Жіночі піжами: тренди, які ви точно полюбите

Жіночі піжами: тренди, які ви точно полюбите

Снідати в ліжку, до полудня ніжитись у ліжку в жіночій піжамі чи сорочці, робити косметичні маски та дивитися кіно — таку картину багато жінок уявляють, коли чують фразу «час для себе». Нещодавно я вирішила провести експеримент із цієї серії, провівши в піжамі цілий день.

  1. Жіноча піжама як домашня уніформа
  2. New look у вигляді піжами: як він виглядає?
  3. Жіночі піжами у східному стилі
  4. Чоловічий різдвяний home style: піжами та комплекти для дому

«Ах, то ти хворієш! Ну, одужуй» — так відреагувала по телефону подруга, почувши, що я все ще хизуюсь по квартирі у затишних флісових штанцях. Ось і як людині поясниш, що ти не тільки здорова, а й перебуваєш у гармонії з навколишнім світом. Тому що особистий комфорт — понад усе.

Жіноча піжама як домашня уніформа

Починаючи з 2020 року піжами стали для багатьох чимось подібним до уніформи — і все через карантин. Ви пам’ятаєте ці жарти про сортування піжамних штанів на робочі, домашні та парадно-вихідні? Так ось, цей тренд на піжамний стиль триває: зірки та популярні блогери спокійно йдуть у такому вигляді до найближчої кав’ярні. Мовою стилістів це називається «розслаблений образ для міста». У такому вигляді, наприклад, папараці застали супермодель Джіджі Хадід. Якщо вона дозволяє собі гуляти в піжамі вулицею, то ми й поготів можемо так модничати в рамках своїх квартир.

New look у вигляді піжами: як він виглядає?

А тенденцій щодо білизни та домашнього одягу цього року достатньо: кожна з нас зможе вибрати варіант до душі. Насамперед зверніть увагу на підкреслено жіночні фасони. Яскраво виражена лінія декольте, що летять, іноді асиметричні рукави й помірне мереживне оздоблення – ось маркери гостромодних піжам. Важливий момент: мережив дійсно не повинно бути занадто багато, щоб декор не затьмарював вашу природну красу. Як наочний приклад – брючний комплект Anabel Arto з ажурною вставкою на спинці.

Оскільки не за горами свята, час подумати й про ошатну піжам із тканини з блиском. Оригінальні бюджетні моделі можна підібрати і з поліестеру. Але потрібними для «домашнього глянцю» властивостями мають також шовк, атлас і модал. Вони приємніші в носінні та ефектніше виглядають навіть у простих дизайнах. Так, поєднання помірного блиску та чорних мережив ми бачимо у італійської марки Effetto.

До речі, повертаючись до теми свята: магазин Інтимо зазвичай дарує постійним покупцям приємний бонус. Це додатковий дисконт до накопичувальна знижка клієнта. Цікаво, що на сайті вам відразу покажуть ціну речі, що сподобалася, з відрахуванням подарункових відсотків. Більше того, скористатися бонусом можуть навіть ті, хто робить покупку в «Інтимо» вперше: просто знижка складе певну суму і ні з чим не сумуватиметься.

Жіночі піжами у східному стилі

Ще одна гаряча тенденція останніх років – піжами у східному стилі. Такі комплекти вважаються класикою, що не старіє, але цього року вони на піку популярності. У модних показах білизни можна побачити багато варіантів із візерунками із великих квітів, райських птахів та метеликів. Причому для фону частіше використовували пастельні тони. У нашій добірці цей стилістичний хід ілюструє український бренд Silence зі своєю ніжною квітковою колекцією.

Розкрито цього сезону також тему візерунка «пейслійські огірки». Тепер його можна побачити й у новій подачі – у моделях спортивного стилю, як у польської фірми Cornette.

Тканини для жіночих піжам: у пошуках комфорту

Тривале перебування в чотирьох стінах далося взнаки й на виборі тканин. Так, сьогодні у фаворі у дизайнерів виявилися віскоза і бавовняний трикотаж, що, в принципі логічно, коли йдеться про домашній одяг.

Всім відомо, наскільки бавовна комфортна в носінні, як вона відводить від тіла вологу уві сні і не дає тілу перегрітися і перемерзнути. Але, порівняно з таким же трендовим натуральним шовком, бавовняні тканини набагато демократичніші. При цьому пошиті з них моделі виглядають не менш яскраво та цікаво.

Це максимально прості фасони: вільний силует, рукави реглан, глибокий V-подібний виріз, що підкреслює гарну шию.

Мабуть, такі комплекти можна схарактеризувати як менш претензійні. Іншими словами, якщо шовкова піжама підійде для червоної доріжки вручення Оскара, то в бавовняній ви легко і невимушено дивитися серіали будинку. І навіть можете запросити гостей — якщо є святковий настрій, їм потрібно поділитися з іншими!

Усі піжами з цієї добірки гарні для домашньої вечірки будь-якого масштабу. За бажання до них можна підібрати стильні доповнення, на кшталт браслетів чи обідка на голову. Але найкращим аксесуаром до будь-якого образу буде жіночна та приваблива посмішка.

Будьте красивими щодня, а не лише у свята!

Красивые пижамки в Intimo

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.