Затишні піжами та нічні сорочки або як вибрати одяг для сну і не тільки

Сон – один із найважливіших фізіологічних процесів в організмі людини. Здоровий сон необхідний людині як повноцінне харчування, фізична та розумова активність. У царстві Морфея людина проводить близько третини свого життя. Прагнучи все встигнути, ми намагаємося звести до мінімуму тривалість сну, примовляючи “сон для слабаків” або “висплюсь у наступному житті”. одяг для сну Недосипання є одною знайпоширеніших проблем у світі. Жіночому організму недосипання завдає не меншої шкоди, ніж куріння. Знижується пружність шкіри, вона стає в’ялою, набуває землистий відтінок; з’являються мішки під очима та передчасні зморшки. Крім цього, у жінок, які виділяють недостатній час для сну, уповільнюється обмін речовин, підвищується рівень цукру в крові, що веде до появи надмірної ваги. І тепер ще раз згадаємо слова “Висплюсь у наступному житті”, враховуючи наслідки недосипу можна продовжити – “… і красивою ябуду теж у наступному житті”. Якщо ви покращите якість сну, ви помітите, як покращиться ваш зовнішній вигляд і якість життя в цілому. сова Отже, милі дівчата і жінки сон повинен бути здоровим і міцним. Здоровий сон залежить від 2-х основних факторів – тривалості та якості сну. тривалості сну існує безліч теорій: деякі фахівці стверджують, що для відновлення сил достатньо спати 6-7 годин на добу, іншінаполягають у тому, що з здорового сну слід виділяти щонайменше 8 годин. Золота середина – спати необхідно щонайменше 6 годин, у кого є можливість – 8 годин на добу. Якість сну залежить від зовнішніх факторів та умов: одягу для сну (піжами, сорочки), футболки, майки та шорти, поверхні , на якій ми спимо (матрац має бути ортопедичним, постільна білизна свіжою та виконаною з натуральних матеріалів) та подразників (лягаючи спати необхідно до мінімуму скоротити зовнішні подразники). Велике значення маєчас – о котрій ми лягаємо спати. Практично всі фахівці згодні, що засипати слід до півночі, при цьому за кілька годин до сну рекомендується відмовитися від діяльності, яка заважає нормальному засинанню – мозкового штурму, фізичної активності, їди. Якщо ви лягатимете спати до півночі, ви цілком висипатиметеся за 6-7 годин і по пробудженні почуватиметеся відпочилою і повною сил. Якість сну безпосередньо залежить від того, у чому ми спимо. Засипати необхідно у зручному одязі та у кожної людини поняттязручності індивідуально. У виборі одягу для сну можна виділити кілька основних аспектів:

  • Тактильні відчуття (матеріал)
  • Пора року
  • Зовнішній вигляд (модель, фасон)
  • < li>Особливий випадок

Відзначивши особисті пріоритети, ви зможете підібрати ідеальний одяг для сну, в якої, по-перше, вам буде затишно; по-друге – ви виглядатимете доглянуто і красиво; і по-третє – ваш сон буде спокійним та безтурботним.

Тактильні відчуття
У кожної людини свій поріг чутливості, пов’язанийз дотиком зі шкірою. Щоб одяг для сну був максимально комфортним, слід звертати увагу на матеріали з яких він виготовлений. У статті “Як вибрати домашній халат” ви зможете детально прочитати про натуральні та синтетичні тканини (бавовну, шовк, атлас, віскоз, акрил, поліестер), дізнатися про їх переваги і недоліки і вибрати тканину найбільш підходящу для вашої шкіри. Натуральні тканини (бавовна, шовк) пропонують найоптимальніші умови для сну тає найкращим рішенням для власниць чутливої шкіри. Натуральні матеріали не викликають алергію, дихають, вбирають вологу і виводять її на поверхню тканини, тим самим залишаючи суху шкіру.
Шовк
Шовковий одяг для сну має охолодний ефект і особливо актуальний у теплу пору року.
Шовкові сорочки

Шовкові сорочкиШовкова сорочка< /td>

Шовкова сорочка та накидка
Шовкова сорочка та накидка
Атлас< /span>
Альтернативний варіант шовкового нічного одягу – моделі з атласу .
Атласна піжама
Атласна піжама
Атласна сорочка
 Атласна сорочка
Атласні маєчка та шортики
Атласні маєчка та шортики
Бавовна
Бавовняний одяг гіпоалергенний, маєвідмінною повітропроникністю та створює оптимальний мікроклімат для тіла під час сну.
Сорочки 100% бавовни

Нічні сорочки з бавовниНічні сорочки зі 100-відсоткової бавовни

Комплект маєчка та шортики зі 100 -процентної бавовни
Піжами зі 100-відсоткової бавовни

< /tr>

Піжами з бавовниПіжами зі 100-відсоткової бавовни

Для того, щоб вироби з натуральних тканин були більш еластичними та міцними, в матеріал додають невеликий відсотоксинтетики. Якщо ви віддаєте перевагу натуральним тканинам і практичності в носінні, зверніть увагу на моделі, у складі яких присутні синтетичні волокна (не більше 30%).

