Модні та сексуальні нічнушки

Навіть, якщо в одязі ви найбільше цінуєте практичність і зручність, то, напевно, поряд з колекцією зручних піжам у вашому гардеробі можна зустріти принаймні одну ошатну нічнушку, яка чекає на свою зоряну годину.

< На захист нічних сорочок перед піжамами хочеться сказати, що, якщо правильно підібрати крій і фасон, то будь-яка нічнушка буде в рази зручніше, ніж ваша улюблена, затягнена до дірок піжама. Правильна сорочка для сну не сковує руху, вона повинна бути пошита з якісної тканини, приємної до тіла, і плюс до всього робити ваш образ жіночним та сексуальним. Заманливо, чи не так? Тоді швидше відправляємося в інтернет-магазин «Інтимо» за обновками, а щоб вам простіше буловизначитися з вибором нічнушки, пропонуємо ознайомитись з нашим невеликим оглядом «нічної» моди. комфорт і ніколи не забуває про свою жіночність.

жіночна нічнушка

  • Сорочка з натурального шовку – чудовий вибір для дівчини, яка не звикла заощаджувати і знає, що розкіш полягає у дрібницях. У такій нічнушці вам, напевно, снитимуться найсолодші та найчарівніші сни.

  • Бавовняна сорочка з ніжними мереживами та вишивкою створить романтичний настрій та допоможе розслабитися перед сном, навіть якщо вдень ви змушені приміряти на себе образ ділової та суворої леді.

бавовняна сорочка

сорочка з напівпрозорої тканини

нічна сорочка з принтом width=

Сподіваємося, нам вдалося розвіяти міф про те, що сорочка не може бути сексуальною та зручною одночасно. Підібравши ідеальну модель нічної сорочки, ви дозволите розкритися своєї жіночності на всі сто! Вибирайте нічні сорочки в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.