Курортні тренди у форматі XXL

Безумовно, кожна з нас, милі дівчата, щорічно потребує повноцінного відпочинку з масою вільного часу, пляжем, морем, піском, ранковим, полуденним і західним сонячним промінням. І хоча у відпустці на пляжі найбільше хочеться розслабитися, не звертаючи уваги на умовності, будь-яка жінка, що поважає себе, прагне виглядати привабливо поза місцем і часом. При цьому довгоочікувана літня спека – штука підступна, готова видати “з головою” всі недосконалості жіночої фігури. Щоб як слід підготуватися до пляжного сезону панянки з пишними формами сидять на жорстких дієтах, проводять годинник на виснажливих тренуваннях іспа-програми в салоні. Наш блог пропонує Вам впевнено рухатися до наміченої мети, принагідно обираючи в інтернет-бутику «Інтимо» обновки для свого пляжного гардеробу, які зможуть віртуозно приховати недоліки та підкреслити переваги жіночого тіла. Естетика з користю для здоров’я Відпочинок на блакитному узбережжі – це не тільки безтурботне лежання на шезлонгу та сонячні ванни, це захоплюючі прогулянки набережною, походи в кафе та ресторани, цікаві екскурсії та маса інших курортних насолод. Поява в публічних місцях у купальному костюмі недоречна, а витрачати дорогоцінний час на постійніперевдягання безглуздо. Оптимальним варіантом у даному випадку буде легкий одяг, який можна накинути поверх купальника, вирушаючи на пляж «у всеозброєнні». Шорти, парео або туніка вільно вміщаються в будь-якій пляжній сумці і стануть незамінними помічниками для Вас не тільки якщо виникне потреба несподівано залишити прибережну зону та вирушити у захоплюючу подорож екскурсійним судном або зустріч із друзями. Стильний пляжний одяг з тканин, що дихають, допоможе миттєво перетворити зовнішній вигляд і врятує Вашу шкіру від шкідливих променів палючого сонця. < a href="//www.intimo.com.ua/blog/wp-content/uploads/2015/03/2.jpg" target="_blank">Бриджі< /a>

Як правильно складати пляжний гардероб

Основою будь-якого пляжного гардеробу, безсумнівно, буде купальник, а краще кілька варіантів з різними конструкціями фасону. Власницям пишних жіночних округлостей переважно зупинити свій вибір на окремих купальниках з подовженим топом або танкіні, і злитих моделях. При цьому якщоперші гармонійно поєднуються із шортами, бриджами, брюками або спідницями, то до злитих купальників найкраще підібрати сукню, подовжену туніку, сарафан або пляжний халат. Літня сукня з мереживом Сарафан з бавовни Пляжне сукня із запахом Не забудьте доповнити образ стильними аксесуарами: сонцезахисними окулярами, місткою пляжною сумкою, головним убором та максимально зручним взуттям.

Топ правил пляжного гардеробу для пишних форм

Власницям формених округлостей часом зовсім непросто підібрати стильну та елегантну обновку. Щоб образ вийшов актуальним та жіночним, предмети гардеробу повинні відповідати особливостям фігури їхньої власниці. Пляжний одяг для повних не виняток, здійснюючи свій вибір, керуйтеся такими правилами:

  1. Розмір – повинен чітко відповідати Вашимпараметрів. Пам’ятайте, що маленька річ не допоможе Вам стати стрункішою, а лише підкреслить зайві обсяги. Для того, щоб зробити правильний вибір, скористайтеся спеціальними розмірними таблицями або допомогою досвідченого консультанта інтернет-бутика «Інтимо». Як зайво обтягуючі моделі, так і широкі балахони тільки загострять увагу на неідеальній фігурі. Колір – трендові в нинішньому сезоні соковиті контрасти та пастельні відтінки ідеально підходять для власниць жіночної фігури. Використовуйте вигідне комбінування світлого верху татемного низу.
  2. Малюнок – будь-який діагональний або вертикально витягнутий принт зробить Ваш вигляд візуально стрункішим. Уникайте викривлених абстракцій та горизонтальних смуг у тих місцях, де Ви хотіли б приховати зайві сантиметри.
  3. Довжина – для фігури XXL-формату вітаються міді та максі. Вибирайте бриджі, туніки, спідниці або сукні максимум на 5-10 сантиметрів вище коліна. роблять її ще пишніше. Віддавайте перевагу непомітним прикрасам, акуратній вишивці та широким поясам.
Пляжная одежда в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.