Чоловічий пляжний одяг

Пляжний одяг для чоловіків повинен бути не просто модним і стильним, а в першу чергу зручним. Звичайно, вибір чоловічого пляжного одягу не такий різноманітний, як жіночий, саме тому про те, щоб поповнити гардероб коханого чоловіка новими речами для відпочинку, краще замислитися вже зараз – під час купального сезону чоловічі бермуди, шорти, футболки та плавки просто нарозхват.

  1. Тренди пляжної моди
  2. Вибираємо чоловічий одяг для пляжу
  3. Що пропонують дизайнери?

Тренди пляжної моди

Незважаючи на те, що мода на чоловічий пляжний одяг завжди віддавала консерватизмом, останнім часом дизайнери діють всупереч цій тенденції, випускаючи все нові та нові колекції до пляжного сезону, дивуючи чоловіків несподіваними кольорами та фасонами. Звичайно, не кожен чоловік зважиться на експерименти, оскільки горезвісний консерватизм притаманний чоловічій натурі – втім, може це й на краще.

Вибираємо чоловічий одяг для пляжу

Базовим елементом пляжного гардеробу чоловіки є, звичайно, плавки. Оскільки це досить інтимна частина гардеробу, краще вибирати плавки, які виготовлені із якісного матеріалу. Так ви убезпечите свого чоловіка від можливих алергічних реакцій і не дасте йому «запаритися» у 100% синтетиці. Не всім подобаються класичні плавки, деякі чоловіки віддають перевагу шортам для плавання. Такі шорти відшиваються із спеціальної тканини для купальників, яка добре тримає форму та не деформується при носінні.

Віддайте перевагу практичним виробам, у яких чоловіку буде зручно – для цього важливо підібрати відповідний розмір та форму плавок. Якщо ви вибираєте між двома розмірами плавок, беріть той, який менший, оскільки тканина еластична і в будь-якому випадку трохи тягнеться. А ось пляжні шорти, навпаки, мають бути трохи вільними, щоб не обмежувати рухів. Щоб перевірити якість шортів або плавок, зверніть увагу на рядки та лінії крою, якщо все рівно і акуратно, а тканина щільна та еластична, отже, одяг довго носитиметься і радуватиме вашого чоловіка.

Що пропонують дизайнери?

  • У моді однотонні шорти з контрастним оформленням пояса, кишень і шнурка, що стягує. За рахунок контрастів такі моделі виглядають ефектно та стримано одночасно.
  • На піку популярності плавки-шорти середньої довжини як однотонного забарвлення, так і з контрастним квітковим принтом.
  • Для тих, хто не любить експерименти, дизайнери пропонують класичне рішення – однотонні плавки та плавальні труси з нейтральними візерунками а-ля клітина чи ромб.
  • Чоловікам напевно сподобається ідея одного з модних будинків випустити колекцію купальних плавок-боксерів камуфляжного забарвлення та в лаконічне графіті у чорно-білому виконанні.
  • Ну й насамкінець не можна не згадати про модель плавок від сміливого грецького дизайнера, який запропонує нарядити чоловіків у вельми відвертий пляжний костюм – міні плавки з вузенькими стегнами. Модель для тих, хто не боїться ризикувати та почувається розкуто в будь-якій обстановці.

Сподіваємося, наш невеликий гід за пляжною чоловічою модою, допоміг вам зорієнтуватися у виборі пляжних шортів на цей сезон.

Смотрите мужскую пляжную одежду в Интимо:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.