередодні Міжнародного жіночого дня усі, хто зібрався вітати жінок, просто фізично втомилися, обираючи подарунки. І так рік у рік: думаємо до останнього, а в результаті часто купуємо те, що підвертається під руку. В результаті після свят у квартирах жінок накопичуються купи непотрібних подарунків. Я розповім вам, як врятувати навіть такі презенти, щоб точно порадувати адресата.

Перш за все, обмовлюся, що банальними подарунками страждають не лише чоловіки, а й жінки. Зрештою, ніхто не скасовував привітання для мами, подруг та родичок.

Отже, зустрічайте, хіт-парад максимально побитих подарунків та чарівні способи їх перетворення. Цікавий момент:усі наведені нижче варіанти доповнень до подарунка можна вибрати з асортименту одного магазину — «Інтимо».

1. М’яка іграшка

Цим грішать чоловіки на стадіях цукерково-букетного періоду. Їм здається, що вони ще впізнали дівчину як слід, тому шукають поради неодмінно в Google. А вже цей «товариш» порадить! Перший рядок у результатах пошуку — плюшева іграшка (у лідерах саме ведмедика). А оскільки, у більшості чоловіків закладено установку «Справу у розмірі», подарунковий ведмідь може досягати метрової, а то й півтораметрової висоти. Мініатюрні дівчата будуть просто в захваті, Загалом було завдання продемонструвати почуття, а за фактом отримали пилозбірник.

Чим компенсуємо? Додамо щось, що вашій подрузі напевно сподобається. Якщо ви вирішили дарувати подрузі іграшку, припустимо, що вона – особистість позитивна і йде по життю з дитячою легкістю незалежно від віку. Я не втомлюся говорити, що на наш настрій багато в чому впливаєвибір спідньої білизни. Дуже чудово задає атмосферу у цьому плані тренд на креативні принти. Наразі виробники придумали пакувати яскраві трусики у тематичні бокси по 4 або 8 штук. Це відразу готовий подарунок в упаковці! Наприклад, Mememe має «любовні» коробочки зі стильними романтичними малюнками. Все, що вам потрібно – знати розмір отримувачів. –>

2. Іменні гуртки
Апогей — якщо на них нанесені вірші, в яких ім’я коханої римується з чимось вкрай прозаїчним. На кшталт «Віка – без крику», «Жанна – несподівано», або навіть «Ксенія – цебро варення» (і це все реально існуючі вірші). Один раз це ще може зійти за милий жарт, але повторно такі презенти краще не робити: у нас, у жінок дуже хороша пам’ять).


Чим компенсувати? Припустимо, це у вас тойнайперший раз. Пропоную зібрати набір дрібниць у стилі «Ранок починається». До кухля чудово підійде гарна ложка, наприклад, у вигляді серця, і набір чаю або кави (зараз компанії випускають мережі «пробників» різних сортів). І найжіночніший елемент – маска для сну. По-перше, вона допоможе швидше розслабитися і заснути практично в будь-яких умовах, навіть у поїзді чи літаку. По-друге, цей аксесуар — пряме посилання на образ Одрі Хепберн у культовому фільмі «Сніданок у Тіффані». Нехай ваша жінка відчує себе зіркою!. jpg”>https://im6.intimo.com.ua/images/goods/_34/69461/69461-11.jpg

Тут я запропоную маски з різних матеріалів і різних цінових категорій: блискучу з мереживами Gracija Rim і велюрову від Anabel Arto.


3 .Фоторамки Скажу чесно, так собі рішення: зараз багато хто воліє зберігати фото в телефонах і роздруковують їх дуже рідко. Дизайнери інтер’єру начебто намагаються повернути моду на прикрасу стін «живими» знімками, але цифрова лихоманка поки що перемагає.


Як вийдемо зі становища? Зробимо дівчині натяк на майбутній пляжний відпочинок. Рамка буде потрібна для того, щоб вставити фото з відпустки. А для самої поїздки на море в подарунковий пакет можна покласти парео улюблених квітів вашої обраниці. Ця деталь літнього гардеробу хороша тим, що може поєднати 5 речей в одній. При певній спритності рук із відрізу легкої тканини можна згорнути спідницю, сукню, топ, накидку і навіть головний убір. Крім того, при покупці неможливо схибити з розміром!

У плані літніх забарвлень особливо стараються італійці — вони, прямо скажемо, не шкодують квітів. Для прикладу покажу вам синьо-біле парео David і смарагдове Vacanze Italiane. 435,”linkDestination”:”custom”} –>


https://im6.intimo.com.ua/images/ goods/_32/64058/64058-11.jpg

5 . Мило, гель для душу, дезодорант
З таким подарунком у вас є два варіанти розвитку подій — один страшніший за інший. Перший — ви катастрофічно не вгадаєте із запахом. Другий — ви ризикуєте назавжди уславитися людиною без фантазії.

Як рятуємо ситуацію? Перетворюємо подарунок зі звичайного на комфортний. Так, піну для ванни або молочко для тіла добре доповнить махровий банний халат. Пропоную м’який та ніжний варіант від Masana. До речі, ця модель по крою схожа на «халатик з перламутровими гудзиками».

6. Якщо ви збиралися подарувати гроші…
То це варіант одночасно хороший, і поганий. Гарний — бо гроші зайвими не бувають, і жінка неодмінно знайде застосування будь-якої суми. А поганий цей подарунок тим, що здебільшого виражає байдужість дарувальника. Тобто, жінка визнає вас… не те, щоб зовсім черствим, але скупим на емоції щодо не. Здається, ніби гроші в конверті кажуть «Навигадували собі свят, але ж треба якось вітати, хоч і не хочеться». Виняток — якщо ваша дама попросила в подарунок саме гроші та ніщо інше. Що робити, щоб не псувати враження? Вручати подарунковий сертифікат!

Наприклад, «Інтимо» пропонує покупцям два різновиди таких карт — звичайну (її купують як звичайний товар в інтернет-магазині) та електронну. Останній варіант особливо оцінять ті, хто зволікав із покупкою подарунка до останнього моменту. Ви просто вибираєте варіант оформлення, вписуєте у вікна сум та ім’я відправника. Після оплати ви отримуєте посилання, яке можна надіслати e-mail або в будь-якому месенджері. До речі, це чудова ідея і для тих, хто вручає подарунок на відстані: не потрібно турбуватися про надійність доставки.

От ми й вирішили одну з найголовніших проблем 8 Березня. Із цим чудовим весняним святом я вітаю і жінок, і чоловіків. Милим жінкам я бажаю сонячних почуттів, приємних вражень і теплих слів від оточуючих. А чоловікам — супергеройській інтуїції та везіння у виборі подарунків. Тому що з нами, жінками, вам і так уже дуже пощастило.

Ваша Капризуля.

Лучшие подарки любимім женщинам в Intimo

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.