Модні купальники для повних дівчат

Більшість пишних дівчат із апетитними формами відчувають комплекс неповноцінності на тлі струнких власниць підтягнутих фігур, особливо у пляжно-морський сезон. Тому повні дівчата дуже часто вибирають безформно-мішкувате вбрання і досить скромний темний злитий купальник, який максимально закриває всі проблемні місця фігури. Разом з тим, знаючи деякі правила, поєднані з модними тенденціями, навіть повна дівчина може привертати заздрісні погляди до себе на пляжі, вибравши модний, що підходить своєму силуету.купальник.

Як вибирати купальник для повних

Пишечки можуть виглядати дуже привабливо та сексуально у правильно вибраному для них купальний костюм. Для цього важливо знати переваги свого тіла та вміло акцентувати увагу на них, красиво та елегантно підкреслюючи, але не випинати вульгарно. А також потрібно знати, які фасони та форми Вам можуть підходити. Правила, які допоможуть вибрати купальне вбрання великого розміру, такі: 1.Вибирайте щільну тканину з елементами, що стягують, в областіталії та сідниць, каркасними вставками у чашках ліфа. Необов’язково віддавати перевагу відрядній моделі, це може бути зручний для прийняття сонячних ванн роздільний варіант з шортиками . , а також з каркасною підтримкою верхи.

 купальник з каркасними вставками в чашках ліфа
image description
2.Вибираючи розмір,не варто намагатися влізти в менший купальник, ніж Вам необхідно розміру. У цьому випадку він неестетично виглядатиме, перетягуючи складочки на тілі, а крім цього, створюватиме дискомфорт у носінні. Краще вибрати купальне вбрання на піврозміру більше, ніж звичний розмір одягу, який Вам ідеально підходить, тим більше, в онлайн-вітрині магазину «Інтимо» До вашої уваги пропонується величезний асортимент моделей. 3.Вертикально спрямовані акценти візуально витягнуті і звузять фігуру, що допоможе пишнотілій дівчинівигідно виглядати на пляжі.

Які модні купальники найкраще підходять для пишної фігури

Дівчатам з апетитними формами при виборі купального вбрання слід, перш за все, керуватися особливостями своєї фігури, після цього віддаючи данину модним тенденціям. Фігуру трикутного типу з масивними грудьми і вузькими стегнами можна збалансувати купальником з широкими бретелями і каркасним верхом, що підтримує груди і надає їй привабливу форму. віддільний купальник білого кольору для повних Купальник типу бандо з ущільненою чашкою гармонізує непропорційно маленькі груди в порівнянні з об’ємним низом. віддільний купальник чорного кольору для повних Широкі плечі не «мужньо» візуалізуватимуться в купальнику з глибоким V-подібним декольте. Вузькі плечі можна скоригувати широкими бретелями,високим вирізом та масивною яскравою прикрасою в ділянці грудей. купальник з глибоким V-подібним декольте

Вдалі забарвлення модних купальників 2015 для повненьких

Всупереч стереотипу вибору темних тонів повними дівчатами, вони можуть експериментувати. Незважаючи на те, що темний колір візуально зменшує фігуру, роблячи її стрункою, влітку все ж таки він не дуже привабливо виглядає на блідій шкірі. Пишні панянки можутьвибирати наряд із дрібним принтом, однотонні забарвлення спокійних тонів, а також діагональні великі смуги. Небажано вибирати купальники з яскравим акцентом у проблемних місцях, а також тканину з блискучою фактурою, що додатково збільшує і так масивні обсяги. Як і раніше, залишаються актуальними ретро-моделі, тому Ви не помилитеся, якщо виберете собі купальне вбрання а-ля 50-ті. ретро-модель купальника

Смотрите купальники в Интимо:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.