Чому ви неправильно підбирали колготи: 5 головних помилок

Хочете страшну казку? Зараз розповім. В одному чорно-чорному місті був чорний-чорний будинок. У цьому чорно-чорному будинку мешкала чорна-чорна жінка. В один чорний-чорний день вона вирішила вдягнути нові чорні-чорні колготи. І пустила стрілку прямо до коліна! на колготках” Відчуєте, скільки болю і розчарування криється в цій історії? Адже вона неминуче траплялася з кожною жінкою. Купила нові колготки, відвалила за них купу грошей, тільки принесла та захотіла приміряти, як їх треба вже викидати. Дуже часто колготки не витримують навіть першого виходу у світ і рвуться якраз перед ним. Звичайно, особливо господарські дівчата зберігають у продірявлених колготках цибулю чи часник, але погодьтеся — це зовсім не те, що від них вимагається.

Колготки — це найбільшажіночий елемент одягу, адже він ідеально відбиває всі нюанси характеру жінки. Вони красиві та сексуальні, але в той же час дуже підступні.

Правильно обрати колготки — це справжнє мистецтво. Але щоб осягнути всі його нюанси, потрібно спочатку розібратися з основними помилками, які припускаються жінками при покупці колготок.

Отже, поїхали! Точніше, поцокали каблучками.

ТОП-5 помилок при виборі колготок

1. Занадто маленький розмір

Кожна дівчина хоче виглядати трохи стрункішою, трохи худшою, трохи витонченіше. І навіть у тих випадках, коли це «трохи стрункіше» вже важить 40 кг. Добре, коли результати досягаються спортивними тренуваннями. Гірше коли дієтами. І зовсім погано, якщо забезпечити стрункі ніжки намагаються за допомогою одягу.

Пам’ятайте, якщо взяти колготки на розмір менше, ніжки худші не стануть. А ризикзробити в колготах дірочку на підлогу руки збільшується вдесятеро. Знайте, що якщо перевищити допустимий натяг капрону, то для стрілки достатньо навіть легкого дотику. Якщо підібрати розміри методом наукового тику не виходить, ось вам таблиця для правильного вибору розміру.

Таблиця розмірів жіночих колготок

2. Вироби в сіточку

Щоб уникнути нападок, зазначимо, що колготки в сіточку — це сексуально… якщо в них покрутитися перед коханим чоловіком із натяком на приємне продовження вечора.

Але ось надягати «сіточку» під сукню або сарафан – це верх несмаку. Це доречно хіба для мешканок кварталу Червоних ліхтарів. А якщо до образу додаються ще й шпильки, то можна купувати квитки в Голландію і їхати дородичкам.

Сіточка — це табу. Вона не розкриває сексуальність, а лише показує поганий смак і відсутність манер у жінки.

-kolgotki-v-setochku-550×292.jpg” alt=”Колготки в сіточку” width=”550″ height=”292″ class=”aligncenter size-medium wp-image-5524″ />

3. Білі та яскраві кольори — небезпека!

Ми всі звикли, що колготки бувають двох кольорів: бежевого та чорного. Звикли настільки, що будь-які інші відтінки викликають непорозуміння. Варто сказати, що іноді вони виглядають дуже ефектно, але для цього потрібне особливе відчуття стилю.

Приміром, білі колготки підійдуть для мініатюрних та струнких дівчат – допоможуть створити образ бебі-дол. Але дівчатам із довгими ногами вони просто протипоказані. Справа в тому, що білі колготки візуально подовжують їхні ніжки. А якщо доповнити образ шпильками, то вийде чудова ілюстрація фрази «ноги від вух».

“text-bold”>4. Неправильний вибір відтінку — радість дальтоніка

Трохи дивно, якщо засмагла до шоколадного відтінку жінка надягає світлі колготки, нечи правда? І зовсім дико, якщо молочно-білі колготки приміряє темношкіра дівчина.

Когнітивний дисонанс — ось що чекає чоловіка, коли він побачить таку красу. Адже далеко не кожен чоловік здогадається, що на жіночих ніжках все-таки колготки. А слабкодухі навіть можуть отримати психоз. Так що не варто йти на такі експерименти.

Звичайно, якщо ви одягаєте колготки під джинси, щоб трохи утеплитися, то абсолютно байдуже, якого вони кольору. Але якщо надіти їх під коротенькі шортики — вам цього точно не пробачать.

Ідеально вписуються в образ лише два кольори — ваш природний тілесний відтінок та чорний колір. Решта — за межею фантастики та фолу.

Помаранчеві колготки 5. Візерунки та принти

Якщо ви не можете похвалитися почуттям стилю,як у Коко Шанель або хоча б Мерилін Монро, то до принтів і візерунків варто поставитися з обережністю. Геометричні фігури (ромбики, квадратики, вертикальні та горизонтальні смуги) сильно змінюють форму ніг. Буде трохи конфузно, якщо вийде образ «наїзниці». І в цьому випадку «наїзниця» — не коли зверху, а коли ноги колесом.

У багатьох випадках є відразу два гострі нюанси. Наприклад, декоративні шви справді стрункуть ноги. Але тільки в тому випадку, якщо вони рівні, а самі колготки бездоганно сидять на фігурі. Якщо ж ні, то ці лінії можуть стати трошки кривими, а разом з ними трішки кривими будуть виглядати і ваші ніжки. Такі нюанси та особливості є практично у кожної пари колготок, які виглядають нестандартно. Якщо у вас живий дух авантюризму, а шило знаходиться саме там, де належить, можете спробувати. А якщо ні – двакласичних відтінку все ще до ваших послуг.

Темні колготкиВисновки чи Трохи занудства

Колготки — це, безперечно, грізна зброя жінки. Але їм потрібно навчитися грамотно користуватися, щоб ненароком не підстрелити саму себе.

Кращий варіант — використовувати перевірені образи, які залишаються актуальними завжди. Діловий жакет, спідниця до коліна та тонкі колготки – це класика офісної моди. А коротку сукню чудово доповнять щільні чорні колготки — і тепло, і цікаво. Хоча, якщо дуже хочеться зробити експеримент, то можна. Ось тут ви знайдете величезний вибір колготок: від класики до незвичайних моделей. Вибирайте та замовляйте: https://www.intimo.com.ua/catalog/54/.