Бавовняні комплекти: маєчка та шорти (97% бавовни та 3% нейлону)

< img class="aligncenter wp-image-1945" src="//www.intimo.com.ua/blog/wp-content/uploads/2014/11/14.jpg" alt="Бавовняні комплекти: маєчка та шорти" width="250" height="375" /> маєчка та шорти для сну

Бавовняні комплекти: футболка/мийка та шортики (70 % бавовни та 30 % поліестеру)

Бавовняні комплекти: маєчка та шортики

Бавовняні комплекти: футболка та шортики

Вироби з натуральних тканин практично нічим не поступаються одягом з віскози. Віскоза маєпрекрасними тактильними характеристиками, дихає, добре вбирає вологу, практична в носінні.
Піжама з віскози
Піжама з віскози
Комплект маєчка та шортики з віскози
Комплект маєчка та шортики з віскози
Футболка та шортики з віскози
Нічні сорочки з віскози

Пора року: влітку роздягаємося, взимку – утеплюємося! Вибір одягу для сну багато в чому залежить від пори року. Наприклад, вліткуприємно засипати в легкому нічному одязі з матеріалів, що дихають. Шовк, бавовна, льон, віскоза пропонують комфортні умови для спокійного сну, за рахунок гарної повітропроникності та високої гігроскопічності. Це можуть бути майки та шортики або короткі нічні сорочки.

Нічні сорочки з віскози сорочки з віскози
одяг для сну літній одяг для сну

Літні нічні сорочки
Літні нічні сорочкиЛітні сорочки для сну
Взимку або пізно восени, коли вранці в ква ртире досить прохолодно, оптимальні умови для сну та пробудження створять теплі сорочки з довгим рукавом або трикотажні піжами. Сорочки з довгим рукавом можуть бути виконані з бавовни, трикотажу, віскози, вовни та модала.
Нічна сорочка з віскози з довгими рукавами
 сорочка з віскози з довгими рукавами
Тепла нічна сорочка з вовни та мікромодала
нічна сорочка з вовни та мікромодала
Теплі бавовняні сорочки

Теплі бавовняні сорочки

У холодну пору року особливо гарні та практичні трикотажні піжами. практична трикотажна піжама.тепла трикотажна піжама. width=красива трикотажна піжама. width=

Зовнішній вигляд
Не тільки вдень жінка хоче виглядати доглянутою та красивою. Багато хто приділяє увагу своєму зовнішньому вигляду і під час сну. У разі грає роль як матеріал, а й фасон. Якщо ви віддаєте перевагу лаконічності в дизайні та забарвленні, зверніть увагу на моделі з легким або однотонним принтом і вишивкою. сорочка з принтом < /a> Дуже ніжно та жіночно виглядають моделі нічних сорочок та комплекти з мереживами та воланами.

комплект з воланамикомплект з мереживом

Що стосується піжам – поєднання можуть бути самимирізноманітними. Верх може йти кофтою, регланом, тунікою, футболкою, сорочкою чи маєчком. Низ – брюками, штанами, легінсами або бриджами.

Затишні піжами: реглан + штани вільного крою

Затишні піжами рожева піжама

Бавовняна піжама: кофта + штани
Бавовняна піжама
Піжами а-ля 70-ті : кофта та розкльошені штани

Піжами а -ля 70-ті кофта та розкльошені штани

Комплект: кофта + легінси
Комплект: кофта та легінси
< center>Комплекти: футболка/майка + бриджі

Комплекти: футболка та бриджі Комплекти: майка та бриджі

Особливий випадок
Окремо стоїть виділити нічні сорочки та пеньюари для особливих випадків. Тут рекомендуємо звернути увагу на моделі декоровані мереживом, атласними стрічками, вишивкою, плісуванням.
Романтичні нічні сорочки
Романтичні нічні сорочкикрасиві нічні сорочкидекоровані нічні сорочки< /a>
Спокусливі пеньюари
червоний пеньюарпеньюар з мереживомпеньюар з атласними стрічками
Білі пеньюари для першої шлюбної ночі
Білі пеньюарипеньюари для першої шлюбної ночіПіжами
модна піжама піжама з принтомжіноча піжама
Плаття
сукня з бантикомсукня в зіркисукня з ведмедиком сукня декорована бантиком

Смотрите одежду для сна в Интимо:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.