Моделі бюстгальтера з чашкою у формі трикутника

У кожної жінки унікальна форма грудей, тому не дивно, що та сама модель бюстгальтера на комусь сидить ідеально, а комусь зовсім не підходить. Так часто трапляється з бюстиками, чашка яких виконана у формі трикутника. Деяким може здатися, що це незручно, що такий крій погано підтримує груди і до того ж сплющує її. Але частіше ці скарги надходять від жінок із значними формами, яким дійсно бюстгальтери з трикутними чашками не підходять. Зате мініатюрним дівчатам із маленькоюакуратними грудьми обов’язково потрібно звернути увагу на цей оригінальний фасон.

Зазвичай ліфчики трикутної форми шиються без кісточок, з шовку або мережива з мінімальною шириною підтримуючої стрічки під грудьми. Можливо, це і не найфункціональніший елемент гардеробу, зате вже один з найсексуальніших.

чорний ліф трикутник кольоровий ліф трикутник

ліфчик трикутної форми

Мабуть, єдиний мінус полягає в тому, що вибір таких моделей невеликий, адже більшість дівчат ганяється за бюстиками з ефектом пуш-ап, тому якщо ви за природну сексуальність без гіпертрофованих обсягів, доведеться постаратися знайти цікаву модель з м’якою чашкою. У цьому вам допоможе інтернет-магазин «Інтимо», який завжди пропонує великий вибір моделей бюстгальтерів для дівчат з будь-якими формами та смаками!

Вибирайте бюстгальтер із чашками у формі трикутника:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.