Купальники для повних: це мило!

Коли навесні ви раптом виявляєте, що вашими несподіваними супутниками раптом стали кілька зайвих кіло, то коріть себе за вечірні перекушування, пристрасть до здоби та солодощів, захоплення смаженою картоплею та фаст-фудом. У деяких жінок вистачає сили волі сісти на строгу дієту, зайнятися спортом та повернути свою форму. Але часом навіть це не може допомогти знову стати стрункою — гормональні зміни, післяродова перебудова організму, спадковість… Боротися з цим настільки складно, що руки опускаються. І що лишається? Тільки грамотне маскування. Можливо, ви будете здивовані, але якщо освоїти низку нехитрих прийомів, боротися з повнотою можна. Хоча б візуально. Отже, представляємо урок камуфляжу для пампушок. Секретні фасони

Ось приклад, який наочно показує, як чудово можна виглядати, якщо вибрати правильний фасон купальника. купальник для повних злитий Для початку подивимося, як за допомогою трусиків із завищеною талією маскується животик. Сліпи піднімаються майже до лінії грудей, і можна посперечатися, що верхня частина, розташована над лінією пупка, забезпечена волокнами підвищеної еластичності, щоб забезпечити моделювання фігури, не зволікаючи її (про останній можна судити з того, що гумка не врізається, а це неодмінно б сталося, якби трусики тиснули на живіт). Груди у моделіхорошої форми і дуже апетитна, тому особливих хитрощів тут не потрібно. Швидше за все, це верх на кісточках, а нижня половина чашок ущільнена. Така конструкція дозволила навіть не вдаватися до широких бретель — ймовірно, підтримка шикарного бюста і без того дуже ефективна. Тепер оцініть, як за допомогою лише кількох оборочок модель на ім’я Селеста сховала всі свої складочки. купальник для повних з кюшиками Трусики з оборкою дозволили прибрати з поля зору найповнішу — верхню частину стегон. Бюстгальтер отримав кілька оборочок і надав ще більшупишність і без того розкішних грудей. А ось підтримка тут явно знадобилася, але ми її не побачимо через ті ж оборочки – в пружність грудей доведеться повірити, що називається, «на око». Дуже хороший купальник обрала Честіті — низько вирізані сліпи з високою талією, зручний надійний бюстгальтер і надійний бюстгальтер. спідничку на підлогу. купальники для пишних жінок Забігаючи вперед, зауважимо, що тканина підібрана ідеально: вона темна, але не похмуро чорна, не блискуча, тому не збільшує форми за рахунок непотрібного блиску. Спідничка — прозора у горошок — навіть такій монументальній фігурінадає легкість. А ось талією своєї Честиті явно пишається, і по праву – звідси і кокетливий рожевий поясок, що приносить додаткове пожвавлення.

І розумні кольори

Граючи з кольором, теж можна зміщувати візуальні акценти. Ось, наприклад, Джекі: у неї повні стегна і порівняно невеликі груди. купальник для повних золото-чорнийверх купальника пошитий із блискучої золотистої тканини. Саме він і привертає увагу. І не тільки до спокусливого погруддя, від якого око відвестинеможливо, але і до красивих акуратних плечей — похилий, жіночний вони гармонійно завершують картинку і надійно фіксують увагу оточуючих. А тепер оцініть, наскільки милим може бути вигляд більш ніж пухкої дами, якщо вона вміло використовувала свої навички, отримані на нашому уроці камуфляжу для пампушка. купальник для повних у клітинкуРішення від «Інтимо»