Пляжний образ для пекучої красуні: які купальники йдуть брюнеткам

У всі часи жінки з чорним кольором волосся сприймалися чоловіками як сильні духом, неймовірно пристрасні та рішучі. Щоб підтримувати сформований образ фатальної красуні, слід особливо уважно ставитися до того, який одяг ви вибираєте, навіть якщо йдеться про пляжний одяг. Здається, перше, на що ми орієнтуємося при купівлі купальника, це його фасон, але в жодному разі не можна забувати про колір, адже правильно підібраний відтінок може підкреслити вашу природну красу і зробити риси обличчя більш виразними, а фігуру спокусливою.

Кольорові акценти в пляжному образі брюнетки
  • Якщо у вас темне волосся та бліда шкіра, тоді утримайтеся від покупки однотонних білих купальників, оскільки таке поєднання зробить васневиразною та бляклою. Звичайно, комусь до душі аристократична блідість, тому вам вирішувати, який образ ви хочете створити для пляжної вечірки.

білий купальник

  • Білий колір можуть вибирати брюнетки зі смаглявою шкірою – на них він виглядатиме ефектно і виграшно підкреслить засмагу. Також ваші кольори – смарагдовий, червоний, бордовий, шоколадний, малиновий та синій. /210.jpg”>зелений купальник Зелений і яскраво -жовтий кольори чудово відтінюють засмагу, тому якщо ваша шкірадосить смаглява, вибирайте купальник саме у такому кольоровому поєднанні. жовтий купальник
    • Для дівчат зі світлою шкірою та чорним волоссям ідеальним рішенням буде купальник у насиченому фіолетовому або глибокому синьому кольорі. Також непогано буде виглядати такі відтінки, як персиковий, рожевий, м’який фіолетовий, карамельний. 08/44.jpg”> Які ще купальники дозволять стати брюнетці більш спокусливою? Спробуйте поекспериментувати звідтінками червоного – малиновим, бордо, вишневим та томатним. Ці кольори, як правило, йдуть усім брюнеткам, за винятком, мабуть, червоного, який не завжди розкривається на чорнявих дівчатах так, як би хотілося. бордовий купальник Перевага брюнеток в тому, що при такій яскравій зовнішності можна дозволити собі експерименти практично з будь-якими поєднаннями кольорів і несподіваними комбінаціями. Не бійтеся куштувати щось нове і ризикніть поповнити свою колекцію купальників моделлю, виконаною в незвичному для вас стилі або кольорі – можливо, цей купальник стане найулюбленішим у вашому пляжному гардеробі. Дивіться також купальники в Intimo:
      Купальники для красавиц брюнеток:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.