Піжама-паті на двох: як ми купували один одному подарунки на річницю

Винна у всьому, звичайно ж, була я — з цією своєю ідеєю романтичного змагання. Ми з благовірним тоді переглядали старі серії «Теорії великого вибуху». В одній із них сентиментальний фізик Леонард дорікав своїй подружці Пенні в тому, що вона недостатньо романтична. На що брутальна блондинка парирувала: «Та я тобі романтикою одне місце надеру!» Над цією фразою ми сміялися у два голоси. Але потім милого смикнуло спитати мене: а ти, мовляв, сама-то романтик?

shutterstock_1260138244-550×367.jpg” alt=”” width=”550″ height=”367″ class=”aligncenter size-medium wp-image-6214″ />

Слово за слово, гра почалася. У нас якраз намічається святкування роковин, якепотрапляє між Днем святого Валентина та 8 березня. Умови такі: чий подарунок буде найзворушливішим, той і переміг. А той, хто програв, виконує бажання (тут за креативом ми в кишеню теж не полезем).

Загалом купівля подарунків — одне з моїх улюблених занять. З рядом невеликих поправок: якщо я роблю це заздалегідь, не поспішаючи і в комфортних для себе умовах. А вирулити в будь-який магазин у розпал цьогорічного подарункового сезону — це, в принципі, екстремальна розвага. Покупці юрмляться, метушаться, всім терміново потрібен найкращий у світі подарунок – ще не придумали який, але неодмінно найкращий. Можливо, хтось із цих людей також необережно втягнувся у «романтичну пару століття».

У жіночому світі образ чоловіка в затасканих спортивках – щось на зразок лякалки для підкроватного монстра. А як із такими монстрами боротися? Тільки за допомогою грамотно підібраних подарунків. Вирішено, забезпечимо улюбленого лицаря «обладунками» для комфортного відпочинку.

Але тут знову нюанс: ось розкриває вінгарний пакетик, а там, вибачте, штани. Нехай навіть дуже стильні. Тут потрібно діяти тонше: виручить подарунковий сертифікат. Такі є і в “Інтимо”, де я якраз придивилася костюм. Оформляти вирішила електронний варіант — так і швидше, і ефект раптовості буде більшим потужним.

Завела потрібну суму, сплатила як звичайну покупку. На мою електронну скриньку прийшло посилання з готовим сертифікатом — гарним і лаконічним, у золотисто-сірих кульках. У призначений день та годину (напередодні річниці) я відправлю йому це послання у чаті месенджера. Але спочатку він виявить у кишені курткизапрошення на бал… А обновку йому вибере сам. Звичайно, у всіх казках про бали, вбрання пропонують принцесам, а не принцям. Але відчайдушні часи вимагають відчайдушних заходів.

Чим хороший такий варіант – використовуючи сертифікат, він зможе купити що завгодно. Наприклад, навіть проігнорувати дрес-код вечірки і накупити на всю суму відмінних свіжих шкарпеток. Здається, в Інтимо передбачили і такий варіант. Ех, пізно згадала: можна було купити їх самої і згорнути охайними трояндочками. У чоловіка шкарпетки губляться постійно, і він сам не радий, що засунув кудись двадцяту пару… І хто сказав, щодарувати подібні речі – моветон?

Загалом, задоволена собою, я поклала в конверт запрошення у вигляді серця. І, задоволена, взялася за пошуки рецептів печива. Але який же сюрприз чекав на мене через пару годин!

«Дзинь» – відгукнувся мобільний. Текст повідомлення в месенджері говорив: «Вам подарований сертифікат… ви можете витратити ці гроші на будь-який товар у магазині «Інтимо». І навіть кульки на електронному сертифікаті були такими ж золотаво-сірими, як на моєму! Осяяна здогадкою, я кинулася до сумочки в передпокої. У кишеньці лежало роздруковане на принтері запрошення на «піжамну вечірку мрії». -367×550.jpg” alt=”” width=”367″ height=”550″ class=”aligncenterяк істинний джентльмен, мій чоловік вирішив подбати про антураж заздалегідь. Він як ніхто інший знав, що я зламаю всю голову навіть над інтернет-каталогом, вибираючи між піжамкою кольори троянди та кольору фуксії (навіть не питайте, чому йому вони здаються майже однаковими). -1-367×550.jpg” alt=”” width=”367″ height=”550″ class=”aligncenter size-medium wp-image-6220″ />

Ось те я і переконалася, що сертифікати – це справді хороший подарунок для всіх і у всіх сенсах… Ну що ж, річниця не за горами — ось тоді ми обидва й посміємося. корисними, але й приємними.

Ваша Капризуля

Выбирайте сертификаты в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.