Чоловіча думка: найсексуальніші жіночі купальники

Навряд чи хтось із жінок заперечуватиме, що збираючись на пляж і чепурячись, робимо ми це не тільки для себе, але також і для того, щоб виглядати привабливо і сексуально в очах чоловіків. Завжди хочеться, щоб коханий захоплювався, дивлячись на нас, а оточуючі хлопці, ковтали слинки, побачивши таку чарівну красуню. Але, як виявилося, уявлення про те, який купальник можна назвати сексуальним, у жінок і у чоловіків може кардинально відрізнятися, і, вибираючи пляжне вбрання, слід бути обережним, щоб не сплутати сексуальність з доступністю.

Фасони купальників з позначкою «сексі»

Жінки, як не крути, істоти емоційні та схильні до експериментів, тому, купуючи купальник, цілком можуть зважитися на несподівану «аферу» і вибрати надмірно екстравагантну модель , думаю, що в цьому наряді залишитися непоміченою на пляжі не вийде. Так воно так, алезгідно з соціологічним опитуванням, чоловіки не завжди в курсі модних трендів і вважають за краще бачити більш консервативні вбрання на своїх подругах. У фаворитах у чоловіків були і залишаються класичні бікіні, а також відрядні скромні купальники. Так, якій же моделі віддати перевагу цього сезону, збираючись на пляжний відпочинок?

  • Бікіні – гаряче та небезпечно

Дозволити собі таку модель як бікіні-стрінги можуть лише дівчата з ідеальною фігурою. Тут ніяких утисків немає, але будемо відвертими: стрінги відкривають все, що можна відкрити і навряд чи в’яле тіло або целюліт найцінніше, що у вас є для показу. Втім, стрінги – це анітрохи не обов’язкова умова, щоб виглядати сексуально в очах чоловіка. Виявляється, хлопці такі консерватори, що дівчата у класичних трусиках бікіні подобаються їм навіть більше, оскільки не виникаєнезручного підтексту і відчуття, що дуже багато виставлено напоказ. бікіні

  • Цільний купальник – модна класика

Злиті купальники ніколи не виходять із моди, цей фасон йде всім і підкреслює переваги будь-якої фігури. Не дивно, що чоловікам подобаються жінки в злитих купальниках, адже вони приховують животик, стягують стегна і підтримують груди. Дякуємо сучасним дизайнерам, які постаралися поєднати в цілісних купальниках скромність і чуттєвість – оригінальні вирізи, розкішне декольте та незвичайне переплетення тасьм. цілісний купальник < ul>

  • Монокіні – стильно та ефектно
  • Мабуть, один із самихвдалих варіантів моделі купальника для того, щоб звернути на себе увагу чоловіка. Хоча, здається, що в такому купальнику більше тіла прикрито, зате виглядає ця модель більш сексуально, ніж класичні бікіні. Креативні монокіні стали справжнім трендом цього сезону і втілюють жіночність і сексуальність. Багато чоловіків відзначають, що їм подобаються ці незвичайні купальники – вони із задоволенням вивчають неординарний фасон, походу розглядаючи принади. жіноча фігура. монокіні Ось вам і чоловіча психологія! Виявляється, немає потреби вигадуватись і вигадувати хитромудрі образи, щоб сподобатися чоловікові. Одягайте класичне бікіні, цілісний купальник або модне монокіні у відповідній для вас колірній гамі та насолоджуйтесь чоловічою увагою на пляжі!

    Смотрите самые сексуальные купальники в Intimo:

    Додати коментар

    Ваш адрес email не будет опубликован.