Модні купальники 2015: у гонитві за трендом

Якщо Ви належите до тих модниць, які завжди прагнуть виглядати відповідно до останніх віянь моди, то Ви напевно є постійною читачкою нашого блогу. Не за горами гаряча пора літніх відпусток, а значить, саме час навести довідки про те, які ж купальні тренди будуть актуальні в нинішньому сезоні 2015. Пік популярності, як і раніше, штурмують жіночний ретро-стиль, асиметрія та об’ємний принт, а безумовними фаворитами пляжної моди 2015 року стануть райдужна феєрія фарб та оригінальні фасони купальних костюмів. Отже, пропонуємо до Вашої уваги експрес добірку трендових купальників.пляжного сезону 2015.

Тренд №1: Пояс

ретро-купальник

Тренд №2: Різнокольорові «бинти»

купальник зі смугами Ще один свіжий напрямок пляжної моди – контрастні смуги купальника, що створюютьвраження ніби тіло перев’язане яскравими бинтами. Враховуйте, що асиметричні косі деталі та зрізи візуально витягають фігуру, тому такий купальний костюм ідеально підійде мініатюрним дівчатам невеликого зросту. Щоб виглядати ультра сучасно, не забудьте доповнити образ яскравими аксесуарами в колір, пляжним взуттям та одягом, вибрати яке можна в каталозі коханого інтернет бутіка «Інтимо».

помаранчевий купальник смугастий купальник
Тренд №3: Купальник “degrade”

яскравий купальник «Degrade» – специфічна технологія фарбування тканини, що з’явилася у Франції в епоху 70-х (вітчизняним модницям більше знайомі терміни “градієнт”, “омбре” або “розтяжка кольору”). Тренд, продиктований ненудним стилем хіпі, тріумфально повертається на пляжні подіуми в сезоні 2015 року. Яскраві півтони купального костюма, плавнощо перетікають з одного в інший, забезпечать Вам оригінальний і сліпуче жіночний образ.

модний цільний купальник
Тренд №4: Графічні завитки

купальник з абстракцією Геометричні абстрактні розлучення в нинішньому сезоні змінив м’якший варіант класичного чорно-біло-червоного малюнка – S- образні візерунки в стилі прикраси східних красунь. Всяпринадність хитромудрих контрастів у тому, що з їх допомогою можна досить успішно замаскувати зайві сантиметри на талії, стегнах і сідницях: строката графіка в поєднанні з однотонними вставками піднесе пишні форми у вигідному світлі, а худорлявим така альтернативна забарвлення, навпаки, додасть.

червоно-білий купальник із завитками
Тренд №5: Гавайські принти

купальник з гавайським принтом< /a> Купальник з винятково жіночним квітковим малюнком дозволить Вам відчути себе ніжним бутоном, що купається в сонячних променях блакитного узбережжя. Щасливим володаркам стрункого підтягнутого тіла чудово підійдуть бікіні з низькою посадкою або монокіні зспокусливими вирізами на стегнах, а тим, хто не встиг привести своє тіло в ідеальну форму перед пляжним сезоном, стилісти рекомендують віддати перевагу купальнику танкіні з вшитою чашкою для красивого бюста. купальник квітковим принтом

купальник з модним принтом
Тренд №6: «Живі» малюнки

 купальник з живим малюнком Для створення ексклюзивного пляжного образу, дизайнери пропонують чарівним представницям слабкої половини купальники з об’ємними принтами та «живими» графічними візерунками. Незвичайний візуальний ефект стає ще більш засліплюючим під лагідним промінням південного сонця і, безсумнівно, дозволить Вам відчути на собі сотні захоплених поглядів. купальник з об'ємним принтом

Тренд №7: Ближче до тіла

купальник у стилі купальник у пастельних тонах Поряд з правлячою тенденцією райдужного буйства фарб, модницям у сезоні 2015 року не обійтися без карколомного бікіні відтінків «нюд». Зрозуміло, такий купальник спровокує візуальне враження оголеного тіла, а отже, не залишить Вас без нав’язливого.уваги протилежної статі. Вибирайте рожевий, тілесний чи бронзовий відтінок, що максимально нагадує колір Вашої шкіри та відчуйте себе абсолютно розкутою спокусницею. купальник у бронзових тонах купальник тілесного кольору< І на закінчення додамо ще кілька трендових фасонів купальних костюмів.

< a href="//www.intimo.com.ua/blog/wp-content/uploads/2015/06/20.jpg" target="_blank">купальник бандо < a href="//www.intimo.com.ua/blog/wp-content/uploads/2015/06/211.jpg" target="_blank">купальник без бретелів Безумовний фаворит сезону 2015 – ліф бандо без бретелів. З формованою або м’якою чашкою, з круглимабо V-подібним вирізом, в злитому або роздільному купальнику, форма бандо залишається жіночною і сексуальною моделлю, що підходить для бюста будь-якого розміру.

Тренд №9: Гламурний монокіні

купальник монокіні Дизайн купальника монокіні з великою кількістю яскравих декоративних елементів виступає як щось абсолютно ексклюзивне та розкішне, націлене на стильних модниць. Розслабившись біля басейну в такому купальнику, Ви створюватимете враження по-справжньому ефектної «штучки». А длятого, щоб фурнітура зберігала свій презентабельний вигляд довгий час – вибирайте купальники перевірених європейських брендів у каталозі улюбленого інтернет-бутика «Інтимо» .

модний купальник монокіні
чорний купальник монокіні
Тренд №10: Класичний бікіні на зав’язках

 купальник на зав'язках Традиційний для багатьох моделей роздільних купальників варіант плавок «із зав’язками» – актуальний тренд для чарівних та спортивних молодих леді. Хочете виглядати ще стильніше на пляжі в сезоні 2015 – сміливо комплектуйте ліф і плавки гармонійних колекцій однієї марки. чорно-білий купальник на зав'язках

Смотрите модные купальники в Интимо: