Чоловічі нотатки. Операція «Кофточка»

Навіть якщо сьогодні твої сідниці як ніколи ідеально впиваються в диван або передали штормове попередження – це ще не означає, що день вдасться провести вдома. Катаклізми катаклізмами, а шопінг за розкладом. Жінки у цьому плані категоричні: землетруси нижче 9 балів також не котируються. Доводиться повставати зі стану килима і бігти шопитися з дружиною.

У бутіку. Ви знаєте, яку швидкість розвиває гепард, який женеться за здобиччю? Так ось, дівчина в гонитві за новинками сезону здатна на більше. При цьому паралельно вона встигає відсівати безсмачні предмети і доглядати «ось ті туфельки, які чудово підійдуть до сукні».А сукні, до речі, ще немає, але вона про неї метала все життя, не інакше. Ви прийшли у бутік і зупинилися там. Особисто я щиро дякую людині, яка в жіночих магазинах одягу поставила диванчики та пуфи. Дякую тобі, незнайома чеснота. Якби не ти, я не витримав би до кінця цього дуже необтяжливого 4-годинного заходу. Це в кращому разі, звісно. Декілька років тому ми з дружиною були в бутіку, в якому спеціально для чоловіків поставили ігрову приставку! Це ж яким генієм треба бути, щоби так подбати про нещасних мужиків, які супроводжують своїх милих дам під час шопінгу? Але повернемося до покупок. Взагалі, вибір нової речі дівчиною здається страшенно хаотичним заняттям. Проте я спостерігав і виділив справжню стратегію пошуку, яку використовують жінки.

Операція”Кофточка”

Перший етап. Розвідка місцевості. На місці проводиться лише любителями шопінгу. Справжні фахівці заздалегідь вивчають карту місцевості та запам’ятовують стратегічно важливі точки. Загалом перед походом дівчина повинна обов’язково поговорити з подружками про кофтинки і місця їх покупок. Тому, якщо ваша друга половинка рухається з крейсерською швидкістю, минаючи перешкоди та другосортні магазини, знайте – вона професіонал. Другий етап. Пошук вогневих точок. Якщо ви думали, що розвідка вже закінчилася, ви глибоко помиляєтеся. Адже треба обов’язково відзначити місця «гарячих» розпродажів та ульотних знижок. Етап схожий на попередній, але лише з першого погляду. Крім перевірених відомостей подружок, також моніторять усі доступні джерела інформації. Перед виходом із дому потрібнообов’язково зайти в Інтернет, щоб перевірити, чи не з’явилося чогось новенького та цікавого. Важливий факт! В Інтернеті вміють купувати тільки професіонали шопінгу, у яких як мінімум чорний пояс у цій нелегкій справі або докторський ступінь. Тут як вийде. Третій етап. Початок бойових дій. Як кажуть, будь-який план діє тільки доти, доки не довелося приводити його в дію. Як би старанно жінка не продумувала всі нюанси своїх майбутніх покупок, у примірювальну вона все одно візьме близько двадцяти кофтинок. І кілька комплектів білизни. І це лише на перший «захід». Це обов’язковий ритуал, така собі пристрілка озброєння. Особливо актуальна у нових для жінки бутіках. Четвертий етап. Зачистка території. Один із найскладніших та найдовших етапів. Починається в тухвилину, коли дівчина розуміє: щоб скупити весь асортимент бутіка, у неї не вистачить навіть безлімітної платинової карти. Ваша друга половинка починає розлучатися із речами, які їй не підійшли. Половина йде відразу. А ось далі починаються проблеми. Адже їй подобаються усі. Проте це також обов’язковий етап, який здорово розвиває силу волі. П’ятий етап. Танталові муки. У саму операцію не вкладається. Причина єдина: три кофточки краще за одну. Це найголовніша небезпека, яка загрожує зірвати всю операцію. Ні, звичайно, бувають випадки, коли трапляється та сама ідеальна кофточка, про яку дівчина все життя мріяла. На її тлі тьмяніють всі інші вироби легкої промисловості, тому є шанс відбутися легкою кров’ю. На жаль, такі випадки — це скоріше винятки із правила. Отже, підіб’ємо підсумкиоперації. Ви кілька годин провели на дивані, дивлячись у вікно і підтакуючи своїй другій половинці на запитання «Тобі подобається?». У принципі, ваша відповідь нічого не вирішить, зате зекономить час. Чоловік на примірці повинен бути присутнім лише як спостерігач. Так що основне ваше завдання – дивитися і чекати на закінчення операції.

Nota Bene або Запам’ятати обов’язково

Почнемо з самого початку. Легенда свідчить, що чоловікові треба завжди йти з боку вітрин. У такому разі у жінки виникає набагато менше спокус. Але насправді у вас це не вийде ніколи. Ви не встигнете моргнути, як ваша кохана вже буде далеко попереду. Так що просто постарайтеся не відставати від неї дуже сильно. Жінок теж тисне жаба, якщо ціна не відповідає якості, тому можете сильно не перейматися надмірною вартістю кофтинок.Але є два винятки: «та сама кофточка, яку я все життя шукала» та розпродажу. Ідеальна кофточка – предмет міфічний, але подейкують, що якщо він таки трапляється, то за нього можна віддати будь-які гроші, не торгуючись. З розпродажами все навпаки. Якщо біля речі є мітка «-50%», то її цінність потроюється. Навіть якщо реальна знижка дорівнює нулю. Ось така чорна магія. Загалом, мужіться. Вдалого вам шопінгу. PS Ви теж відчули ядрену порцію сарказму в останній фразі? PSS Дружина таки знайшла «ту саму кофтинку». Тепер Добі, як кажуть, вільний. Купівельний марафон завершено! І так, виглядає вона справді добре. Ось вона, якщо що: . jpg” alt=”кофточка” width=”300″ height=”450″ /> //www.intimo.com.ua/ goods/38537/ Ярослав Цимбал

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.