Найкращі чоловічі труси для спеки: 4 нюанси, які варто знати

Чоловічі труси

Мати у гардеробі «щасливе спіднє» — одна з найцікавіших звичок чоловіків. Ці труси можуть виглядати як завгодно, але саме коли їх одягаєш, справи на роботі йдуть найкраще, улюблена футбольна команда виграє, на світлофорах завжди зелене світло тощо. Але насправді щасливими можна назвати ті труси, у яких вам комфортно у даний проміжок часу. Особливо актуально це питання постає у спеку. Давайте з’ясуємо, на що варто звернути увагу при виборі чоловічої білизни для спекотної погоди.

  1. Чинник 1. Матеріали
  2. Чинник 2. Фасони
  3. Чинник 3. Підтримка
  4. Чинник 4. Кольори

Чинник 1. Матеріали

Влітку у нас погода буває така, що достатньо просто вийти на вулицю, щоб відчути себе котлеткою-гриль. У найделікатніших місцях цей дискомфорт відчувається особливо гостро. Запобігти такому ефекту вам допоможуть тканини, які добре відводять вологу та пропускають повітря. Ідеальним вибором буде різновид з максимальним відсотком натуральних волокон.

Існує доволі багато таких тканин, але найбільш поширений — звісно бавовна. Проте майте на увазі, що моделі з чистої бавовни можуть мати лише вільний крій (це ті самі, такі рідні сімейки). Якщо вам більше до душі обтислі труси, зверніть увагу на вироби у складі яких є лайкра чи еластан. Але не більше 5-7% — це максимум, який забезпечить гігроскопічність та потрібний вам ступінь комфорту.

Проте найкращим вибором для повсякденного носіння стане бамбукова тканина. За диханням та вбиранням вологи вона не поступається бавовні, а за практичністю навіть перевершує її. Так, бамбук майже не зминається, є більш стійким до зношування та вицвітання. Крім того, ця тканина не розтягується навіть при частому машинному пранні. У крамниці Intimo цей різновид чоловічої білизни представлений лінійкою польської марки Lama.

Втім, досить добре дихати може й синтетика. Так, одним з найпопулярніших білизняних тканин нового покоління є мікромодал. Він чудово пропускає повітря, всотує вологу, є гіпоалергенним та навіть має деякі охолоджувальні властивості. Врешті, на білизна з мікромодалу надзвичайно приваблива на вигляд — ця тканина гладенька та наділена шовковим блиском. Тож носити такі труси — задоволення за будь-якої погоди.

Чинник 2. Фасони

Найголовніше, чого хочеться у спеку — щоб мінімальна кількість одягу торкалася тіла. Цю проблему чудово вирішують брифи, довжина яких не виходить за природну складку між стегном та ногою. Ясна річ, такі труси не збираються зайвими складками під штанами і, що найголовніше, не натирають. Просто чудова ідея для тих, хто більшу частину дня проводить за офісним столом!

А ще брифи оцінять любителі джинсів з низькою посадкою та штанів звуженого крою. Завдяки своїй невеликій присутності на тілі, брифи добре сполучаються з подібними речами.

Якщо ви часті гості спортзалів, вам підійдуть хіпстери. Вони нагадують вкорочені обтягуючі шортики з низькою посадкою. Така білизна якнайкраще дозволить вам продемонструвати накачаний прес. У деяких моделях зручно також на тренуваннях: пласка резинка та відсутність високої талії дозволяє згинатися та нахилятися як ви тільки забажаєте.

А ось найбільш універсальними слід вважати брифи-боксери. До речі, саме їх більшість українських покупців називає боксерками (та надає їм перевагу). Цей фасон передбачає повністю закриті сідниці (навіть трохи з запасом), а пласка резинка забезпечує зручну посадку протягом усього дня.

А брифи-боксери мають надзвичайну перевагу — адекватний вигляд на будь-якій статурі. Для того щоб їх носити та подобатися собі, не треба мати животик пластикового Кена або КМС із бодибілдингу.

Що ж до класичних боксерів (сімейних трусів), то вони будуть більш доречні вдома або на відпочинку — там, де носяться широкі спортивні брюки або бриджі. А дехто у спеку сидить під кондиціонером в одних трусах (але ми зробимо вигляд, що не бачили цього). Просторий крій забезпечує тілу необхідну свободу. До речі, саме «сімейники» зазвичай шиють із чистої бавовни, так що в них дихає все, що тільки можна.

І ще вони підійдуть для сну в літню ніч, коли можна запросто спітніти, а спати голяка не хочеться.

Чинник 3. Підтримка

Оптимальна нижня білизна для чоловіків не лише захищає життєво важливі органи від перегріву, але й забезпечує їм належну підтримку. Це особливо важливо під час тренувань. Незалежно від того, чи ви бігаєте, піднімаєте вагу чи займаєтеся командними видами спорту, свою особисту «команду» варто тримати на місці. У цьому допоможуть так звані анатомічні труси, у якій передбачені спеціальні кишеньки. Деякі виробники навіть заявляють про охолоджувальний ефект у таких кишеньках — вони мають забезпечити температуру на 1,5°C нижче, ніж за межами білизни.

Зазвичай анатомічний крій використовують для брифів-боксерів (потрібні варіанти ви знайдете в українського бренду Anabel Arto, іспанського Ysabel Mora, американського US Polo ASSN тощо). У бавовняному виконанні такі варіанти підійдуть як для спорту, так і для повсякденного носіння, якщо ви активно рухаєтеся протягом дня.

Чинник 4. Кольори

На літо є сенс змінити кольорову гаму білизни, віддавши перевагу світлішим моделям. Це, до речі стосується і одягу, а одне тягне за собою інше. Принципи фізики ніхто не скасовував: світлі кольори відбивають сонячне світло, темні — притягують. Простіше кажучи, чим похмуріше ви одягнені, тим сильніше ви запаритеся (а воно вам треба?)

Якщо ви вирішили похизуватися легкими світлими штанами, то вам точно слід подбати про підходящу білизну. Хоча б перевірити, щоб труси під ними банально не просвічувались. Звісно, обирати білизну під тон шкіри зазвичай радять жінкам. Тут цей фокус навряд чи вийде: виробники білизни найчастіше випускають саме білі, а не бежеві труси. У крайньому разі ви зустрінете шоколадно-коричневі (вони виглядають дуже ефектно, але це трішки не те, що треба у спеку).

Білий здається вам занадто прісним або непрактичним? Придивіться до сірих або світло-блакитних трусів. Висловлюючись мовою моди, ці кольори та їхні відтінки щільно вписалися до чоловічої білизняної бази (особливо сірий — це вже must have у кожного бренда).

Ну, а джинси та джинсові шорти дають більше свободи у виборі кольору. Оскільки вони непрозорі, вибирати колір можна і під настрій. До ваших послуг — найвеселіші та найбожевільніші чоловічі труси з принтами від John Frank та Cornette. Класичний малюнок у горизонтальну смужку навіє вам асоціації з морським відпочинком. Ну, а вертикальна смужка – сама елегантність!

Бажаємо вам успіхів у пошуку Тієї Самої Пари!

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.