Модель бюстгальтера корбей – ода жіночої сексуальності

Якщо вивчити інтимний гардероб середньостатистичної дівчини, там, напевно, знайдеться не менше десятка комфортних бюстиків, які можна вдягнути, як то кажуть, і в бенкет, і у світ. Така універсальність, простість і практичність, звичайно, рятує, коли потрібно швидко зібратися на роботу або зустріч, особливо не дбаючи про деталі. Але, погодьтеся, що, одягнувши розкішну сукню на важливе свято або побачення з коханим, хочеться, щоб і білизна відповідала нагоді, підтримуючи концепцію продуманого образу ідеальноїкрасуні. Більшість вечірніх суконь мають явно виражене декольте, під яке підійде неймовірно красивий, правда, трохи відвертий бюстгальтер корбей. /braser_1.jpg”>чорний ліф

У чому пікантність цієї моделі? Дизайн і крій моделі корбей дуже нагадують ліф балконет, але корбей відкриває декольте ще більше, максимально ефектно піднімає груди, ніби трохи стискаючи і виштовхуючи її нагору. Тому, порівняно зкорбеєм, балконет можна вважати втіленням цнотливості.

Зазначимо, що ліфчик корбей відмінно сяде на маленькі акуратні груди, яким хочеться додати об’єм, і створить пікантну улоговинку, що так красиво виглядає у відвертому декольті.

< a href="//www.intimo.com.ua/blog/wp-content/uploads/2015/11/2015-Womens-Seductive-Push-up-font-b-Demies-b-font-font-b- Padded-b-font-font.jpg">ліфчик корбей

Мабуть, єдиний мінус такого виробу полягає в тому, що ефектнокорбей виглядатиме лише на невеликих грудях. Красуні з розкішними формами, звичайно, можуть поекспериментувати, але навряд чи витончена конструкція ліфа буде надійно підтримувати великі груди. Тому, якщо у вас чашка D і більше, краще віддайте перевагу балконету, який багато в чому схожий з даним видом бюстика, але все ж таки надає більш надійну підтримку.

рожевий ліф

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.