Які купальники подобаються чоловікам

Які купальники подобаються чоловікам? “Ті, які можна швидко зняти” – відповість половина чоловіків, друга половина запропонує альтернативу – “Краще без купальника”. Є стара казка про маленьку дівчину Шило, яка її не попросять робить усе навпаки. Так ось пропонуємо вибрати не купальники, які подобаються сильному підлозі, а вашу фігуру в купальнику, яка змусить чоловіче серце битися в два рази швидше.

Насамперед купальник – це аксесуар, за допомогою якого можна підкреслити всі переваги жіночого тіла. При цьомуважливо, щоб жіноча фігура у купальнику виглядала естетично та красиво. Тому перед тим як вибрати купальник, слід реально оцінити свою фігуру, всі переваги та недоліки. І, отже, необхідно підкреслити, і що вимагає деякої корекції. Вбивча помилка – це переоцінка своїх форм, коли жінки втискують своє тіло в маленький купальник. Завжди вибирайте купальник, який відповідає вашому розміру. Тисяча моделей купальників чекають на своїх господарок і з цієї тисячі можна вибрати той купальник, який буде сидіти на вас бездоганно. Отже, вибираємо золоту середину – купальник, що відповідає вашим формам і чоловічим уподобанням. Для початку відзначимо, що не подобається чоловікам в жіночих купальниках. Більшості чоловіків не подобається лише 2 речі або принаймні вони до них ставляться дуже скептично – купальники блідих тонів та купальники рожевого кольору. У першому випадку, на думку чоловіків, купальниксхожий на спідню білизну, по-друге – м’яко кажучи надто легковажний. 50% чоловіків байдужі до стрінгів, тому що вони відкривають дуже багато і не залишається місця для фантазії. Значить, виключаємо бляклі кольори, “заячий” рожевий та стрінги. В іншому – гуляй душа! На які частини жіночого тіла чоловіки звертають увагу в першу чергу. Перше – це ноги, друге – плечі та спина, третє – груди та талія. І щоб доповнити картину дізнаємося від яких видів купальників чоловіка без розуму – це класичне бікіні та монокіні; плюс – плавки на зав’язочках. Робимо висновки та пропонуємо рішення.

купальник, що відповідає вашим формам <ahref=” www.intimo.com.ua=”” blog=”” wp-content=”” uploads=”” 2014=”” 03=”” kakie-kupalniki-nravjatsja-muzhchinam-3.jpg”=””>Для широких плечей ідеальне рішення - купальник халтер</ahref=”>

Ноги. Щоб зробити ноги довшими вибирайте плавки або злиті купальники з високими вирізами в районі стегон Але ця порада годиться в тому випадку, якщо стегна ідеальні. Якщо стегна вузькі їх можуть зробити ширшими за плавки світлих або яскравих тонів, гарні горизонтальні смужки або малюнки. Візуально збільшують стегна горизонтальні оборки та рюші на плавках або декоративні прикраси з боків плавок. Широкі стегна можна приховати плавками щонайменше на тон темніше, ніж бюстгальтер. Для широких, а також для масивних стегон хороші варіанти плавок – бікіні, сліп, бразиліана. Укорочують ноги шортики і плавки з занадто низькою талією і,навпаки, витягують – високі плавки. Для широких плечів ідеальне рішення – купальник халтер (із зав’язками на шиї). Вузькі плечі допоможуть зробити більш об’ємними купальники з V-подібним вирізом або широкими бретелями.

Спина. Чому б її не показати? Вибирайте будь-який вид роздільного купальника або купальник з відкритою спиною.

/wp-content/uploads/2014/03/kakie-kupalniki-nravjatsja-muzhchinam-4.jpg”>Бандо не варто вибирати пишногрудим красуням

Груди. Вибирати верх купальника потрібно за розміром. Пишні груди естетично і красиво виглядають в бюстгальтерах з широкими бретельками і краплеподібними філіжанками. V-подібний виріз має дуже апетитний вигляд. Невеликугруди можна візуально збільшити за допомогою наступних елементів: декоративні прикраси на бюстгальтері (камені, пряжки, бантики тощо); забарвленням у великий горошок, смужку, великі квіти, гарні яскраві малюнки і фактурні тканини. Одна з оптимальних пропозицій – комплект: світлий однотонний бюстгальтер + темні плавки. Талія. Тонка талія варіант для будь-якого виду купальника. Широку талію можна приховати зробивши акцент на плавках, наприклад, вибрати трусики з горизонтальною смужкою на тон світліше за основний колір плавок і пущеної по верхньому краю. Якщо ви віддаєте перевагу закритим купальникам – ваш козир – монокіні. Монокіні визнано найсексуальнішим жіночим купальником. Його переваги безперечні як з естетичного, так і з практичного боку. Моделі монокіні відмінно приховують розтяжки після пологів або шрами від апендициту, стрункуть і витягують фігуру, і при цьомувиглядають неймовірно жіночно.

Монокіні визнано найсексуальнішим жіночим купальником Пландж своєю сексуальністю та самобутністю нагадує монокіні

На щільній фігурі добре виглядають купальні ки танкіні або закриті купальники. Моделі закритих купальників не менш колоритні та жіночні. Вибирайте закриті купальники з вертикальними вставками, це можуть бути смужки як широкі так івузькі, всілякі вертикальні малюнки, геометричні форми, морська тематика тощо. Плюс, звертайте увагу на склад матеріалу, в якому має бути не менше 20% еластану.

купальник танкіні На щільній фігурі добре виглядають закриті купальники.

Пам’ятайте про те, які переваги жіночої фігури приковують чоловічий погляд, які моделі купальників викликають у чоловіків захоплення, а також яких кольорів варто уникати. Резюмуючи інформацію, тверезо оцініть свою фігуру та виберіть найбільш виграшний для вас варіант.

Смотрите самые красивые купальники в Интимо:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.