Які панчохи краще вибрати

Жіночі панчохи – що може бути спокусливішим? Будьмо відвертими, кожна жінка, якщо ще не має в гардеробі, то ймовірно замислювалася над покупкою ажурних панчох. Панчохи – це красиво та шалено сексуально. Крім естетичної складової, жіночі панчохи комфортні в літній сезон, особливо, якщо на роботі введений строгий дрес-код і ходити в колготках нестерпне катування. Отже, жіночі панчохи, що це таке і з чим їх їдять?!

жіночі панчохи комфортні у літній сезон Типи панчохи

Традиційно розрізняють 2 типи панчохи: панчохи на гумці, які фіксуються в районі стегон за допомогою силіконовоїстрічки та панчохи з поясом – аксесуаром, який кріпиться до панчох за допомогою підв’язок. Найчастіше пояс купується окремо, також є універсальні моделі панчіх у комплекті з поясом.

Види панчохи

Панчохи зі швом – шов йде від п’яти вгору до самого стегна. Він може бути на тон темніший за колір панчохи або зовсім відрізнятися за кольором. Панчохи зі швом покликані візуально подовжити жіночу ніжку і зробити її стрункішою. Відразу звертаємо вашу увагу на якість шва. Шви можуть бути круглими та плоскими. Круглий шов характерний для дешевих моделей панчіх, він може натирати шкіру і завдавати дискомфорту під час носіння. Плоский шов, навпаки, при натягу стає гладким, не залишає сліди на шкірі і невидимий під одягом, що облягає.

Щоб панчохи виглядали естетично, час від часу слід перевіряти, щоб шов був рівним і натягнутим. як струна. Шов може “гуляти”, тому одягаючи цей вид панчохи акуратно вирівняйте шов і покладіть його по нозі. Для офісного стилю панчохи зі швом також коректні, як ікласичні панчохи. Єдине, для офісу слід вибирати класичні кольори: тілесний, кремовий, димчастий, чорний або прозорий, зі швом у тон загальної кольорової гами.

-сітка – даний вид панчох може бути в дрібну або велику сітку. Хороший варіант для красивих рівних ніг. Якщо ноги щільні або мають не ідеальну форму – від панчох у велику сітку і панчохи зі швом краще відмовитися і віддати перевагу іншим варіантам. Для офісу хороша тілесна сітка або дрібна чорна сітка.

Фантазійні панчохи – панчохи з візерунками, малюнками, ажурні та кольорові панчохи. Все що душі завгодно: від геометричних форм, горошку, клітини, смужки та витончених візерунків до психоделічних малюнків та кольорів. Щоб візуально витягнути ногу вибирайте вертикальні малюнки та візерунки.

Весільні панчохи – якраз длянареченої. Панчохи від молочного до сніжно-білого кольору. Можуть бути прозорими, щільними, з малюнком чи матовими. Вибір залежить від сукні та образу нареченої.

Панчохи “з п’ята”. Даний тип панчіх має безліч назв – “кубинська п’ята”, “гаванська п’ята”, “французька п’ята”. Але суть у них одна, тут більш щільна п’ята, виділена контрастним кольором. Окремо варто відзначити компресійні панчохи, що надає лікувальне профілактичну дію, залежно від призначення. Найчастіше призначаються при набряках, на лікування та профілактики захворювання вен. Дані панчохи досить щільно обтягують ногу, підтримують вени та захищають їх від розтягування. Крім звичних матеріалів до складу можуть входити каучук (еластоден), бавовна і т.д.

Панчохи повинні сидіти, як друга шкіра Розмір панчох

Розмір панчоху має бути підібраний ідеально. Панчохи повинні сидіти, як друга шкіра. Еластичність панчох передбачає комфортне носіння, але не збільшення аксесуара на розмір. Маленькі панчохи швидко рвуться, панчохи на розмір більші – сповзають і “пливуть”. Як казала Коко Шанель: “Краще зморшка на обличчі, ніж зморшка на панчосі”. Робимо висновки та вибираємо розмір панчохи чітко по ніжці.

На упаковці ви знайдете фірмову таблицю розмірів панчохи. Деякі виробники мають власну розмітку, тому розміри можуть відрізнятися. Щоб вибрати правильний розмір, звертайте увагуувагу на мітки, що відповідають вашій вазі, зростанню, довжині ніг від п’яти до верху і т.д. Якщо ваші показники стоять на стику, робіть вибір на користь більшого розміру. Розмірна таблиця не враховує індивідуальних особливостей вашої статури. У цьому випадку при виборі також беріть до уваги не тільки довжину, а й щільність ваших ніг. >

Вибираючи панчохи звертайте увагу на склад. Найчастіше до складу входять синтетичні тканини, такі як поліамід, нейлон, лайкра (еластан), мікрофібра. Чим більше у складі панчохи лайкри, тим краще вони облягають та обтягують ніжку. Лайкра захищає панчохи від деформації та розтягування. Лайкри в панчохах має бути мінімум 10%. У свою чергу мікрофібра надає панчохам матового відтінку і робить панчохи м’якими та гнучкими.

Колір

Сьогодні світжіночих панчох пропонує неймовірну кількість кольорів та малюнків. Класичне правило – панчохи не повинні бути темнішими за сукні або спідниці і повинні поєднуватися з кольором взуття. Якщо взуття відкрите, віддайте перевагу прозорим панчохам, сюди підходять класичні панчохи, панчохи зі швом, панчохи-сітка. Якщо ви вирушаєте на вечірку, ви можете відірвати душу і одягнути фантазійні панчохи з яскравим візерунком або хитромудрим малюнком, це тільки підкреслить вашу відчайдушність і веселий настрій. Але пам’ятайте, з кольором панчохи краще “недоборщити”, ніж переборщити. Сподіваємося, що наші поради допоможуть вам з вибором панчох. Любіть свої ніжки і ніколи не відмовляйте собі в задоволенні носити один із самих чуттєвих аксесуарів у жіночому гардеробі.

Дивіться панчохи в Інтимо: informer/?brand=0&cat=53&t=0&num=9&sort=discount” type=”text/javascript”>

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.