Піжами українських виробників

Інтернет-магазин нижньої білизни «Інтимо» пропонує своїм клієнтам найкращі колекції європейських, а також українських виробників, які встигли зарекомендувати себе з кращого боку та заслужити любов споживачів.

На нашому сайті представлені колекції жіночих піжам українських виробників. Серед них:

  • Ora

Ora піжама

  • Felena

  • < /ul> Felena піжама

    • FLERI

    FLERI піжама

    • < p>Sweetheart

    < img src="//www.intimo.com.ua/blog/wp-content/uploads/2015/12/36851-2.jpg" alt="Sweetheart халат" width="300" height="450" class= "aligncenter size-full wp-image-3816" />

    • Shotelli

    Shotelli піжама

    Чому , поповнюючи асортимент каталогу, ми вибрали саме цих виробників? v>

    Не секрет, що піжама – цета річ гардеробу, яка в першу чергу має відрізнятися легкістю та зручністю. Представниці прекрасної статі також віддають перевагу виробам, одягнувши які, вони почуваються привабливими та сексуальними. Ми розуміємо, як після важкого трудового дня хочеться повернутися додому, прийняти розслаблюючу ванну і одягнути гарний комплект, в якому кожна строга ділова леді перетворюється на романтичну панночку.

    Ми намагаємося, щоб у колекціях завжди були представлені піжами, домашні костюми та комплекти з халатиками, як для прохолодної пори року, так і для спекотного літа. Ви завжди можете підібрати комплект для себе з натуральної бавовни,віскози чи легкого шовку, такого розкішного, повітряного та летючого.

    У плані колірних рішень українські виробники радують і нас, і наших покупців. На сайті ви завжди зустрінете піжами у класичному однотонному виконанні, а також комплекти з оригінальними принтами та несподіваними забарвленнями.

    Немає жодних проблем і з розмірною сіткою, оскільки українські виробники, відшиваючи свої колекції, орієнтуються на українських жінок, краса яких не вимірюється рамками та надуманими стандартами.

    Порадуйте себе та своїх близьких, підберіть зручну та красиву піжаму від українського виробника на сайті інтернет-магазину «Інтимо».

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.